Şimdi Ara

Peugeot 2008 // Nisan Ayına Kadar Bayilerde Yok // Karaborsa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden bilmiyorum ama araba acayip çekici geliyor. 3008 veya 5008 gibi değil başka bir şey var bu arabada.
  • Arkadaşım 1.5 BlueHDI 130 hp GT-Line almış.

Bende de 2019 1.5 BlueHDI 120 hp Allure var.

Araç dıştan çok güzel ve gösterişli olmuş ama içerisi için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

Eski kasaya göre sürüş kabini ve yol görüşü biraz kötü olmuş ve cam tavanı açılabilir olduğu için eski kasaya göre biraz daha dar ve kısa kalmış. Açınca da tam değil yarım açılıyor.

Açılabilir ama kısa tutulması mı yoksa açılmasın ama daha uzun mu olması mı, bu kişiye göre değişir. Biz açılmasa da kendi aracımızdakini daha çok beğendik.

Hayalet gösterge ve navigasyonu hayalet göstergeye koymaları eski kasaya göre bir artı olmuş. Bendeki araçta hiçbir donanımda hayalet gösterge yok.

Joystik vites kullanılmış. EAT8 e geçilmiş. Eski kasada EAT6 var.

Aracın dış tasarımına çoğu kişi bir şey diyemez ama iç tasarım olarak eski kasanın iç ferahlığı,yol görüşü ve rahat kullanımını yeni kasada hissedemedim.

Eşim de merakla bu kasayı bekliyordu. Bizimkinin dış görünüşü yumurta gibi, bunun dış görünüşü ve hatları daha güzel diyordu ama o da dışından ne kadar etkilendiyse, aracın içine geçince heyecanı kaçtı.

Aracı çok beğenirsem takasa verir, yenisini alırız diyordu ama şimdi o heyecanı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 14 Şubat 2020; 16:36:15 >

• Dün trafikte 2008 ile karşılaştım.

Araç çok güzel arkadaşlar. "Bu araç B-Suv ise diğerleri ne?" dedim resmen.
  • ciddi soruyorum.

Ne alalım abi, araca cidden ihtiyacım var

140 bin nakit param var . bi miktar kredi ile 210-220 ye kadar araç bakıyorum

bmw 3.18i - 3,20 i alayım dedim ağır kazasız olmayanı yok.

Adam 202 bine koyduğu ilanı 1 ay içinde 239lara çıkardı.

golf toyota filan istemiyorum.

yeni çıkmış teknolojik özellikleri olana öyle yada böyle yüksek rahat araç bu piyasa şartlarında mantıklı

tekrar söylüyorum benzinli ( çok km yapmayacağım) otomatik mantıklı 2008 e muadil olabilecek önerileriniz ne onların fiyatı ne
  • pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Fiyatını tam bilmemekle beraber sanki ihtiyacınızı görür diye tavsiyede bulunuyorum. Chr sizin isteklerinize cevap veriyor gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata yeni yüz olup bu teknokoji yok. En iyi tercih 2008dir nokta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı canlı gördüm gerçekten çok iyi, donanım tasarım uyumu rakipsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde bir galerici c5 aircross alıyordu 210 liradan 10 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Geçenlerde bir galerici c5 aircross alıyordu 210 liradan 10 tane.
    C5 feel adventure ile shine donanımı arasında ne fark var ? internet sitesinde donanım tablosu yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Dün trafikte 2008 ile karşılaştım.

Araç çok güzel arkadaşlar. "Bu araç B-Suv ise diğerleri ne?" dedim resmen.
    Aynen bugün siyah gördüm bende şık baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peugeot 2008i bulursak peugeotun satışa çıkrdığı fiyattan bulalım ama
  • Audi a3 2016 model aracımı satıp almayı düşünüyordum. 2008 i çok beğendim. Gerek iç dizayn gerekse dış tasarım. Bayiyi aradım. 46 kişi önümde sırada. Haziran- temmuzdan önce zor dediler. Fiyat artışı da olacak tabi dönemde :) bir araç ve markadan nasıl soğutulur gayet güzel gösteriyor bayiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peugeot 2008 peugeotun en iyi teknolojideki aracı bence üstelik pegueıt 3008 kadar geniş ve ferah bir araç umarım ne kısa zamanda ülkemize temin edilebililir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.