Şimdi Ara

Peugeot 2008 Gt-Line & Opel Mokka X Excellence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Saçma değil de en azından doğru bilgi değil diyebilirdiniz daha kibar olurdu..Neyse, sizin yazdıklarınız doğru ama eski haberler..Opel in mevcut motorlarının Euro 6 standartlarını karşılayamaması ve revize maliyetlerinin de çok yüksek olması nedeni ile PSA grubu ,Opel in satışının iptali veya ödemede indirim talebi yapmış durumda ..Şimdilik GM nezdinde ama uzlaşma sağlanamazsa mahkemeye gidecekler gibi gözüküyor.Sonuçta mevcut konumda PSA ,Opel in ve Vauxhall'ın sahibidir ve üzerlerinde her türlü tasarrufu yapmak hakkına sahiptir..Opel in Alman genetiği kaybolmaya başladı ve ben iki marka arasında seçim yapma durumuna gelsem ana firma olan Peugeot u seçerim..Şahsi düşüncemdir tabi ki..
  • Tabiki mokka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubashi kullanıcısına yanıt
    Ergenlikte kacinci seviye?

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevap için teşekkürler. Yazdıklarınız mantıklı.

• Gece sene iki aracı da bayide inceleyen birisi olarak 2 araba arasında dağlar kadar fark yok. Tek yapmaniz gereken test edip bütçenize uygun olanı almak. Peugeot kullanan birisi olarak ben opel den yana tercih kullanırdım. Daha kemikli ve diri duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubashi

Yaş 45..sen boş ne demek biliyor musun ? yorumun da kendin de boşsun ..hadi yürü bakalım

Bos muhabbet yapan sensin yas ilerlemis tabi farkinda olamayabiliyor insan.

Psikologa gorun.

Tamam dayi

• 2008 geçen sen makyaj yeni. EAT6 iyi bir şanzıman. ancak gt line yerine allure derim. 17 jant o araca fazla geliyor. araç fazla hantallaşıyor. direksiyon sertleşiyor. performans düşüyor. konfor da kayıp yaşıyor.
  • Bir de Crossland X inceleyin zaten arkadaslar da iletmisler. Illa ikisi arasindan biri derseniz ben Peugeot 2008 derim. Vergisinin dusuk olmasi bile basli basina bir sebep. Mokka X tok duran bir arac; ancak beklenilen tokluk surusunde yok. Denemenizde fayda var iki aracida.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Bence de Allure yeterli..yukarıda nedenini de yazmıştım..16'' jant daha konforlu olacaktır ancak Auto Grip özellikli (manuel dizel ve otm benzinli olanlar) araçlarda jantlar doğrudan 17'' geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.