Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz yine de 2008 i görmeden karar vermeyin bence:)) Genel hissiyat kalite algısı ve beğeni de önemli,farklı hissettirebiliyor. Bu kadar bekledik,az kaldı:)
  • Opel grandland enjoy 1.2 eat 8 ileri 206 bin liste görünüyor c suv araç için bilgisi olan var mı? İyi midir? Fiyat alan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot sitesinde kampanyalar bölümünde yeni 2008 linki açılmış durumda. Şimdilik bilgi talebi sayfasına yönlendirme yapıyor ama kredi kampanyası olabilir gibi duruyor lansman ile birlikte.

• rmzdn kullanıcısına yanıt
    bunlar 20 sinde MT lere kursta gösterilecek ardından lansmanda kullanıcak araçlar baya oldy geleli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 15 Ocak 2020; 14:49:3 >
  • Sinan3005 S kullanıcısına yanıt
    önümüzde ki ay highline t-roc keyless+elk bagaj+geri gorus paketi geliyor bi bakın derim 205 civarı gelcek
  • Luuca L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitesinde highline için 247 bin tl diyor. Bayi 200 bandına kadar indirim yapıyor mu ?

Yarın da basın test sürüşü varmış galiba??.. Bu arada Kemer country deymiş araçlar herhalde. Satış temsilcisi de eğitim Göktürk te olacak demişti..
  • Peugeot beklentiyi oyle yukseltmiski, alt tarafi b sinifi aracinda bile elektrikli koltuklar arka klimalar elektrikli bagajlar istenir olmus

Bunun sebebi de aslinda aracin cok ozel olmasi
    İnsan haliyle kusur ariyor..

Bu sinifta bu kadar kusur aramayin arkadaslar
    Zaten olmasi gerekenden cok daha fazlasini sunuyor arac

• Şuan pug bir zamanlar vw yaptığını yapıyor, kaporaları yüksek istiyorlar konuştuğumda 10 bin TL kapora istediler, bir de arabayı alabileceksiniz kapora verin dediler, geçmiş sayfalarda bir arkadaşa kapora verilen araca kapora verin demişler, ben araba alma konusunda çok eski değilim ilk aracımı 2014 ikinci aracımı 2016 üçüncü aracımı 2017 de aldım, sadece en son aracım için 1 hafta bekledim gümrükten çıktı dedikleri için, görmediğim ve satıcının o an garajında olmayan aracı almak istemedim hiç bir zaman, iyi mi düşünüyorum yoksa bu düşünce kötü mü bilmiyorum, lansman nedeniyle indirim olur diye almaya çalışmama veya kapora için 10 bin TL en az ödemem gerektiğine mi yanayım bilemedim, benzinli modeli istiyorum bir de ama hiçbir bayi de yok ne yazık ki, illa dizel mi almak zorundayız

• Aslında markalarda şöyle bi fiyatlandırma politikası oluyor b suv ile c segmenti yakın fiyatlara satılıyordu örnek vermek gerekirse aralık ayında golf benzin otm highline 185 civarı t-roc benzin otm highline da 185 e satılıyordu peugeotta 2019 308 dizel otm style fiyatı hala sitede 153.500 gözüküyor eski kasa 2008 gtline dizel otm de yanlış hatırlamıyorsam 157.500 civarıydı hurda indirimi ve yeni kasa ve extra donanımlarla 190 bin civarı olur focal vs donanımlarla max 195 olur die düşünüyorum 200 ü geçmesini tahmin etmiyorum inşallahta geçmez herkesin ulaşabileceği bi araç olur saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 15 Ocak 2020; 18:29:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende fiyati bekledigim aralikta gelirse bu araci almak istiyorum kapora verdim 10 gun once opsiyonladilar fakat istedigim renk daha once baskasina opsiyonlanmisti ve baska yoktu 1 adet varmis sizce renk icin bir sonraki partiyi beklemeye deger mi zam gelme durumu olur mu bir sonraki parti gelen araclarda

• mjstk kullanıcısına yanıt
    Bende istediğim rengi bulamadım opsiyonlanmıştı lansman fiyatını kaçırmamak için başka bir renge kapora gönderdim sonraki partilerde ilk açıklanan fiyatları bulmak zor olabilir yinede siz bilirsiniz.

• Ne renk almayı düşünüyorsunuz

• Ben beyaz istiyordum siyah jantlı turuncu bulabildim ama zamanla buna da alıştım oğlumda turuncuyu istiyor artık nasip buymuş siz ne renk istiyordunuz?

• Arac kalan bayi var mi? Ben bulamadim.

• İkinci parti şubat ortası gibi gelir fiyatta oynama olmaz dedi bayi.Kur artmadıktan sonra değişim olmaz.Sonucunda bu sonuç bayinin az araç getirmesinden kaynaklanan nedenden oldu.
  • SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    Ankara abc plazayı denediniz mi? Bir de doğudaki küçük illeri deneyin derim hocam.

• SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    Bulamazsaniz haber verin bide biz bakaljm

• Arac kaporasi verenler , aracinizin modelini sorun, yakin tarihlerde 19 ve 20 ler gelecek seciminizi ona gore yapin

Kapora verdiğim bayiye sordum araçlar 2020 dedi araçlar daha ulaşmamış bence şuan gelenlerin ne olduğunu onlarda bilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.