Şimdi Ara

peugeot 206 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir araç gördüm internette ama satılmış...
    http://www.sahibinden.com/satildi_en_sonunda-20WQQaXQQ10222038WQQpXQQdisplayitem
    bunun tavan açılıyor? ama bunun dizel modeli varmı? ücretleri ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
  • dizeli yok türkiyede..ücretler orda mevcut zaten
  • km 7 yaşında bir arac için güzel..mutlaka servise göster ama
  • 206cc'de 2.0lt 140hp motor vardı di mi?Çok yakar çok kaçar vergisi de bi o kadar pahalıya patlar durumu var sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

206cc'de 2.0lt 140hp motor vardı di mi?Çok yakar çok kaçar vergisi de bi o kadar pahalıya patlar durumu var sanırım

206 CC'lerin 1.6 lt. 110 hp. olanları da var, çok güzel araç donanımlarıda iyi fakat en büyük sıkıntısı arka koltuk diz mesafesi yok denecek kadar az
  • iyi gunler peugeot 206 genaration hdi almayı dusunuyorm
    dızellerıde benzınlı gıbı atakmıdır?
    suan sıtede bır kampanya oldugu yazıyor 24.000ytl bu fıata trafk sıgortası ve arac pulu dahılmıdır?
    abs ve yolcu havca yastıgı nıyte eklememısler opsıyonel olarak anlamadım
    bu aracın kaskosu ne kdr tutar?
    bayıden arcı alırken nelere dıkkt edeyım ve ne tur hedıyeler almaya bakayım?
  • arkadaşlar lütfen yardım edin..2006 model feline hdi var bende..ön takımdan özellkle sabahları lakırtı tarzında ses geliyo,geri geri giderken bu lakırtı daha da çok hissediliyo,küçük bi çukurdan geçsem lakırtı oluyo.sıcak havalarda ve sanki araba ısınınca azalıyo,bu sorun yüzünden arabamdan soğudum iki gündür binmek istemiyorum masraf çok çıkar die.2 yıl önce garantiden komple ön takımda değişti.müşteri memnuniyeti dediler ve para almadılar.şimdiki sorunum sizce nedir.iyi bi ön takım ustasına gitsem ilk hangi parçadan başlasakyardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
  • slm 206 cı arkadaşlar.bendbu aralar 20 binin altında ufak dizel bir araç almaya niyetlendim. 35 bin km de 2007 model temiz bir 206 buldum sizce bu araca 18.500 verilir mi?
  • @rocky_m5

Aracın modeli sanırım 206fever diye geçiyor.Abs'si var mı o modelin?Fiyat uygun geldi bana ama yapabilirsen pazarlık et biraz
  • neden soruma yanıt yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

@rocky_m5

Aracın modeli sanırım 206fever diye geçiyor.Abs'si var mı o modelin?Fiyat uygun geldi bana ama yapabilirsen pazarlık et biraz

evet fever ve abs var.peki bu 206 larda yol bilgisayarı var mı?varsa hangi donanımda
  • @rocky_m5

Yol bilgisayarı 206fever'da yok.Sinyal kolu takımı ve orta konsoldaki tek satırlık ekranı 3satırlık ekranla değiştirirsen yol bilgisayarına kavuşmuş olursun Konusu dahttp://forum.donanimhaber.com/m_28075215/tm.htm adresinde
  • peugeot 206 hdi lerde
    parca saglamlıgı nasıldır?bazıları cok cabuk arıza verıp dokuldugunu soyluyor
    ve servıs ve parca fıyatları nasıldır?
    bılgısı olan varsa sımdıen tesekkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: omur67

peugeot 206 hdi lerde
    parca saglamlıgı nasıldır?bazıları cok cabuk arıza verıp dokuldugunu soyluyor
    ve servıs ve parca fıyatları nasıldır?
    bılgısı olan varsa sımdıen tesekkrler

Selam

Parça sağlamlığı orta hallidir öyle çıt kırıldım bir araba değil ben 206 ile öyle bir çukura girdim ki motor blokaj sistemi bile devreye girdi lastik patladı başka masraf çıkarmadı çabuk arızalanmaz opellere yada hondalara kıyasla biraz narin ama bana şimdi sorsalar düşünmeden yine 206 alırdım sevimli yakışıklı yakıtta cimri(üstelik dizeli).parça fiyatlarına gelince seni pek üzeceğini sanmıyorum 2 senedir biniyorum kapı kilit motoru ve viraj askı çubuğundan başka birşey değiştirmedim
  • bılgı ıcn tesekkrler..
  • merhaba arkadaşlar
    2006 model 45 km de dizel van vi 2006 almak üzereyim
    araç temiz fabrida çıkışı camlı ve koltuklu ruhsata işli fiyatı 11500 tl.
    bu aracın yıllık vergisi ne kadar bide fenni muayeni heryıl mı yapılıyor.
    acaba doğru bi tercih mi yapıyorum tavsiye edermisiniz.
    son olara bide arkaya geçiş çok mu zor olur.
    biz küçük bi aileyiz
    eşim ve bir küçük oğlum var. sizce doğru bi tercih mi
  • ben arabayı aldım 30km olmadan lastıge vıda gırdı
    degstrdm lastıgı stepne ıle..klavuzu okudum stepne ıle fazla gıtmyeın dıor bır sakıncası olrmu stepne ıle gıtmenın?
    2.si arabayı aldım yıne klavuzda dıorkı arac anahtar bılgısı kartı verılır dıor bana bayıden ole bır kart verılmedı sorun olrmu?
  • selam arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 2004 model 206 hdi aldım. yalnız aldıgımda sağ aks lalesinde sorun vardı ve araba yükteyken asırı titreme yapıyordu aksı komple değiştirdim titreme kayboldu gibi ama 4, viteste gaza birden yüklenince vites kolunda ve gaz pedalında hafif titreme oluyo ustamla bindik kontrol etti ve normal oldugunu söledi sizde de aynı olayı yasayan varmı
  • omur67 kardeş stepne ile dolaşmanın zararı stepnenin balans ayarı yapılmadığından araç yüksek hızda iken titreme yapar.Anahtar kartını vermeleri gerekirdi eğer ilerde aracın beyninde sorun olur ise anahtar kodu ile beyne yükleme yapılabilir.www.simgepeugeotankara.com
  • tabiiki alman lazımdı anahtar kartını..çok önemli kart
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.