Şimdi Ara

Peugeot 206 HDİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
43.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 1.4 hdi dizel 206 var devrini alana kadar kötü ama devrini aldımı iyi gidiyor, gerçi benim motorda biraz sorun var ondan da olabilir. fakat bugüne kadar hep benzinli kullanan biri olarak dizele geçince biraz afalladım. hepsi bir yana yakıtı iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovelyosman

bende 1.4 hdi dizel 206 var devrini alana kadar kötü ama devrini aldımı iyi gidiyor, gerçi benim motorda biraz sorun var ondan da olabilir. fakat bugüne kadar hep benzinli kullanan biri olarak dizele geçince biraz afalladım. hepsi bir yana yakıtı iyi

ne sorunu war motorun
  • motor hasta imiş hafta içi servise götürecem, sanırım filtrelerden olsa gerek. herkes farklı birşey söylüyor
  • GEÇMİŞ OLSUN ASLANA
  • kalitesiz yakıt kullanmaktan hep
  • bencede
  • Bir depo benzinle 950 km gittim şehir içi trafiğinde :). Debriyaja da iyice alıştım artık, aklıma bile gelimor kalkışlarda. :).. Çok memnunum arabadan. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdeniz72

Bir depo benzinle 950 km gittim şehir içi trafiğinde :). Debriyaja da iyice alıştım artık, aklıma bile gelimor kalkışlarda. :).. Çok memnunum arabadan. :)

demiştim ben sana
  • bende orjinal ampuller yerine en ekonomik olarak tahmini ne kadara xenon far yapılır. sadece ampulü değiştirmek yeterli gelir mi? aşağıda linkteki ampul çok ekonomik geldi, bizim 206lara uyarmı yoksa yuvaları da değişmek zorunda mıyız?

özellik olarak şöyle yazmışlar:
    # Blue White serisi
    # Tüm H 4 tipi far/sis lambası kullanan otomobillerin Floresan Xenon Tip ışıklı aydınlatma elemanı.
    # 100 Watt Halogen güçlü ışık sistemi
    # Paketler 2 li adettir.2 li ad fiyatıdır.
    # Aynı netlikteki park ampülleri için; OSRAM Park Ampül Cool Blue 011501 veya Renkli Park Ampülü 011108 alınması tavsiye edilir.

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyosman -- 18 Ekim 2007; 23:03:02 >

• 206da sol taraftaki sinyal kolunun ucundaki düğme ne işe yarıyor bilgisi olan var mı?
    resimdeki gibi

Peugeot 206 HDİ
  • guncel
  • 206 iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

206 iyidir :)

feci hortlatmışsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: barda32

quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

206 iyidir :)

feci hortlatmışsın :D

aynen öyle 5 yıllık konu :D
  • Arkadaşlar Merhaba,

2011 MODEL SİYAH PEUGEOT 206+ 1.4 HDI DIESEL modeli, 40 000 km 'de kazası, darbesi olmayan temiz bir araç buldum.24 000

TL istiyor araç için.Sizce fiyatı uygun mu? Aracın Sahibinden İlan No :137651092.Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
  • Suan iki bayram arasi 2. el araclarda fiyatlar 2 ila 5 bin lira arasi fazla istiyor herkes onu anladik da 2010 yilinda 24bin TL ye satilan sifir 206 lar simdi nasil 44bin TL ve enflasyon kac ti ulkemizde benim matemetigim mi cok kotu?

2010 da 24 bine sifir arac alan 2 sene biniyor 30 bin km yapiyor sonra yine 24 binden satisa cikariyor....

Hele bu sene vergi artirimi sonrasi sifir otomobillerde fena fiyat artisi oldu
  • arkadaşlar kaç yıllık bi konuyu hortlattım ama yardımınıza ihtiyacım var :) ben yeni araba alıcam 2005 model 1.4 hdi xline 206 var 12 bine alırım ama bi sorun araba 360 binde adam '1.5 sene önce motor istemezken arızayı yanlış anlama sonucu motor yapıldı şuan hiç bir sıkıntısı yok' diyor. sizce ne yapmalıyım arabaya bakmaya gidicem nelere dikkat etmeliyim neleri kontrol etmeliyim kullananlar ve bilgisi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim.teşekkürler
  • Konu tekrar canlansın şimdi bende 206 düşünüyorum öğrenciyim 1.4 hdı tavsiye edermisiniz motoru turbolumu bu araçların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.