Şimdi Ara

peugeot 206 (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2004 model van 206 var bı arkadasımda arkalarını koltuk ve cam takdırmıstıı ruhsatada ıslettı ve sımdı bu arabayı satıyor araba 140000 de 10000 tl ye verıcek bana arac guzel buyuk bı kazası yok ama ufak tefek surtunmelerden dolayı sagında solunda boya var bıde bu arabaları kullanannınız varmı 1.4 hdı cok az yakıyormus lutfen benı bılgılendırın acıl olarak bayram sonu alıcam arabayı cunku
  • evet sınıfına göre az yakar ama o araç van olarak alındığına göre ticari amaçlı kullanılmıştır üstüne 140.000 km yapmış, dizellerle benzinlilerin 10bin bakım masrafı arasında bi fark yoktur ama o km deki bi dizel bi sorun cıkardımıda (örneğin enjektör sorunu)cep yakar...
  • bu motor kendını ıspatlamıs bı motor fakat yuksek kılometrede ve aracın daha once nasıl kullanıldıgını "tam" olarak bılmıyorsunuz. bence almayın can yakar derım.
  • Merhabalar;
    206'mın arka torsiyon problemi var serviste 900 tl civarı masraf çıkarttılar,sizlerin başına böyle bir durum geldi ise nerede ne kadar yaptırmıştınız?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: totik

Merhabalar;
    206'mın arka torsiyon problemi var serviste 900 tl civarı masraf çıkarttılar,sizlerin başına böyle bir durum geldi ise nerede ne kadar yaptırmıştınız?
    Teşekkürler.

geçmiş olsun. torsiyonun ne olduğunu bilmiyorum. ama 900 tl olduguna gore onemlı bısı olsa gerek. umarım halledersınız.
  • torsiyon ayarının 900 tl tutması anormal bir durum...sana verilen fiyatta kesinlikle değişecek parçalar +amortisörlerde dahil olarak söylemişlerdir...ve servis işçilik fiyatıda en az 300 tl vardır..sen arabaya yeni spor yay mı taktırdın?jant kaç inç?
  • Yok bir değişiklik yok ama herşey dediğin gibi işçilik ve bütün değişen parçalar dahil fiyat.
    Maslak oto sanayi Paris peugeot servid 400 TL fiyat verdi aynı iş için.O yüzden üzerinde düşünüyorum.
    Özel servis mi yoksa Berke bakırköy servis mi ...
  • 2002 Model Color Line 206'ım var.. 35.000 kilometrede 32.000'de servis bakımından çıktı yakıt fitresinden hava, polen fitresine kadar değişti, yağı değişti, egzozunda çürüme vardı değişti, bujiler değişti.. Arabada kaza yok her araba olduğu kadar minik bi kaç çizik var.. Metalik gri arabam döşemeler sürekli kılıfla kullanıldı, laf olsun diye demiyorum gerçekten hiç içinde sigara içilmedi.. Araba tamamen orjinal ilk aldındığında jant kapağı falan var hala üstünde tekerlekler geçen sene değişti kaç Km yapmıştır bilmiyorum ama garaj arabası en fazla 4-5 bin yapmıştır, kullanma kılavuzu, yedek anahtarı falan herşeyi var.. Satmak istiyorum arabamı ne kadar eder sizce kaça satmalıyım..?
  • bence maslakta yaptır daha iyi derim..hatta değişecek parça fiyatlarını araştır-belki biraz daha pazarlık yapma şansın olur...bir de torsiyon ayarından anlayan kasımpaşada oto matik isminde bir yer var..yerini tam tarif edemicem...belki internetten falan yerini bulabilirsin..hatta telefonunu bulabilirsen durumu anlat yeni bir fiyat karşına çıkabilir..
  • şu 206 ya güvenilmez 50liyle kaldırıma çıksan pert olur diyen arkadaşa sesleniyorum. ben 70le çıktım kaldırıma. rot kolu yamuldu ve lastik patladı. allahtan bundan başka hiç birşey olmadı airbag bile açılmadı. virajlarda tehlikeli diyorsun, arkadaşım yere yakın araba virajda savurur mu hiç? sınıfının en güvenli araçlarından birinden söz ediyoruz burda, ama sen kalkmışsın pasatla kıyaslıyorsun. passat bi üst klasmanda bir model nasıl ikisini kıyaslayabiliyorsun anlamadım.

ben spor ve hachback araç almak isteyen herkese 206 tavsiye ederim. kasisler dışında hiçbir kötü yanını görmedim. kasislerde benimde içim gidiyo valla.

bide arkadaşlar 206 XT için spor yay arıyorum.
  • selamlar.. 206 cc 16 aracım var.. bir depoyla kaç km gidiyorsunuz yada km'de kaç kuruş yakıyor vs ? teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: agahcello

şu 206 ya güvenilmez 50liyle kaldırıma çıksan pert olur diyen arkadaşa sesleniyorum. ben 70le çıktım kaldırıma. rot kolu yamuldu ve lastik patladı. allahtan bundan başka hiç birşey olmadı airbag bile açılmadı. virajlarda tehlikeli diyorsun, arkadaşım yere yakın araba virajda savurur mu hiç? sınıfının en güvenli araçlarından birinden söz ediyoruz burda, ama sen kalkmışsın pasatla kıyaslıyorsun. passat bi üst klasmanda bir model nasıl ikisini kıyaslayabiliyorsun anlamadım.

ben spor ve hachback araç almak isteyen herkese 206 tavsiye ederim. kasisler dışında hiçbir kötü yanını görmedim. kasislerde benimde içim gidiyo valla.

bide arkadaşlar 206 XT için spor yay arıyorum.

hatta passat 2 üst segment 206 b segmentinde ( polo gibi) c segmenti ( 308 jetta) d ( 407 passat)

herkes kulaktan dolma sallıyor, yok sağlam değil yok yol tutuşu kötü yok şu yok bu.

206 ncab testi 2001 tarihinde yapılmış ve o testte 4 yıldız almıştır bir bakın bakalım 2001 yılında B segmentinde kaç araba 4 yıldız alabilmiş ? şu anki araçalar ncaba a girse zaten kafanadan 5 yıldız alır aracın güvenlik donanımı komple değişti 2004 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 3 Aralık 2010; 16:38:57 >

• Arkadaslar bende aranıza katıldım.. bugun 2000 1.4 benzinli XR aldım.. arac rengi beyaz sag arka kapı ve arka camurlukta sürtmeden dolayı boya var ve sol ön camurluk degismis bilgisayarlı teste soktum aracı.. önden darbe vs yok motor performansıda iyi cıktı 5 bg bi kayıp var testi yapan adam yasına göre cok normal dedi.. 135000 km de arac ve hic tüp takılmamıs.. 10800 tl ye bitti.. sizce fiyat acısından nasıl yorumlarnızı bekliyorum.. birde direksiyon biraz yıpranmıs gibi kaplatmayı düsünüyorum ankarada bildiginiz tavsiye edebileceginiz bi yer var mı ?? kendi tamirciniz vs varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.. tşekürler..
  • slm pejo lu dostum totik bendede arka sağ taraftan çukura girince lup lup diye ağır bi ses geliyo bikaç yere sordum amortisör falan dediler daha sonra baktırdım amortisörlerde bişey çıkmadı son olarak torsiyon dediler ama fiyatlarda anormal farklar var b.paşa baykaralar pejo senin verdiğin fiyatı verdi bikaç tamirciye sordum 350-400-500 gibi fiyatlar verildi ama servise o nkadar para vermek işime gelmedi tamirciyede güvenip yaptıramadım halen o şekilde kullanıyorum eğer sen yaptırdıysan fiyat ve işçilik konusunda bilgi verirsen sevinirim...
  • pejo on yada arka takım sorunları nedir boyle yaaa,her arabada var
  • benim için peugeot sayfası kapanmıştır. elimde 206 feline 2006 model .
    1- çok yakıyor hani ne kadar kasarsan kas 90 da tut istediğin kadar, sınıfının en çok yakanı.
    2- lpg attırıp kurtulurum diyorum bi bakıyorum lpg de en sorunlu araba.
    3- en etkili olan benim için budur ki 65 km/hz ile saçma sapan bir yerde speend atacak kadar güvensiz ki allahtan yol boş ve genişti bi yere vurmadım.
    4- kaportası elinle bastırmadan bile eğip büke bilecek kadar güvensiz ki bi yere dokunsan darma dağın.
    5- benzinli olmasına rağmen motor hiç komfor vermiyor kötümü çalışıyor hayır ama iyide değil ki benim en az sıkıntı duyduğum kısmı motor memnunum yani motordan.
    6- o bir fransız malı, alman al kafan rahat etsin diyenlere hak veriyorum.
    7- yalıtım diye bişey yok araçta ki benim aracım kazasız ve bana 42000 km de ve bütün bakımları zamanında servisine yapıldı.
    8- bir araç yapıyorsan bu kadar hassas rot konmamalı
    9- bir tane valiz alıyo bagajı.
    10-bütün parçalar çok pahalı hani opel falanda pahalı ama parça kırma olasılığını almanlarla aynı değil.
    11-aracım var kafama göre takılacam diyorsanız uzak durum; ama aracım var kapıda dursun diyorsanız sizin için sorun yok alana hayırlı olsun. ben satıyorum sattığım günde almanların yaptığı yeni corsa dizele geçiyorum herkese iyi günler mutlu yarınlar kazasız yollar diliyorum.

• yazdıgız maddelerin cogunu onaylıyorum,bana gore olan pozitiv notlar ise
    -benzinli motor 100 e kadar sehir içi atak,tabi kasada hafif bunun etkisi var
    -yakıttan ilginctir memnunum sehir içi,tabi cok yogun trsfik degil 7 litre
    -aracın kullanımı rahat dreksiyon serligi nominal,vites joistik gibi kolay geciyor,debriyaj yumusak
    -en begendigim yanı onu ferah ve gorus acısı cok iyi

quote:

Orijinalden alıntı: hermes25

benim için peugeot sayfası kapanmıştır. elimde 206 feline 2006 model .
    1- çok yakıyor hani ne kadar kasarsan kas 90 da tut istediğin kadar, sınıfının en çok yakanı.
    2- lpg attırıp kurtulurum diyorum bi bakıyorum lpg de en sorunlu araba.
    3- en etkili olan benim için budur ki 65 km/hz ile saçma sapan bir yerde speend atacak kadar güvensiz ki allahtan yol boş ve genişti bi yere vurmadım.
    4- kaportası elinle bastırmadan bile eğip büke bilecek kadar güvensiz ki bi yere dokunsan darma dağın.
    5- benzinli olmasına rağmen motor hiç komfor vermiyor kötümü çalışıyor hayır ama iyide değil ki benim en az sıkıntı duyduğum kısmı motor memnunum yani motordan.
    6- o bir fransız malı, alman al kafan rahat etsin diyenlere hak veriyorum.
    7- yalıtım diye bişey yok araçta ki benim aracım kazasız ve bana 42000 km de ve bütün bakımları zamanında servisine yapıldı.
    8- bir araç yapıyorsan bu kadar hassas rot konmamalı
    9- bir tane valiz alıyo bagajı.
    10-bütün parçalar çok pahalı hani opel falanda pahalı ama parça kırma olasılığını almanlarla aynı değil.
    11-aracım var kafama göre takılacam diyorsanız uzak durum; ama aracım var kapıda dursun diyorsanız sizin için sorun yok alana hayırlı olsun. ben satıyorum sattığım günde almanların yaptığı yeni corsa dizele geçiyorum herkese iyi günler mutlu yarınlar kazasız yollar diliyorum.

• tercih meselesidir tabi, kimseyi tercihinden dolayı asla eleştirmem öyle bişey olmaz ama benim tercihim " yinede büyük konuşmuyorum" ama elimdeki aracı değiştikten sonra bir daha asla peugeot almam benim için artık sadece alman arabaları var birde belki ford " italyan "
  • arkadaşlar merhaba..benim aracım 206 1.4 hdi 120000 km'de.son zamanlarda bir arıza oluştu ve inanın 5tane tamirciye gitti özel servisler falan kar etmedi hiçbirinin verdiği cevap tatmin etmedi belki aynı sorunla karşılaşıp çözmüş olan birisi olursa bana yardım edebilir..araç 2500devire çıktığında ileri geri ileri geri kısa kısa teklemeler yapıyor ,aynı teklemeyi vites değişiminde devir saati 1800'e düştüğünde de yapıyor.birisi yardım ederse çok sevineceğim arkadaşlar problem nedir sizce.
  • Ne kadar Ekmek,O kadar köfte.Yani..
    İşimizi Görüyor.
    Karga Yavrusunu Şahinim diye severmiş.

bende 3-4 aydır pejo kullanmaktayım.ama sağlamlık yönünden ve güven yönünden hiç iyi izlenim vermiyor.
    Ama İşimizi görüyor orası ayrı.
    Ama Nazik bir yapıya sahip olduğunu kimse inkar edemez..
    Bunu bilerek ve iyi davranarak kullanılır ise sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum 206'nın.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.