|
Bildirim
|
İş bilerek bu noktaya getirildi manipülasyon yapıldı.
Şimdi gelelim piyasaya. Ahmet artırmış Mehmet artırmış bende artırayım. Mehmet’in araba okadarsa benimki bu kadarlardan başladı herşey. Bu olay en çok bayilerin ve ayaklı al satçıların işine gelen bir durum. Yeni araçlarda malum 2020 modelde Lansman araçlarında bir hayli pahalı. Şimdi 2.el araçların fiyatları yükseldi bu iş bayilerin satışlarını hızlandıran bir durum oldu. Bayiler bunu biliyordu 2019 sonu 2020 başı tüm araçları galericilere sattı. Piyasanın dahada yükselmesine sebep verdiler. İstedikleri her şeyi yaptılar kara düzenden ötürü. İlanları görüyorsunuz 8 tane golf. 12 tane passat 0 km. 3 tane 2008 şu renkte tek bizde.. bunların açıklaması yok. Halkımız cahil... Sonuçta düşük fiyatlı 2 el piyasada elleri kolları bağlanacaktı. Vatandaşta yükselen fiyatlarla araç alım satımını model yükseltmeyi düşünür oldu. Çünkü düne kadar 3 kuruş etmeyen aracı artık 5 kuruş ediyordu Fırsatı kaçıramazdı. Ve kaçırmadıda.. Şimdi herşey bayilerin istediği gibi b suv 2008 214 bin TL kuyruk var Hayırlı işler. |
Önceki aracımda cactus olduğundan bir arkadaşım özellikle incelememi rica etti.
Aracın bayiye geldiği günün sabahı incelemeye gittim. Peugeotun 508 ile izlediği rezil lansman politikası nedeniyle hızlı hareket etmek zorunda olduğumuzu biliyordum. Sabah 9 da bayide incin top oynarken inceledim. Lansman için 4 araç gelmiş ve 4 üde satılmış ilk gelecek araç için kaparo alıp size ayırırız dediler. Arkadaşa benden okey dedim o eşiyle gitti inceledi. Ve öğlen olmadan sıradaki ilk kişi olduğu özellikle teyit edilerek ve subat ayı içinde araçların geleceği üzeine basıla basışa söylenerek 219.000 liradan focal ses sistemli araç için arkadaşımız kaparo vererek sıra beklemeye başladı. Ancak şu anda bayi yan çiziyor araç yok, martta nisanda gelecek kem küm. İster istemez aklımıza gelecek aracı daha yüksek fiyattan başkasına satabilecekleri fikri geliyor. Araç isterse ferrari olsun ben tüketicinin böyle bir hareketi hak etmediğini düşünüyorum. Hem 508 hemde 2008 de yapılan bir pazarlama taktiği bir strateji falan değildir. Düpe düz kepazeliktir. Bu arada 230 lu rakamlarla ikinci el b croossever almakta hiç kimse kusura bakmasın ama en basit tabir ile hesap bilmemektir. |
Diğer konuya yazdım buraya da yazayım;
2008 e ve hatta 3008 e bu haddinden fazla itibar nedir, sanki piyasaya göre ucuz bir rakamla çıkmışlar da insanlar sıraya giriyor. Yahu şu Peugeot’nun şikayetlerini sitede bir aratsanıza, bırakın dışarıda aratmayı sadece burada aratın lütfen. Tamam her markanın sıkıntıları vs var ama 3-4 yıl kadar Pejo kullanıcısı olarak yazıyorum; 208’in motorunu 30bin km de elimize verdiler yahu.! Baskı balatası her 10bin km’de bir düzenli olarak değişmesi falan gerekiyordu, bu derece yani. Şimdi yok onlar eskiydi, yeniler uzaydan geldi süperler falan diye lince başlarlar, hayır fiyatlar makul olsa yine anlıyım, bu piyasada tercih edilebilir falan diyelim, aradaki varsın yıllar içinde arızasına harcayalım falan diyelim ama o da yok yahu. Şaka gibi resmen. Bakın başka bir marka da telaffuz etmiyorum, başka marka fanlığı da yapmıyorum burada, sadece şahsen yaşadığım sıkıntılar ve çok yakınlarımdan gördüğüm sıkıntılara istinaden, “ben çektim, bari başkaları da çekmesin” düşüncesiyle yazıyorum. Lütfen almadan önce bir kez daha düşünün ve “aman onların şansına denk gelmiş, benim aracım öyle olmaz” demeyin, ben alırken aynen böyle dedim ve patatez oldum ![]() Saygılar. |
Alt tarafı Peugeot.Forumda çok övülmesi Peugeot Türkiye'yi kurumsal bir firma yapmıyor maalesef.Gider başka araç alırsınız olur biter.
|
Zaman şimdi buna döndü.
|
Gt line ne kadarmış bir bakıyım.. Onuda senden sormıyım ayıp olur... Bakdım şimdi sıfır 1.5hdi gt line 245 bin tl..
Pegout ya o para verilirmi bilmiyorum bem şahsen vermezdim verene saygı duyarım.. |
Bazı insanlara herşey mübah. Adamda akıl yok ama milyarlarca para var... Olan bize oluyor
|
Hocam bayiler 190 bine veriyor bu aracı. Neden kan emici vampir galeriye 20 bin fazla para kaptırıyorsunuz?
|
2008 i bu kadar değerli kıymetli yapan nedir anlamadım ne özelliği var piyasadaki muadil akranlarından..
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 8 Şubat 2020; 12:41:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Şubat 2020; 18:36:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |