Şimdi Ara

Peugeot 2008 // Nisan Ayına Kadar Bayilerde Yok // Karaborsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En erken nisan ayında gelir diyorlar, fiyat garantisi yok.

Malüm siteye bakayım dedim , galericiler, al sat-'çılar 3-5 kapışmışlar vatandaşa araba kalmamış.

Toplamda 36 ilan var , 11 tanesi Ayaklı Galeriler , 25 tanesi Galeriler oluşturuyor

• İş bilerek bu noktaya getirildi manipülasyon yapıldı.

Şimdi gelelim piyasaya.

Ahmet artırmış Mehmet artırmış bende artırayım.

Mehmet’in araba okadarsa benimki bu kadarlardan başladı herşey.

Bu olay en çok bayilerin ve ayaklı al satçıların işine gelen bir durum.

Yeni araçlarda malum 2020 modelde Lansman araçlarında bir hayli pahalı.

Şimdi 2.el araçların fiyatları yükseldi bu iş bayilerin satışlarını hızlandıran bir durum oldu.

Bayiler bunu biliyordu 2019 sonu 2020 başı tüm araçları galericilere sattı.

Piyasanın dahada yükselmesine sebep verdiler. İstedikleri her şeyi yaptılar kara düzenden ötürü.

İlanları görüyorsunuz 8 tane golf. 12 tane passat 0 km. 3 tane 2008 şu renkte tek bizde.. bunların açıklaması yok. Halkımız cahil...

Sonuçta düşük fiyatlı 2 el piyasada elleri kolları bağlanacaktı.

Vatandaşta yükselen fiyatlarla araç alım satımını model yükseltmeyi düşünür oldu.

Çünkü düne kadar 3 kuruş etmeyen aracı artık 5 kuruş ediyordu

Fırsatı kaçıramazdı. Ve kaçırmadıda..

Şimdi herşey bayilerin istediği gibi b suv 2008 214 bin TL kuyruk var

Hayırlı işler.
    Önceki aracımda cactus olduğundan bir arkadaşım özellikle incelememi rica etti.
    Aracın bayiye geldiği günün sabahı incelemeye gittim.
    Peugeotun 508 ile izlediği rezil lansman politikası nedeniyle hızlı hareket etmek zorunda olduğumuzu biliyordum.
    Sabah 9 da bayide incin top oynarken inceledim.
    Lansman için 4 araç gelmiş ve 4 üde satılmış ilk gelecek araç için kaparo alıp size ayırırız dediler.
    Arkadaşa benden okey dedim o eşiyle gitti inceledi. Ve öğlen olmadan sıradaki ilk kişi olduğu özellikle teyit edilerek ve subat ayı içinde araçların geleceği üzeine basıla basışa söylenerek 219.000 liradan focal ses sistemli araç için arkadaşımız kaparo vererek sıra beklemeye başladı.
    Ancak şu anda bayi yan çiziyor araç yok, martta nisanda gelecek kem küm.
    İster istemez aklımıza gelecek aracı daha yüksek fiyattan başkasına satabilecekleri fikri geliyor.
    Araç isterse ferrari olsun ben tüketicinin böyle bir hareketi hak etmediğini düşünüyorum.
    Hem 508 hemde 2008 de yapılan bir pazarlama taktiği bir strateji falan değildir.
    Düpe düz kepazeliktir.
    Bu arada 230 lu rakamlarla ikinci el b croossever almakta hiç kimse kusura bakmasın ama en basit tabir ile hesap bilmemektir.
    Diğer konuya yazdım buraya da yazayım;

2008 e ve hatta 3008 e bu haddinden fazla itibar nedir, sanki piyasaya göre ucuz bir rakamla çıkmışlar da insanlar sıraya giriyor.

Yahu şu Peugeot’nun şikayetlerini sitede bir aratsanıza, bırakın dışarıda aratmayı sadece burada aratın lütfen.

Tamam her markanın sıkıntıları vs var ama 3-4 yıl kadar Pejo kullanıcısı olarak yazıyorum; 208’in motorunu 30bin km de elimize verdiler yahu.!

Baskı balatası her 10bin km’de bir düzenli olarak değişmesi falan gerekiyordu, bu derece yani.

Şimdi yok onlar eskiydi, yeniler uzaydan geldi süperler falan diye lince başlarlar, hayır fiyatlar makul olsa yine anlıyım, bu piyasada tercih edilebilir falan diyelim, aradaki varsın yıllar içinde arızasına harcayalım falan diyelim ama o da yok yahu. Şaka gibi resmen.

Bakın başka bir marka da telaffuz etmiyorum, başka marka fanlığı da yapmıyorum burada, sadece şahsen yaşadığım sıkıntılar ve çok yakınlarımdan gördüğüm sıkıntılara istinaden, “ben çektim, bari başkaları da çekmesin” düşüncesiyle yazıyorum.

Lütfen almadan önce bir kez daha düşünün ve “aman onların şansına denk gelmiş, benim aracım öyle olmaz” demeyin, ben alırken aynen böyle dedim ve patatez oldum

Saygılar.
  • Zaman şimdi buna döndü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bilerek bu noktaya getirildi manipülasyon yapıldı.

Şimdi gelelim piyasaya.

Ahmet artırmış Mehmet artırmış bende artırayım.

Mehmet’in araba okadarsa benimki bu kadarlardan başladı herşey.

Bu olay en çok bayilerin ve ayaklı al satçıların işine gelen bir durum.

Yeni araçlarda malum 2020 modelde Lansman araçlarında bir hayli pahalı.

Şimdi 2.el araçların fiyatları yükseldi bu iş bayilerin satışlarını hızlandıran bir durum oldu.

Bayiler bunu biliyordu 2019 sonu 2020 başı tüm araçları galericilere sattı.

Piyasanın dahada yükselmesine sebep verdiler. İstedikleri her şeyi yaptılar kara düzenden ötürü.

İlanları görüyorsunuz 8 tane golf. 12 tane passat 0 km. 3 tane 2008 şu renkte tek bizde.. bunların açıklaması yok. Halkımız cahil...

Sonuçta düşük fiyatlı 2 el piyasada elleri kolları bağlanacaktı.

Vatandaşta yükselen fiyatlarla araç alım satımını model yükseltmeyi düşünür oldu.

Çünkü düne kadar 3 kuruş etmeyen aracı artık 5 kuruş ediyordu

Fırsatı kaçıramazdı. Ve kaçırmadıda..

Şimdi herşey bayilerin istediği gibi b suv 2008 214 bin TL kuyruk var

Hayırlı işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini yedin bitirdin şu sitede. Biraz başka sitelere bak olmadı araba olayını boşver. Herkes araba alacak diye bir şey yok değil mi? Ülke gündeminde böyle bir şey söylemiştin sanırım.
  • Önceki aracımda cactus olduğundan bir arkadaşım özellikle incelememi rica etti.
    Peugeotun 508 ile izlediği rezil lansman politikası nedeniyle hızlı hareket etmek zorunda olduğumuzu biliyordum.
    Lansman için 4 araç gelmiş ve 4 üde satılmış ilk gelecek araç için kaparo alıp size ayırırız dediler.
    Arkadaşa benden okey dedim o eşiyle gitti inceledi. Ve öğlen olmadan sıradaki ilk kişi olduğu özellikle teyit edilerek ve subat ayı içinde araçların geleceği üzeine basıla basışa söylenerek 219.000 liradan focal ses sistemli araç için arkadaşımız kaparo vererek sıra beklemeye başladı.
    İster istemez aklımıza gelecek aracı daha yüksek fiyattan başkasına satabilecekleri fikri geliyor.
    Araç isterse ferrari olsun ben tüketicinin böyle bir hareketi hak etmediğini düşünüyorum.
    Hem 508 hemde 2008 de yapılan bir pazarlama taktiği bir strateji falan değildir.
    Düpe düz kepazeliktir.
    Bu arada 230 lu rakamlarla ikinci el b croossever almakta hiç kimse kusura bakmasın ama en basit tabir ile hesap bilmemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 8 Şubat 2020; 12:41:35 >

• Almayın aldırmayın arkadaşım o zaman bu araçları. Kime satıyor bu galeriler al satçılar bu araçları.

Para kazanmıyor olsalar bu işi yapabilirler mi?

Şuç sizce onlarda mı?

Yoksa tüketim hastalığına yakalanmış milletin aman 1 2 ay önce gelsin diye araca 15 20 bin TL vermesinde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerinal

Almayın aldırmayın arkadaşım o zaman bu araçları. Kime satıyor bu galeriler al satçılar bu araçları.

Para kazanmıyor olsalar bu işi yapabilirler mi?

Şuç sizce onlarda mı?

Yoksa tüketim hastalığına yakalanmış milletin aman 1 2 ay önce gelsin diye araca 15 20 bin TL vermesinde mi?
    Bazı insanlara herşey mübah. Adamda akıl yok ama milyarlarca para var... Olan bize oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Önceki aracımda cactus olduğundan bir arkadaşım özellikle incelememi rica etti.
    Düpe düz kepazeliktir.
    Hocam senaryo belli sizin araç galeriye peşkeş çekilmiş.

Türk halkını bu hale sokanların allah belasını versin.

• Alt tarafı Peugeot.Forumda çok övülmesi Peugeot Türkiye'yi kurumsal bir firma yapmıyor maalesef.Gider başka araç alırsınız olur biter.
  • Bayiler artık az araç getiriyor. Bilerek yapıyorlar.
    Al satcilar ve galericilere ekmek çıktı. Kızıyormuyum adam basmış parayı almış. Ama manipüle oluyor fiyatlar.
    Başka bayileri arayın onlarda da yoksa farklı marka alın.
    Şart değil vw Peugeot.

• 2008 TUTULMADI

• Diğer konuya yazdım buraya da yazayım;

2008 e ve hatta 3008 e bu haddinden fazla itibar nedir, sanki piyasaya göre ucuz bir rakamla çıkmışlar da insanlar sıraya giriyor.

Yahu şu Peugeot’nun şikayetlerini sitede bir aratsanıza, bırakın dışarıda aratmayı sadece burada aratın lütfen.

Tamam her markanın sıkıntıları vs var ama 3-4 yıl kadar Pejo kullanıcısı olarak yazıyorum; 208’in motorunu 30bin km de elimize verdiler yahu.!

Baskı balatası her 10bin km’de bir düzenli olarak değişmesi falan gerekiyordu, bu derece yani.

Şimdi yok onlar eskiydi, yeniler uzaydan geldi süperler falan diye lince başlarlar, hayır fiyatlar makul olsa yine anlıyım, bu piyasada tercih edilebilir falan diyelim, aradaki varsın yıllar içinde arızasına harcayalım falan diyelim ama o da yok yahu. Şaka gibi resmen.

Bakın başka bir marka da telaffuz etmiyorum, başka marka fanlığı da yapmıyorum burada, sadece şahsen yaşadığım sıkıntılar ve çok yakınlarımdan gördüğüm sıkıntılara istinaden, “ben çektim, bari başkaları da çekmesin” düşüncesiyle yazıyorum.

Lütfen almadan önce bir kez daha düşünün ve “aman onların şansına denk gelmiş, benim aracım öyle olmaz” demeyin, ben alırken aynen böyle dedim ve patatez oldum

Saygılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yazık ya bu paraya b suv yapmayın etmeyin almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfram39

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım;

Saygılar.
    Hocam diğer konudan kulaklarım çınladı ve bende geldim :)

Araç fiziken de fiyat olarak da ulaşabilir olmamasına rağmen haftalık sanayi ve servis ziyaretleri ritüeline meraklı insan sayısına bende fazla anlam veremiyorum açıkçası. Tasarım dışında müşteri avladıkları bir alan yok. Kalite, güvenilirlik, sorunsuzluk... Bunların hiçbiri hala tam olarak Peugeot da yok. Yok oğlu yok. Bunu sadece 208 için demiyorum. 2019 yılında bile hala düzgün kapı fitili (önceki kasa 2008'de kronik yırtılma ve çatlama sorunu vardı) ve yeterli kalitede tavan döşemesi ve kaporta boyası bile imal edemiyor bunlar. Ayrıca yine tipine bakılarak pek övülen 3008'in de bu forumdaki ana konusunda dile getirilen ve listesi yapılan bir yığın sorunu okumuş bir kişi olarak söyleyeyim. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Şubat 2020; 18:36:38 >

• peugeot galericilerin vicdansızlığıyla uğraşıyor çünkü
  • wolfram39 W kullanıcısına yanıt
    Millet almak için birbirini öldürecek nerdeyse
    O değilde ne PARA varmış millette Bee

• insanların talebi fiyatları uçuran. Aynı araba Opel Crossland olarak ta var, Citroen C3 Aircros olarak ta memnun. hiç sıra beklemeden. hemde pazarlık ederek.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin 😁

Biz Peugeot’dan ağzı yanmışlar olarak yazıyoruz burada ama kaç kişi dikkate alıyor bilmiyorum cidden.
    Yahu harbiden fiyatı 10-15-20 falan ucuz olsa, gidip hepberaber alalım ama o da yok, e daha neyin peşindesiniz beyav ?? Yazık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.