Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Peugeot 207 ses sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yanlış anladınız kabini boşa yapmışlar demedim. Kullandığınız subwoofer giriş seviyesi bir cihaz. Bende de aynısı var. Kavin de standart portlu bir kabindi. Ben de aynı sorunu yaşadım. Ama şu an dediğim şeyi yaparak biraz daha iyi bir ses elde ettim. Ayrıca biryere götürmenize gerek yok kendiniz de yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim dogru giris seviyesi olabilir 4 sene olmustir alali daha iyi bir sey takarsak guzel ses alabilriz degilmi? Ne onerirsiniz deneyip sesine bakip duzgun birsey alio bunuda satablirim teyp amfi saglam digerlerinide iyilestirip aradan cikariyim birde arkada orjinal operlit var 13 cm orayada bir takim mid ne onerirsiniz ? Kusura bakmayin sizide yoruyorum elinize saglik usenmeden yaziyorsunuz.

• mkaraman34 M kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam sorun değil. Siz bütçenizi, kullandığınız amfiyi, istediğiniz müzik tarzını söyleyin ona göre tavsiye verelim

• Hocam teyp indash pioneer 7500bt amfi m acoustic m 800.5 kanal. Onde gecmis te takdirdgm jbl mid var 50 60rms olmasi lazim arkada bsey yok arkaya taktirmak istiyorum ve dedgm gbi basimdan sikayetciyim teyp ve amfiye yakisir tok bir ses istiyorum bin daha harcayablirm sanirim twetir felanda yok Cogunlukla clup muzik dinlerim Alisverisi atakantuningten yapicam oradan tavsiye verebilirseniz cok iyi olur bnm baktiklsril bass kicker es15d4 arka 13cm mid re jbl gto 508c dusunuyorum siteden baktigima gore sizin yorumunuzda onemli olacak satin almamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaraman34 -- 19 Ocak 2015; 10:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

Ne demek hocam sorun değil. Siz bütçenizi, kullandığınız amfiyi, istediğiniz müzik tarzını söyleyin ona göre tavsiye verelim

pejo 207 aracım var orjinal kolonları 16 cm lik cızırdama yapıyor. bütçemiz 400 tl cok abartılı olmadan bir ses sistemi düsünüyorum. bas kullanmıcam sadece 4 mid önerisi yapabilir misiniz. 4 tane mid için illa anfi gerekli midir? anfisiz kullanılan mid takımları nasıl oluyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. not aracın orjinal teybini kullanacağım.pejo 207 aracım var orjinal kolonları 16 cm lik cızırdama yapıyor. bütçemiz 400 tl cok abartılı olmadan bir ses sistemi düsünüyorum. bas kullanmıcam sadece 4 mid önerisi yapabilir misiniz. 4 tane mid için illa anfi gerekli midir? anfisiz kullanılan mid takımları nasıl oluyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. not aracın orjinal teybini kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaraman34

Hocam teyp indash pioneer 7500bt amfi m acoustic m 800.5 kanal. Onde gecmis te takdirdgm jbl mid var 50 60rms olmasi lazim arkada bsey yok arkaya taktirmak istiyorum ve dedgm gbi basimdan sikayetciyim teyp ve amfiye yakisir tok bir ses istiyorum bin daha harcayablirm sanirim twetir felanda yok Cogunlukla clup muzik dinlerim Alisverisi atakantuningten yapicam oradan tavsiye verebilirseniz cok iyi olur bnm baktiklsril bass kicker es15d4 arka 13cm mid re jbl gto 508c dusunuyorum siteden baktigima gore sizin yorumunuzda onemli olacak satin almamda

hocam sizi tatmin edecek ürünler o sitede yoktur.
    www.aktepesound.com
    Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4346
    bu mid takımı
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-rockford-fosgate-p2-d2-15-38-cm-200805986/detay bu da subwoofer. sizi kesinlikle tatmin eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

quote:

pejo 207 aracım var orjinal kolonları 16 cm lik cızırdama yapıyor. bütçemiz 400 tl cok abartılı olmadan bir ses sistemi düsünüyorum. bas kullanmıcam sadece 4 mid önerisi yapabilir misiniz. 4 tane mid için illa anfi gerekli midir? anfisiz kullanılan mid takımları nasıl oluyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. not aracın orjinal teybini kullanacağım.pejo 207 aracım var orjinal kolonları 16 cm lik cızırdama yapıyor. bütçemiz 400 tl cok abartılı olmadan bir ses sistemi düsünüyorum. bas kullanmıcam sadece 4 mid önerisi yapabilir misiniz. 4 tane mid için illa anfi gerekli midir? anfisiz kullanılan mid takımları nasıl oluyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. not aracın orjinal teybini kullanacağım.

hocam mid takımları amfisiz pek randıman vermez size 16 cm coax lazım özellikle orjinal teypte kullanacaksanız.

• quote:

quote:

quote:

hocam mid takımları amfisiz pek randıman vermez size 16 cm coax lazım özellikle orjinal teypte kullanacaksanız.

Peki 16 cm coax olarak ne onerirsiniz

• quote:

quote:

quote:

fikir değiştirdim yarın jbl 75.4 104watt x 4 (4ohm) gücünde sadece midler için bir anfi alıcam ön kapılara ve arka kapılara nasıl mid önerirsiniz bir çift mid için bütçem 200 tl civarı

• O butceye onerim dd cs 6.5 olur. Ayrıca dediginiz amfi 4 ohmda kayiplarla birlikte 60 rms falan verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hertz Component bunlara bak bence
    13 cm

burda 30 lira daha ucuz Hertz DSK 130

buda 16 cmligi DSK 165
    278 lira buda

aktepede 407 lira
    130 lira ucuz
    www.aktepesound.com
    Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4347

Component da buna bak

• quote:

O butceye onerim dd cs 6.5 olur. Ayrıca dediginiz amfi 4 ohmda kayiplarla birlikte 60 rms falan verir

104 ten 60 watt a kadar düşer mi gerçekten ben 75.4 u iyi diye duymuştum

• quote:

quote:

O butceye onerim dd cs 6.5 olur. Ayrıca dediginiz amfi 4 ohmda kayiplarla birlikte 60 rms falan verir

104 ten 60 watt a kadar düşer mi gerçekten ben 75.4 u iyi diye duymuştum

piyasadaki amfilere göre iyi evet ancak 75.4 adı üstünde 4 kanalda kanal başı 75 rms veriyor. abartılı watt yazımı+güç kayıplarıyla o 60 65 rms lere düşer demek istemiştim hocam.

hayırlı ramazanlar bu arada :)
  • Sagolun size de hayırlı Ramazanlar ben nette 14.8 volt ile 104 watt 12 volt ile 84 watt 4ohm da diye okumuştum anladım haklı olabilirsiniz mid olarak JBL 5608c düşünüyorum ama 2 ohm olması kafami karistirdi. Kicker da 65.2 si var o 4 ohm da çalıyor. Pekte anlamıyorum bu marka modellerden yinede sagolun başka neler onerebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan1905 -- 19 Haziran 2015; 5:02:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.