Şimdi Ara

Peugeot 207 Marş Basıyor Araç Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 207 Benzinli 1.4 motor 2006 trendy modeli. Araçta lpg var. Benzin var benzin pompası sağlam çalışıyor. Dün gece otopark'a çektim sabah çalıştırmaya gittiğimde Marş basıyor araç çalışmıyor
    LPG tuşunu basılı tutup denedim onda da çalışmadı Gaz ve benzin kokusuda geliyor :). Sorun ne olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantolamaci -- 6 Şubat 2019; 23:35:56 >

• Benzeri bir durum 307 model aracımda başıma geldi. Sorun anahtarın içindeki immo çipinin temassızlığı çıktı. Yakın zamanda anahtarı düşürdüyseniz ya da su teması olduysa bu durum yaşanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clown.031

Benzeri bir durum 307 model aracımda başıma geldi. Sorun anahtarın içindeki immo çipinin temassızlığı çıktı. Yakın zamanda anahtarı düşürdüyseniz ya da su teması olduysa bu durum yaşanabilir.
    Bu ihtimali de değerlendirerek yedek anahtar ile denedim o da olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantolamaci

Bu ihtimali de değerlendirerek yedek anahtar ile denedim o da olmadı.

Alıntıları Göster
    ateşleme sistemi ne durumda ? buraya bakılabilir.
  • Clown.031 kullanıcısına yanıt
    Buna usta çağırmam gerek. Marş yapıyor ama ateşlemesi ne durumda bilemiyorum
  • Bugün takviye yaptım. Kabloları bağladıktan 10 dk sonra marş yaptım araç çalıştı tam o sırada fan da devreye girdi 30 sn sonra stop etti daha da çalışmadı.
  • Benimde başıma geldi marş basıyor ama çalışmıyordu yolda bırakmıştı meğersem benzinim bitmiş
    Tavsiyem 5 lt benzin alıp takviye yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakit kokusu geliyorsa yani bakcan marsi cevirdiginde benzin veriyor mu gaz veriyor mu bu yakiti veriyorsa calismiyorsa atesleme sistemi olmustur bujiler kablolar falan yada bobin gitmistir
  • benim lagunada olduydu yeni beyin taktilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.