Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan hic bir bayide 2019 ateca kalmamis. 2020 modeli de martta gelecekmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    Göstermelik indirim yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Seat bu konuda çok çakallık yapıyor:)) Aynısını geçen sene de yaptılar. Ellerinde ateca kalmayınca liste fiyatında ciddi indirim yapıyorlar. Yeni gelecek araçlar için de fiyat garantisi vermiyorlar. Nasıl olsa araç da olmadığı için potansiyel müşteriyi bekletmeye çalışıyorlar başka markaya gitmesin diye. Yeni araç geldiğinde de yapıştırıyorlar tekrar zammı:)))

• bayucuz kullanıcısına yanıt
    İbiza'ya yapmasın, Ibiza'mı satıp 2008 almayı planlıyorum 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

İbiza'ya yapmasın, Ibiza'mı satıp 2008 almayı planlıyorum 😀
    Inşallah... Hayırlısı olsun şimdiden.

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Bayiyi arayıp sordum. Cuma akşam 6-9 arası araçlar bayide sergilenecekmiş. Tüm Türkiye için geçerlidir galiba bu.

• haacar kullanıcısına yanıt
    Ankara ABC'ye sordum, 29u dedi araçların gelişi.

• Araçlar 29unda gelse de fiyat 24ünde belli olacak gibi. Bu arada YouTube da yeni test sürüşleri var.

• Lansman ve Fiyatı 24 ünde açıklayıp araçları 29 unda satışa açmak nasıl bir şey anlamadım geçen hafta her ikisininde 24 ünde olacağını söylüyorlardı bakalım daha neler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 18 Ocak 2020; 15:38:46 >
  • Merhaba 2015 model 320i ed var şu anda kullandığım onu satıp 2008 gtline'a geçmem mantıklı bir hareket olur mu? Muhtemelen üzerine herhangi bir para vermeden alınabilir.
  • MadMax61 M kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki gelecek araçlarla çok ara vermek istemiyorlar.Diğer parti için Şubat ayı demişlerdi.

• Allure paket ile full led far satın alınamıyor mu opsiyon olarak bilen var mı?
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Opsiyon listesinde yok hocam opsiyon listesi fotoğraflar arasında var bilginize.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Acaba şubat ayındaki partide benzinli araç gelecekmi bilginiz varmı?

• mustafa_kaya M kullanıcısına yanıt
    Buna bence 24 ündeki lansmanda aracı görüp ancak siz karar verebilirsiniz hocam şuanki aracınız premium sayılmakta 2008 de ne beklediğinizle alakalı birazda.

Teşekkürler görmemiştim. İncelediğim kadarıyla Gt-line ile allure arasında ciddi fiyat farkı olacak gibi görünüyor. Oysa ki allure'da istediğim tek gt-line donanımı full led far. Sadece onu alabilmek için de fiyat farkına değer mi göreceğiz açıklanınca.
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Allure ile gtline arasında aslında çok fiyat farkı olmaması gerekiyordu peugeot türkiye ülkemize göre paket seçerken GT donanımını getirmek yerine GT donanımındaki bir çok özelliği GTline a ekleyince fark olması gerekenden fazla oldu dediğiniz gibi fiyatlar açıklanınca herşey ortaya çıkacak hayırlısı bakalkm.

Lansman dizel diye biliyorum.İlk birkaç bin araç dizel.Az miktarda benzinli olabilir.Ama genel olarak büyük yüzde dizel getirirler.Bize 1,2 motoru pek getirmiyorlar.Çok fiyat farkı olmuyor.

• Yeni 2008 dizellerde de partikül filtresi, dpf tıkanıklığı/açma vb. Dertler olacak mı acaba Arkadaşlar?
    Ve bir de cam tavan tüm Allure paketlerde standart mı yoksa isteyen cam Tavansiz Allurede alabiliyor mu?

• 2008 in benzinlisi gelmeyecek mi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.