Şimdi Ara

peugeot 206 mı citroen c3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 yıl 206 kullandım, son derece memnundum (cüzdanı biraz şişirince satıp daha başka araba aldım). Citroen ve Peugeot aslında birbirinin aynısı. Gidin bakın genel olarak aynı. Sonuç, ha Citroen, ha Peugeot ikisi de aynı. Donanım ve fiyat olarak sizi hangisi tatmin ediyorsa onu alın derim ben.
  • teşekkürler kardeş
  • nasıl olsa ikisi de fransız o yüzden dayanıklı kaporta bekleme ama 206 tasarım olarak birçok sıfır araçtan daha iyi
  • Ben uc hafta once c3 aldım 2. el Dizel 45000 de ve 1.4 hdi 70 beygir. 18 e aldım.Yakıt olarak cok memnun kaldım ,arabaya 100 tl mazot koydum ve 600 km yi sehir icinde gectim şu an.Peugeot ta da aynı motor var.c3 kucuk bir gorunumu var ama 4 kısı de rahat biniyor.Bu sınıftaki aracların hepsi hemen hemen aynı zaten. C3 te 70 beygir olması performans olarak cok fark ediyor.Bu konuda sıkıntın varsa daha yuksek beygirli birşey bakmalısın.Ama ben cok memnunum. Bu arada lastikleri sokup 185 55 15 lastik ve jant taktım araba iyice coştu.Hız olarak en yuksek 140 yaptım otobanda bi sıkıntı yok.
  • yok hız meraklısı değilim ama ben 18 e alamam zaten 14 var bende bakıcaz artık
  • merhaba ben geçen hafta 0 km 206 plus hdi aldım. stil ve güvenlik paketli.bir haftada 1500 km'ye yakın yol yaptım.fikir olsun diye artı ve eksilerini yazayım.

+ motor gayet canlı ve atak
    +yakıt tüketimini zaten yazmaya gerek yok. ben 0.145kuruş/km ölçtüm şehiriçi dışı karışık (eurodizel: 3.07 tl)
    +yol tutuşu ve rijitliği boyutlarına göre iyi.
    +ses izolasyonu şaşırtıcı derecede iyi.120-130 km hızda motor ve rüzgar sesini duymak için kulak kabartmanız gerek.
    +görüş açıları, oturma ve sürüş pozisyonu gayet iyi

veeee eksiler....

-ABS ve yan havayastığı opsiyon (baz fiyata +1500 tl ödemeniz gerek)
    -ön tarafın birebir 207 ile aynı yapılıp arka tarafın aynı bırakılması saçma olmuş
    -işçilik ve malzeme kalitesi vasat
    -yan aynalar manuel,iç aydınlatma perişan,cam kumandaları el freninin önünde saçma bi yerde,torpido ve bagaj aydınlatması yok
    -komik ama arabada küllük ve çakmak yok
    -daha bir haftalık arabanın debriyajından basınca yay gıcırtısı sesi geliyor

umarım fikir verme açısından yardımcı olur..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.