Şimdi Ara

peugeot 206 (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim sorunum şöyle aracım 2000 model peugeot 206 1.4 XR sinyal dörtlü problemi aracın dörtlüsünü yaktığım zaman dörtlülerim bir tek bir çift yanmaktadır (ampüllerin hepsi osram marka olup çalışmaktadır) sağ sinyalim dörtlü yanarken kesinti yapmaktadır allah rızası için bu aracın sinyal flasörü neresinde bilen varsa acil yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat giray001

Arkadaşlar merhaba benim sorunum şöyle aracım 2000 model peugeot 206 1.4 XR sinyal dörtlü problemi aracın dörtlüsünü yaktığım zaman dörtlülerim bir tek bir çift yanmaktadır (ampüllerin hepsi osram marka olup çalışmaktadır) sağ sinyalim dörtlü yanarken kesinti yapmaktadır allah rızası için bu aracın sinyal flasörü neresinde bilen varsa acil yardım.

sorun çözüldü mü aracın 100 km ortalama kac litre benzin yakıyor biliyor musun
  • Arkadaslar merhaba 206 almanin arefesindeyim ancak kafama takilan bir sorun var oda butceme yetecek modellerinde abs nin olmamasi, abs siz arac almak istemiyorum ancak arac ozelliklerinde ebd diye bir sistem gozukuyor, yaptigim arastirmada ebd yani bazi araclarda esp diye adlandirilan bir sistemin oldugu ve abs ile baglantili calistigi soyleniyor..abs nin olmadigi araclarda da ebd isaretli..
    Sizce nasil.bir 206 almaliym
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Arkadaslar merhaba 206 almanin arefesindeyim ancak kafama takilan bir sorun var oda butceme yetecek modellerinde abs nin olmamasi, abs siz arac almak istemiyorum ancak arac ozelliklerinde ebd diye bir sistem gozukuyor, yaptigim arastirmada ebd yani bazi araclarda esp diye adlandirilan bir sistemin oldugu ve abs ile baglantili calistigi soyleniyor..abs nin olmadigi araclarda da ebd isaretli..
    Sizce nasil.bir 206 almaliym
    Tesekkurler

Abs nin olmaması böyle eski modellerde avantaj bile sayılabilir.
    Demisti bana bilgisine guvendigim tamircim
    Memlunum aracin frenlerinden aldikdan sonra on diskleri balatalari degistirdim sanada oneririm.

• Bir 206 x design 1.4 hdi sahibi olarak ben de araniza katildim.

• Periyodik bakım için istanbul anadolu yakasında servis tavsiyesi olan var mı?
  • Otomatik 206 min 1. Viyesteyken şanzimanindan sürtunme sesi geliyor basina gelen varmi

Viyes gecislerinde sorun yok

Ses 2 ye gecince gidiyor.

• merhabalar.. değerli arkadaşların fikirlerine baş vurmak istiyorum. 2005 model 206 1.4 x-line(benzinli-lpg yok) boya değişen yok, 150 bin km araç alma durumum var. Fiyatı 25,000 tl. Önerir misiniz? araba işinden pek anlamıyorum tutulan model midir satışı kolay olur mu? teşekkürler şimdiden
  • Boyasiz bir arabayi 25 bine alman dacia loganda bile cok zorken 206 gibi orta derecelerdeki bir arac icin mukemmel fiyat. Ama ona bir 2 bin daha ekle. Cunku lpg en az 1200 arti 500 islettirmesi tutuyor. Yani 27 bine denk geliyor. Gerisi motoruna kalmis eger oda saglamsa alinir. Bana gecen hafta siyah 2006 model 206 yi 160 binde ve 4 camurluk boyalisini 26 bin teklif ettiler ben almadim.

Sizde boya yok ve rengi de siyah degilse daha guzel.

• Siyah renk benim yasadigim guney ilinde son tercih edilen bir renk. Cunku yazin sicakta gunesi emen bir renk. Fazladan klima calistirmaniza motorun falzla zorlanmasina sebebiyettir. Klimadan dolayi.erzurum icinse super tercihtir

• Arkadaşlar 1.4 hdi 206 da motora giren yakıt hortumu nerede oluyor motordan anlayanlar yardımcı olursa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: lasvgasss20

Arkadaşlar 1.4 hdi 206 da motora giren yakıt hortumu nerede oluyor motordan anlayanlar yardımcı olursa memnun olurum

Yağ işaretinin sol çaprazında ufak plastik pompa gibi bir şey var onu takip et bulursun

• 2019 ocak ayinda 150 bin km de tavan alti boyali hasar kayitsiz
    1.4 benzin lpg li 2005 model 206 x-line 25 bin tl ye alarak araniza katildim.
    Aracim cok cok dieyemem ama cok temiz derim.

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam memnun musunuz sıkıntı cıkardı mı size şimdiye kadar ?
  • Peugeot 206 uyumlu kontak anahtarı stickeri. Anahtar girişine takılır ve gece fosforlu olduğundan yeşil ışık yayar. girişi bulmanıza yardımcı olur. Whatsapptan iletişim için 05056818327
    Fiyat 15 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmrsbrdn

nasıl hocam memnun musunuz sıkıntı cıkardı mı size şimdiye kadar ?
    Yok hocam subatin 5 inde aldim araci. Ve su anda 13 agustos ve 6 ayi gecti alali.
    Bu sure zarfinda 10 bin km yaptim. Ve hic arizalanmadi.
    Su anda yag bakimi geldi. Ve yakinda yaptiricam.
    Memnunmuyum tabiki memnunum.
    1 yil daha binecegim nasipse.
    Yakiti hesapladim birkac kere.
    Lpg tankini tamamen bitirdim fulledim.
    Aldigi parayi ve litreyi not edip tam bitinceye kadar sehir icinde kullandim.
    90 tl lik gazla 355 km gidiyor.
    Yani sehir ici 29-30 kr.
    Klima olsun baska yerler olsun cok sukur bir ariza yapmadi.
    Sehir ici fare gibi araba gaz pedalina basarsaniz fena gitmiyor.
    Tavsiye ederim.
    Ama alacaginiz araci kesinlikle buyuk bir pejo ozel servisine goturup bi gorus alin.
    Kontrol ettirin oraya.
    Pejoyu en iyi sasece pejo yapanlar tam anliyor ve ilgileniyorlar.
    Tek size sartim bu. Bunu yaparsaniz her pejoyu alabilirsiniz.
    Yoksa sansiniza...

• Teşekkür ederim bilgilendirme için ,yol gösterici oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmrsbrdn

Teşekkür ederim bilgilendirme için ,yol gösterici oldu :)
    Ne yaptiniz 206 aldiniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: microchild

dediklerinin hepsi doğru ama tekrar uyarıyorum fazla hız yapma... konyada ışıkta beklerken arkadan kamyon çarptığında 7gün komada yattım ve 1ay hastaneden taburcu olamadım onun dışında gayet güzel bi araba hayırlı olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: helin06

ARKADAŞLAR ŞU ANDA ARABA 1400 KM OLDU İZLENİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
    1. İLK KALKIŞLARDA BİRAZ AĞIR KALIYOR AMA 2000 DEVİRİN ÜSTÜNDE MÜTHİŞ HIZLANIYOR
    2.KAPORTANIN ZAYIFLIĞI DOĞRU BURADA Kİ YORUMLARDAN SONRA KAPORTAYI DETAYLI OLARAK İNCELEDİM GERÇEKTEN İNCE AMA GÜVENLİK AÇISINDAN PROBLEM OLACAĞINI SANMIYORUM(ALLAH KAZA BELA VERMESİN)
    2.YAKIT SARFİYATI İNANILMAZ ERYAMANDA OTURUYORUM VE HER GÜN 70 KM YOL YAPIYORUM. 70 YTL LİK MAZOTLA 720 KM YOL YAPTIM
    3. MÜZİK SİSTEMİ BAŞARILI ÖZELLİKLE BİLGİSAYARDA YAPTIĞIM TÜM MÜZİK CD LERİNİ ÇALABİLİYORUM
    4. YOL TUTUŞU İYİ BİR PROBLEM YAŞAMADIM(DAHA ÖNCE KULLANDIĞIM PALİO İLE KIYASLIYORUM)
    5.207 NİN ÇIKACAĞINI VE MODELİN ESKİDİĞİNİ BİLİYORUM AMA 23000 YTL YE DİZEL 0 ARAÇ SANIRIM YOK(DACİA VB BENZERLERİ HARİÇ)
    6.SERVİSİ KONUSUNDA BİR YORUM YAPAMIYACAĞIM İNŞALLAH PROBLEM YAŞAMAM
    7.1200 KM DE İSTANBUL YOLUNDA DENEMEK İÇİN 130 A ÇIKTIM İÇERİYE SES ÇOK FAZLA GİRMİYOR AMA YİNEDE DAHA SESSİZ OLMASINI BEKLERDİM
    8. FARLAR YETERSİZ GİBİ GELDİ ÖZELLİKLE HAFİF YAĞIŞLI BİR HAVADA DAHADA YETERSİZ KALIYOR. SİS FARININ OLMAMASI BÜYÜK EKSİKLİK
    9. MERKEZİ KİLİT ÇOK BAŞARILI( 10 KM GEÇİNCE OTOMATİK KİLİTLİYOR VE ARKA KAPILAR İÇERDEN AÇILMIYOR. SİZ ÖN DEN BİR TUŞLA AÇIYORSUNUZ.(ÇOCUĞU OLANLAR İÇİN İDEAL).
    10. UZUN YOLA ÇIKMADIM HENÜZ ÇIKINCA GÖRÜŞLERİMİ SİZLERLE TEKRAR PAYLAŞIRIM.
    TÜM ARKADAŞLARA KAZASIZ VE MUTLU GÜNLER DİLERİM . TÜM ARKADAŞLAR İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇEN ARACA SAHİB OLURLAR

Öncelikle geçmiş olsun.Yani konuyu hortlatmayayım dedim ama dayanamadım gerçekten mantıksızlığınıza. Kaç defa belirtmişsiniz arkadan vurdu araba pert oldu. Bana bir araba gösterin kamyonla girdiği kazadan sağlam çıkan ? Lütfen gösterin..

Bmw, Mercedes, WW, Ford, Volvo dahi.. İnternet araştırın çok basit. Hiçbir araba kamyonla girilen kazadan sağ çıkamaz bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rangers07 -- 15 Şubat 2020; 1:7:6 >

• 2003 model 174 binde 1.4 Manüel 75 hp 206 aldım bir tane.
    Motor, yürür, mekanik temiz, güzel.
    Kapı, maşpiyer, kaput ve bagaj kapakları çürük çarık yok.
    Cam otomatikleri ve klima sorunsuz çalışıyor.
    Genel duruşu diri, bakımlı bir araç.
    (3 ay evel ev aldımız için paramız buna yetti, çok şükür)
    Golf, Corolla, Accent, Uno, Albea, Astra ... daha evvel alıp kullandığımız araçlar.)
    206 bizim ilk pejomuz. 2 düzelmesi gereken yer var:
    1. Bagaj kapağı pat diye kapanıyor.
    2. Far camları matlaşmıs durumda.
    Hem tamir bakım, hem de randımanlı kullanım hakkında
    Tavsiyeleriniz nelerdir. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.