Şimdi Ara

marş basıyor araç çalışmıyor 95 corolla 1.6 gli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sabah aracı otopark a park ettim hiç bir sıkıntısı yoktu yeni bakımda yapılmıştı.normalde tek marş ile pat diye çalışıyordu .
    akşam arabayı çalıştırmaya gittim .sürekli marş yapıyor arada bi calışcak gibi oluyor ama çalışmıyor .aracım otomatik içinde benzin var.
    yeni 120 bin bakım yaptırdım araç otopark da oldugu için cekici cagıramıyorum .cekici giremez dar .yokuş oldugu için yukarıda cıkaramıyorum .eger bi arıza varsa otopark içinde yapılabilirmi ve sizce arızası nedir

TOYOTA COROLLA 1.6 GLİ 1995 otomatik tüp yok...

Araç çalıştı bu seferde garip bi ses var.farları yakınca ses artıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberazo -- 14 Mayıs 2016; 11:22:57 >

• Benzin pompası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı arıza lambası -- 14 Mayıs 2016; 1:50:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya akudendir,yada atesleme bobini yada elektrik kutusu son ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Benzin pompası.

Bende bunu yazmak için girmiştim.Varsa tanıdığın iyi bir usta çağırabilirsin garaja.
  • Yazmak icin girdim

• sizi kandırmışlar toyota sorunsuzdur. size citroen filan vermişler logoları tekrar kontrol edin.
  • Ne mars basiyor calismiyormu basimiza tas yagicak efsane kasa corolla calismiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    Arac çalıştı ama bı seferde garip bir ses var bı ses farları yaktıgımda artıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberazo -- 14 Mayıs 2016; 11:24:59 >
  • hocam düzensiz çalışıyosa ateşlemeyle ilgili sıkıntı olabilir
  • Geçen ay aynı sorun bende de vardı. Motora gelen benzin basıncını ölçtürün.
    Basınç düşükse ve motoru kapatınca basınç sıfırlanıyor ise,
    pompa değişir, sorun kalmaz.
  • Eline sertçe bir boru al. Araç çalışmadığında yakıt deposuna sertçe vuruşlar yap. Bu sadece seni çekiciden kurtaran sanayiye gitmene kadar rayacak geçici bir çözüm. En kısa zamanda benzin pompasını değiştir

• Benzin pompası arizalanmis demekki hocam depo üzerinde arka koltuk altında bulunur. ... değişimi basittir

• Yağı yada suyu bitmiştir!!

• Hemen efsane kasa 120 bin de diye ilan aç 30bin tl ye pazartesi sat, sonra da kendine adam akıllı marş basınca çalışan bi araba al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.