Başlıkta da belirttiğim üzere aracıma yeni bir sistem yaptırmak istiyorum. Fakat kafam karışık. Aarka pandizotta herhangi bir sey olmayacak. Ön kapılarda 16 cm arka kapılarda 13 cm hoparler takımı ve 1 veya 2 takım tiz takımı. Bagajda da 20 cm veya 25 cm subwoofer. Bagaj kucuk oldugu ıcın kucuk ve kompakt ya da slim bırsey ıstıyorum. 30 cm olan kabınler vs bagajı olduruyor. Tüpde oldugu ıcın bagaj sıfırlanıyor neredeyse. Aklımda 2 seçenek var;
Benim isteğim ise mahalleye konser vermek değil. Aracımın içinde kaliteli tok güzel bir müzik dinlemek etrafı rahatsız etmeyecek seviyede ses açarak. Bu konu da fikirlerini soylersenız cok sevınırım. Bu arada baska bır secenek tabı dusuk ıhtımal. aracımda kapılarda onlerde 16 cm jbl arkalarda 13 cm jbl hoparlor var tizlerde yine jbl. Bunlara hiç dokunmyarak kendınden amfili bir subwoofer alıp kullanmak mı? Bu secenek dıgerlerıne ıstınaden ne kadar ıyı olur bılmıyorum tabı. Yukarıda ki sistemlerin fiyatları aşağı yukarı aynı paralar tutuyor montaj dahil. Şimdiden teşekkür ederim. |
Bildirim