Şimdi Ara

Peugeot 206 Xenon Kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar,ben su anda Peugeot 206 aracima FK Angel Eye ve Xenon Kit sistemlerini uygulamak istiyorum ancak fiyatları bana oldukca yüksek geldi (Ankarada Finspeed ve bi kac yerde bu iki sistemi birlestirirsem 1000 ytl civarinda olacagindan bahsettiler).Ben cikma,ikinci el bu sistemleri nerden elde edebilirim onu ogrenmek istiyorum veya satan biri bulunabilirmi?

• çıkma parçalarla da yapabilirsin,ancak bir takım problemlerle karşılaşabilirsin. FK angel farlar türkiyede oldukça pahalı. yurt dışında oturan bi arkadaşın fln varsa oralardan daha ucuza getirtebilirsin.
    xenon kiti geçenlerde ben kendi aracıma uyguladım. sorunsuz çalışmakta. piyadada 350-400 ytl ye çin malı bulabilirsin. ancak hiç tavsiye etmem, devamlı problem çıkartma olasılığı yüksek bu kitlerin. ben tayvandaki bi arkadaşım vasıtasıyla oradan aldım. aldığım markada philips den sonra en kaliteli kit, avrupa da yaklaşık 400-450 dolara satılıyor.ben herşey dahil 290$ civarına aldım aynı kiti. eğer istersen sana da yardımcı olmaya çalışırım.
  • inan bana su aralar kafayi takmis durumdayim eger yardimci olursan sevinirim
  • olmadı önce sadece angel eye far alırsın, şekilli görüntüye kavuşursun... para olunca da xenona geçersin... ama yurtdışı bağlantılarınız varsa değerlendirin

angel eye ben de düşünüyorum, ama 500lira civarında gördüm pek araştırmadım ama çok pahalı...
  • diyorum ya bugün bi kac yer gezdim en ucuz bana 500'e birakiyolar eger ikisinide birlikte alirsam Xenon sistemide 500'e geliyo toplamda 1 ytl ye hallediyorum ama su anda o kadar para vermeyi dusunmuyorum ama dedigin gibi sadece angel eye alabilirim belki su anda ama hani ikinci el fln 600 700 civarinda ikisini birden bulursam birlikte aliyim bi kerede tam sekilli goruntuye kavusuyim istiyorum
  • arkadaslar donanim haber bu kadarmi hadi ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonberry

arkadaslar donanim haber bu kadarmi hadi ya?

arkadaşım işte resimler. 4300K ile 6000K arasında renk farkı var,4300 beyaz renkli, 6000 ise biraz daha buz mavisi gibi. aralarında olsa olsa 10-15$ fark olur. 4300 daha fazla ışık verir,ama 6000 daha sexy olur

Peugeot 206 Xenon Kit

Peugeot 206 Xenon Kit

Peugeot 206 Xenon Kit

Peugeot 206 Xenon Kit

•  Peugeot 206 Xenon Kit

Peugeot 206 Xenon Kit

Peugeot 206 Xenon Kit

Peugeot 206 Xenon Kit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodrive -- 15 Ekim 2005, 0:36:42 >

• saolasin ben o zmn chrome olan bide 4300K olani tercih ediyim senden haber bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.