Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bencede 3008 in satışlarını zora sokacak 3008 e ulaşamayanlara çok iyi bir alternatif olacak inşallah ilk sahip olanlarda biz oluruz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayilere ne zaman dağıtılır sizce? 24ünden önce göremeyecek miyiz?

• MadMax61 M kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ifade edeyim.. Çok şükür 3008 alacak gücüm de var, ancak yüzü eskidi ve aradaki farkı vermeyi gereksiz buluyorum. Kısa sürede sürsem de 2008 in ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşündüm. Daha yeni bir araç olduğu için içi ve dışı bana daha güzel geldi. Boyutları da yeterli. 3008 makyajlanır ve daha güzel hale gelebilir. Bilemiyorum.. Ancak o zaman 3008 in fiyatı ne olur muamma??
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Bayilere önümüzdeki hafta içi gönderilir bence ama benim satış temsilcisi araçları göstermiyoruz lansmana kadar dedi. Belki sıkıştırırsanız gösterirler,bilemem:))
  • bayucuz kullanıcısına yanıt
    Haklısınız 3008 de makyajlanır 2008 in çizgilerini taşırsa başka markalar nal toplar gerçekten :)

• bayucuz kullanıcısına yanıt
    3008 e gore distan boyut farki ne olcude. Yada mevxut 2008 ile nasil goruntu ve his olarak. Sormak istediklerimiz tam soramiyorum. Orta donanim 3008 mi gt line 2008 mi.... bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Eski 2008 ile alakası yok. Eskisi bunun yanında bildiğiniz station wagon araç gibi kalır. Yan yana göremediğim için tam yorum yapamam ama 3008 den %15-20 küçük gibi duruyor. Ancak dışarıdan kesinlikle bir suv gibi görünüyor. İçerideki hissiyatı daha premium ve modern 3008 e göre. Belki birebir tüm materyaller incelense o kadar malzeme kalitesi yoktur ancak hissiyat o yönde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselelkn

3008 e gore distan boyut farki ne olcude. Yada mevxut 2008 ile nasil goruntu ve his olarak. Sormak istediklerimiz tam soramiyorum. Orta donanim 3008 mi gt line 2008 mi.... bilemedim.
    3008 kullandığım için 2008 test sürüşünde fikrimi size söylerim.Bende 2008 düşünüyorum.Sürüş konforunu bende mrak ediyorum.Yalıtım anladığım kadarıyla net iyileşmiş.Konfor ve yol tutuşta iyiyse olmuş demektir.
  • https://www.arabahabercisi.com/peugeot-2008-ne-zaman-satilacak/

29 ocak demistim

• Yeni 2008 in ön kaput açma Hidrolik mi yoksa eski usul demir çubuk dayama mı arkadaşlar bilen var mı?

Bir de Benzinli OTOMATİK motor çok nokta enjeksiyonlu mu yoksa direkt enjeksiyonlu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 16 Ocak 2020; 20:23:2 >
  • Bugün lansmanda paylaşılan 👍🏻

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Eski usül çubuk dayamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih Gelgeç QJLYS

Eski usül çubuk dayamalı
    👍
    Duster da bile hidrolik kollu dayama var...
    Yeni 2008 e de böyle olması yakışırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 16 Ocak 2020; 20:43:20 >
    Merhaba eski usül. Anamur medya test videosunda vardı.

Katılıyorum her bende her geçen gün olumsuz bir özellik öğrenerek bir eksi atıyorum. Böyle devam ederse listesen tamamen çıkaracağım. Tavan perdesinin manuel olması elektrikli ve ısıtmalı koltuğun opsiyon olup istesen bile iki aydan önce gelmemesi hidrolik olmayan kaput elektrikli bagaj yok vs. fiyatı bekliyorum o da birazsa abartılı olsa vazgeçeceğim. Lansman falan uygun gelirse görüp değerlendireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

👍
    Duster da bile hidrolik kollu dayama var...
    Yeni 2008 e de böyle olması yakışırdı...

Alıntıları Göster
    gerisi boş teneke ama
  • Reklamı da 90lardan nostaljik, baya hoş olmuş.

Peugeot Portugalyoutube
    Novo PEUGEOT 2008 | Portas abertas de 17 a 19 de Janeiro
    https://www.youtube.com/watch?v=ADXx_wCscng&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhard -- 16 Ocak 2020; 21:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Eski 2008 ile alakası yok. Eskisi bunun yanında bildiğiniz station wagon araç gibi kalır. Yan yana göremediğim için tam yorum yapamam ama 3008 den %15-20 küçük gibi duruyor. Ancak dışarıdan kesinlikle bir suv gibi görünüyor. İçerideki hissiyatı daha premium ve modern 3008 e göre. Belki birebir tüm materyaller incelense o kadar malzeme kalitesi yoktur ancak hissiyat o yönde..
    Gerci ilk yorumunuzda yazmissiniz ama ateca ile sizin dusunceniz ne olurdu. Gt line atecadan daha dolu. Ayni fiyat icim hangisini tercih edersiniz. Buyukluk ve yukseklik hissi farki nasil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 16 Ocak 2020; 22:26:27 >
  • Salih Gelgeç QJLYS S kullanıcısına yanıt
    Bu araç burada bu kadar övülüp duruyor ve ben de takip ediyordum. Gerçekten bu yazdıklarınız doğru mu? Yani çubuklu kaput, manuel perde ve manuel bagaj? Öyle ise, buradaki arkadaşlar bu aracı biraz abartıyorlar bence. Kaputu çubukla ayakta duran bir aracın geri kalan kısmının da çok kaliteli malzemelerle üretildiğini düşünmüyorum açıkçası.
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Ben tarafımı seçtim:)) Ateca yı satıyorum zaten, yerine 2008 alacağım Allah nasip ederse. Aracın içinde herşey den önce ben kendimi iyi hissetmeliyim.. Nankörlük gibi olmasın yanlış anlaşılmak istemem ama aldığımdan beri araç bende heyecan uyandırmadı. Konforlu, ekonomik, geniş vs.. ama ben kullanırken kendimi iyi hissetmedim. Bugün o kullandığım 5 dakikada bile araç beni heyecanlandırdı.. Aradığım da buydu. Bsuv muş C imiş falan ben bunlara takılmam. Bir araç bana kullanırken keyif veriyorsa amacına ulaşmıştır:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayucuz -- 16 Ocak 2020; 22:42:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.