demek istedigim o deildi arkadasim!! yaa neyse ney!! bence pejo cok kalitesiz arabalar uretio!! ufacik bi kazada bile araba hasat oluyoo ki bos konusmuyorum!! eski 307-206-106 sahibi olarak konusuyorum!! 106 aldik memnun kalmadik!! hadi dedik206 iiidir!! hadi dedik 307 ust segmenttir iiidir!! yok hepsi birbirinden kotu!! bidaha pejo benim kapimin onune bile yanasamaz!! canimi sokakda bulmadim
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
al birini vur otekine!! pejo 5 para etmez!!! isterse mersedese benzetsin
quote:
gokbergcim ilerde bi pejon olursa ne demek istedigimi anlarsin!! walla cok kalitesis arabalari var!! mesela 206 cok curuk!! eski 307 ler cok curuk!! ama allah var HDI motoru 10 numara!! ve cok saglam motor!! ama ayni seyleri kaporta icin soyleyemem!! ufak bi kazada ne kadar dandik oldugunu gorursunuz!!
quote:
bencede pejo fiat a 5 basar!! ama ancak sahine falan gel stilo ile 307 i kiyasla bakim!! sinif araclarini kiyasla punto-206&207 stilo-307 sizce???
yeter artık ya 1 değil 5 değil, mesajların hep aynı 206 şöyle 206 böyle, senin 206 yı kötülemekten başka bi amacın yokmu? ben 206 fanatiği veya manyağı değilim ama durduk yere arabayı kötülemeye ne hakkın var. Power of the renault "Peugeot 206 ile 207 arasındaki farklar" nedir diye sormuş senin verdiğin cevap "al birini vur otekine!! pejo 5 para etmez!!! isterse mersedese benzetsin" gerçekten güzel bi farkı yakalamışsın
muhtemelen sende benim gibi baba parasıyla aldın arabanı, ama bu forumda kaç kişi yıllarını vererek, ordan burdan kısarak dişinden tırnağından arttırarak aldı bu arabaları.
sana stilonla ömür boyu mutluluklar, ne şanslısınki stilon var.
kardes cok sukur ediyorum stilom oldugu icin!! evet baba parasi ile aldim arabalarimi!! ama diom yaa ben kendi fikrim sevmiom iste pejoyu!! eski bi kullanicisi olarak cok kalitesiz oldugunu soyluyorum!! ama motoru saglamdir HDI dan bahsediyorum!! benzinlisi yaramaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme