Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sebebi ne ola ki ? ötv indirimi gelse o arada bari (:
  • Basin lansmani var su ara, muhtemelen orada oyle karar alindi

Otv indirimi imkansiz

Gt line %60 lik ust dilime girmesinde tek dilegim o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş iyice yılan hikayesine döndü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben artık fiyatların yüksek olacağı düşüncesiyle alternatiflere yöneldim. C segmentinden ikinci el araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan3005

Arkadaşlar bende gt line dizele kapora verdim bu motoru denemek için 3008 i 1 gun boyunca kullandım akrabamın aracını
    su an bende benzinli leon var cok sessiz ama bu pejo dizel motor sesi beni bitirdi lansman gunu test surusu yapacagım ses boyle olur ise benzinli gt yi bekleyeceğim
    bende leondan 2008e geçmek istiyorum ama 1,4 140hp den sonra 1,2 130hp tatmin eder mi bilemedim tork değeri de 240dan 230a düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubut

Ben artık fiyatların yüksek olacağı düşüncesiyle alternatiflere yöneldim. C segmentinden ikinci el araştırıyorum.
    C suv ikinci eller sifirdan pahali :)
    Saka gibi bir piyasa var su an

• utkuaydin U kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ikinci el fiyatlar sıfır araçtan daha pahalı. Hangi akılla fiyat yazıyorlarsa.

• hubut H kullanıcısına yanıt
    Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

Vaktiyle takibe aldigim bir leonun fiyat degisim evreleri🤦🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 16 Ocak 2020; 13:30:59 >

• Leon candır yeni kasası çıkmıyor olsa Leon u satmam 2008 de olan benzinli motor ile daha iyi performans alınacağını düşünmüyorum leonun atikliği ve seriliğini veremez diye düşünüyorum

• kazein K kullanıcısına yanıt
    12 Ocak'ta neler yaşadı acaba
  • Benzinli otomatik vites 2020 yeni 2008 ler şehir içinde KM de kaç kuruş yakar Arkadaşlar?

Aracı benim gibi çoğunlukla şehir içi Kullanımı olarak düşünenler için, rodaj sonrası ola ki yakıtı üzecek olursa LPG ye uyumu nasıl bu motorun? (Basit 3000-3500 TL LİK kitlere uyumlu mudur yoksa 8-10 Bin TL LİK pahalı LPG mı takılır?)

• Arkadaşlar arabayı kullanma şansım oldu:) Şu anda yoldayım detaylı Eve gidince yazacağım.. Ama şunu söyleyebilirim Kaporalarınızı geri vermenizi tavsiye etmem..

• Selam herkese,bugün maslak tarafında işim vardı ve işlerimin bitmesine yakın 2008 basın lansmanının kemer country de yapılacağını öğrendim. Özellikle aracın boyutlarını görmek için belki o tarafta rastlarım diye vaktim de varken gideyim dedim. Şansıma youtube ta dcm tv kanalından muhip ile karşılaştık yolda. Aracın test çekimini yapıyorlardı. Işıklarda kornaya basıp selamlaştık ve araca benim de kapora verdiğimi söyledim. Sağolsun sağa çekti ve arabayı inceleme fırsatım oldu, hatta kullandım kısa bir mesafede:))
    Aracın boyutları hiç küçük değil arkadaşlar. Yüksekte gidiyormuş hissiyatı veriyor ancak enden csuvlar kadar geniş olmadığı için çok ferah değil. Yüksekte ama daha kompakt bir araçta gidiyormuş hissi oldu bende. Ön bana ayarlıyken arka koltuğa geçtim(1.80 boyum) arkadaki diz ve baş mesafesi gayet yeterliydi. Benim ateca dan sadece 1 tık ufak diyebilirim.
    Aracın kokpiti enfes...Yakın zamanda 3008 e de bindim,ancak bu gösterişli ve modern duruyor..Koltuklarda deri opsiyonu vardı ve muhteşem duruyorlardı ancak iyi para isterler kesin:) koltuklar çok rahattı.3 boyutlu göstergeler de çok hoş.İçeride bir premium havası var.Her ne kadar malzeme kalitesi uçmasa da size hissettirdiği bu yönde.
    Ben dizel sesine takığım,özellikle benzin bekliyorum ancak araç dizeldi ve kısa süreli sürüşte rahatsız olmadım.1.6 tdi lardan kesinlikle daha sessiz.Hatta şöyle söyleyeyim.3 gün öne arkadaşımın 5008 i ile test sürüşü yapmıştım yaklaşık 40km kadar. Motor aynı motor ancak 5008 de dizel sesi daha belirgindi. 2008 de yalıtımı güzel yapmışlar.Ayrıca yüksek hızlara çıkmasam da yol sesi yok denecek kadar azdı. Süspansiyonlar konforlu hissettirdi. Muhip de göktürkün kötü yollarında gayet konforlu hissettklerini söyledi.Açıkçası benzinli inadımı kırdı diyebilirim. Araç çok rafine hissettirdi.

• bayucuz kullanıcısına yanıt
    Tüm bilgiler için teşekkür ederiz. Peki ya fiyat hocam, alabildiniz mi bir tüyo :)

• Fiyat konusunda hiçbir bilgi vermemişler basına. 24 Ün de açıklanacak demişler.Açıkçası olay çok spontane geliştiği için onların tahminini de soramadım heyecandan:)Ancak lansman araçlarının tümü için kapora alındığını söylemişler..
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Fabrika verilerinden yola çıkarak, 0.45-0.55 krş arası bi tüketime sahip olacağını düşünüyorum,

Çok şanslısınız hocam sizin yerinizde olmak isterdim. Dışarıdan bakımca suw havası varmı iç olarak herhangi bi sorun yok kafamda ama dıştan görünüşü 3008 e yakınmıdır sizce?

• MadMax61 M kullanıcısına yanıt
    Bir ateca kullanıcısı olarak kendi adıma kesinlikle boyutlarda bir eksiklik hissetmedim. Daha dar olduğu aşikar,ancak yükseklik anlamında suv da olduğunuzu hissediyorsunuz.Dıştan görünü mü de cüsseli duruyor..Mesela daha önce mazda cx3 test etmiştim... Ya cx3 bsuv değil ya da 2008 csuv :)) bilmem anlatabildim mi.. Beklentileriniz çok yüksek değilse hacim anlamında hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşünmüyorum..
    Teşekkürler hocam anlatabildiniz tabikide :) Şu fiyatlarda belli olsada artık yolumuza baksak sabah bi arkadaş lansman 29 u demişti siz bu konuyla ilgili bişey duydunuzmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 16 Ocak 2020; 18:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMax61

Teşekkürler hocam anlatabildiniz tabikide :) Şu fiyatlarda belli olsada artık yolumuza baksak sabah bi arkadaş lansman 29 u demişti siz bu konuyla ilgili bişey duydunuzmu?
    Bugün instagramda gördüğüm kadarıyla lansmana çağırılan tüm kişilere 24ü denmiş. Ayrıca bu araç kesinlikle 3008 den müşteri çalar..Ben boş 3008 alacağıma gırtlak dolu 2008 i tercih ederim. kişisel görüşümdür bence bu araç çok satacak..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.