Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yükseklik açısından pek bir fark görmedim. Ancak daha dar. Ateca daki ferahlık yok(genişlik anlamında) ama dar da sayılmaz. Bindiğim bsuvlar daki darlık ve küçüklük hissi bunda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Yükseklik açısından pek bir fark görmedim. Ancak daha dar. Ateca daki ferahlık yok(genişlik anlamında) ama dar da sayılmaz. Bindiğim bsuvlar daki darlık ve küçüklük hissi bunda yok.
    Bu arada hocam kullandığın araç allure muydu yoksa gtline mı?

Ayrıca allure da baya dolu bir araç, neden herkes gtline a takıldı. Öndeki 3lü pençe far için mi?
  • serhard kullanıcısına yanıt
    +sürüş yardımcıları +otomatik park + 10' ekran örneğin benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 16 Ocak 2020; 23:18:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serhard kullanıcısına yanıt
    Gt line dı. Artı olarak focal ve nappa deri döşeme opsiyonları vardı. Eğer fazla bir fiyat farkı olmayacaksa gt line için değer bence..

• Bugünkü tanıtımdan ilk video
    Hakkı Günerkanyoutube
    Yeni Peugeot 2008 İlk Sürüş Testi-Dış Tasarımı-Fiyat Detayları!
    https://www.youtube.com/watch?v=znIwXMeiZFg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Evet güvenlik paketi ve ekran artısı var ama aradaki fiyat farkı en az 20 bin olacak gibi, değer mi düşündürüyor.
  • quote:

Bilirsiniz,
    Bazı araçlar vardır ön yolcu tarafına oturan kişinin sol kolu, omzu siz vites değiştirirken vs Sizin sağ kolunuza değer, (Umarım anlatabiliyorumdur) ve bu sürücüyü oldukça rahatsız edici bir durumdur (En azından benim için öyle)

Siz araca binmiş, kısa da olsa o havayı teneffüs etmiş birisi olarak (Aracın darlığı anlamında) bu noktada ki fikriniz nedir? Hem şoför hem de ön yolcu birbirine temas etmeden rahatça yolculuk yapabilir mi?

Ve bir de o kısa sürüş deneyiminizde (Fırsat bulup koltuğu vb kendinize göre ayarlayabildiniz mi bilmiyorum ama) oturuş pozisyonunuz itibariyle direksiyonun üzerinden gösterge ekranını rahatlıkla gorebildiniz mi?
    Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

10 inç ekran Allurede de yok mu?

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Ortadaki ekran 10 yerine 7 inç. Gösterge tablosu aynı.

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Araç otomatik vites olduğu için pek öyle bir rahatsızlık duyduğumu hatırlamıyorum ki yanımda oturan da benimle aynı cüssede bir arkadaşı. Ben 1.80 95kg yim. Sürücü koltuğunda da ayar yapmadım arkadaşla hemen hemen aynı boyutlarda olduğum için. Ben ayarlasam öyle ayarlardım zaten. Ekrana özellikle dikkat ettim bu konuda şikayetler olduğu için. Tüm ekranı gayet net görüyordum. Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Bu araç burada bu kadar övülüp duruyor ve ben de takip ediyordum. Gerçekten bu yazdıklarınız doğru mu? Yani çubuklu kaput, manuel perde ve manuel bagaj? Öyle ise, buradaki arkadaşlar bu aracı biraz abartıyorlar bence. Kaputu çubukla ayakta duran bir aracın geri kalan kısmının da çok kaliteli malzemelerle üretildiğini düşünmüyorum açıkçası.
    hocam kaputu kaç kere açıyoruz. perdenin elektrikli olmaması kötü. bagajın ayakla açılıp açılmamasını önemsemiyorum.
  • quote:

Ben tarafımı seçtim:)) Ateca yı satıyorum zaten, yerine 2008 alacağım Allah nasip ederse. Aracın içinde herşey den önce ben kendimi iyi hissetmeliyim.. Nankörlük gibi olmasın yanlış anlaşılmak istemem ama aldığımdan beri araç bende heyecan uyandırmadı. Konforlu, ekonomik, geniş vs.. ama ben kullanırken kendimi iyi hissetmedim. Bugün o kullandığım 5 dakikada bile araç beni heyecanlandırdı.. Aradığım da buydu. Bsuv muş C imiş falan ben bunlara takılmam. Bir araç bana kullanırken keyif veriyorsa amacına ulaşmıştır:))
    güzel yorum.
  • Troc kullanan var mı yakıt nasıl ? Bugün yolda denk geldim harikaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD1C0BD9B

Troc kullanan var mı yakıt nasıl ? Bugün yolda denk geldim harikaydı.
    Troc'un iç mekan kalitesi çok kötü diyorlar. Test videolarında da genelde bahsediyorlar.
  • Anadolu Ajansından 29 Ocakta satisa çıkacak diye bilgi geçilmiş.

• Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    Evet içi hiç güzel değil . Koltuklar falan leş gibi. Ama dışı ateş ediyordu

• Troc iyidir malzemeye takilmayin yeni araclar keyless elektrik bagajli gelecek , tiguan ile ayni motor ben cok begendim galericiler de topluo bu ara vardir bi bildikleri

• bayucuz kullanıcısına yanıt
    DCM TVyoutube
    2020 Peugeot 2008 | Lansmanı Yapılmadan Tamamı Satılan Otomobil
    https://www.youtube.com/watch?v=Tzxqb5S3Y-A&feature=youtu.be

Sizin video yayında hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 17 Ocak 2020; 12:27:16 >
  • MadMax61 M kullanıcısına yanıt
    Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın arkadaşlar:)))

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.