Şimdi Ara

Peugeot 206 İle 207 Arasındaki Farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 206 Alıp kabarttınca çamurlukları oluyor 207 . Zaten bu makyajlama olayı doğamızda var . Örneğin Allah kediyi yaratmış ve kediyi biraz kabartıp , büyütüp aslanı ortaya çıkarmış . Heralde bu yüzden kedigiller ailesine giriyor . . . Ama bence bu 206 dır 207 dir benim görüşümce benim Renault 12 Tx'imden farkları daha modern olmaları . Klimadır falan filan . Mesela benim arkadaşta Peugeot 206 var . 1400 cc . Adamın arabası Kıbrıs'a gelenler bilir girne yokuşu vardır çok dik (google earth den görebilirsiniz) çok iyi bir şekilde çıkmıyor ki inanın benim Renault daha iyi çıkıyor . Bilmem benimle aynı fikirde olan var mı ??

• bence sadece far tasarımı benziyor gibi
    zaten bu arabaya bir türlü ısınamadım
    adamlar 206 ile 307'yi karıştırmışlar
    ortaya 207(!) çıkmış...
  • 207 daha sert ve keskin hatlara sahip bu da onun çekiciliğini arttıryor

İç tasarım daha hoş

Ön taraf zaten tam anlamıyla şaheser

Daha geniş

Daha teknolojik............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 10 Eylül 2006; 0:50:38 >
  • ama dikkat ederseniz hemen hemen aynılar gibi . . . 307 ile 206 karışımı bir şey . . .
  • Ben pek benzer nokta göremedim sen neresini benzettin?
    quote:

Orjinalden alıntı: powerofthereno

ama dikkat ederseniz hemen hemen aynılar gibi . . . 307 ile 206 karışımı bir şey . . .
  • Bu fotoğraflarda arkaları mesela lambaları benziyor arka tampon benziyor arka rüzgarlık benziyor ön tarafta ön lambaları biraz daha uzadı yan tarafta kapı marşpiyeli benziyor . aslında daha çok 307'ye benziyor . . .

• Arka cam ve arka tarafın aşşağıya doğru kalınlaşan yapısı benziyor biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani . . .
  • iki arabayıda kullandım.arada çok fark var.
  • al birini vur otekine!!
    pejo 5 para etmez!!! isterse mersedese benzetsin
  • O kadar da değil yaw severim ben Peugeot u
    quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

al birini vur otekine!!
  • gokbergcim ilerde bi pejon olursa ne demek istedigimi anlarsin!! walla cok kalitesis arabalari var!! mesela 206 cok curuk!! eski 307 ler cok curuk!! ama allah var HDI motoru 10 numara!! ve cok saglam motor!! ama ayni seyleri kaporta icin soyleyemem!! ufak bi kazada ne kadar dandik oldugunu gorursunuz!!

• quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

al birini vur otekine!!

5 para çok gelir pug'a
  • ne demek al birini vur ötekine yakışmıo yani bence paugeot fiat a 5 basar
  • Fark mı?Hangi fark?
  • bencede pejo fiat a 5 basar!! ama ancak sahine falan gel stilo ile 307 i kiyasla bakim!! sinif araclarini kiyasla
    punto-206&207
    stilo-307
    sizce???
  • Ben şahsen pejoları pek sevmiyorum tipsiz geliyorlar bana . . . Ama emeğe saygı yapana bravo güzel oldu derim . . .
  • evet 307 ile stılo yu kıyaslayalım etraf 307 kaynıo millet in 307 arızalı demesine rağmen satılıorsa demekki var bişey ama stilo hiç görmüyorum etrafta zaten 206 bi efsanee ama şunu da unutmayalım fiat ın bu ülkeye çok emeği geçti
  • yaaa iste neden 307 kayniooo!! ucuz arabalar da ondan!! her anlamda
  • 307 mi ucuz 35 milyar az paramı bi adam körü körüne gidip 35 milyarı bi arabaya vermez araştırır ve öle verir 35 milyar az paraysa ya sen çok zenginsin yada ben çok fakirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.