Şimdi Ara

Peugeot 207 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. 2009 model peugeot 207 sahibiyim aracıma orta halli cok pahalı olmayacak ses sistemi yaptırmak istiyorum yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Sahibindende komple set ilanı gordum paket içeriği
    1.) Roadstar RDA 6040 Amfi 4 kanallı 2400 Watt

2.) Pioneer TS-G172Ci 16cm mid takımı 280 Watt 45 Watt RMS

3.) Pioneer TS-W310 1000 Watt 30 cm kabinli Subwoofer

4.) Navigold 6GA full kablo seti.
    Fiyat 450 lira bu set iyi mıdır acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendiniz toplamaya kalksanız toplam 425 lira gibi bir fiyat çıkar. bunun montajı da var. pioneer mid takımını kapı içine taktırırsanız kasnak parası da var iki tanesi 20 tl ye. teyp orjinal ise deck çevirici de lazım onun da fiyatı 30 ile 70 80 arası birşey. siz bütçenizi söyleyin. ayrıca ne tür müzik dinlersiniz onu da söyleyin. ona göre tavsiye verelim
  • bende peugeot 308 sahibiyim hocam önde kapılarda mid compenant arkada pioneer 1000lik subwoofer im var amfim 4 kanallı kicker di çalındı :) ne önerirsiniz yeni uygun bir fiyata ne alabilirim sizce
  • mkaraman34 M kullanıcısına yanıt
    amfi tavsiyesi mi istiyorsunuz yoksa sistem tavsiyesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

kendiniz toplamaya kalksanız toplam 425 lira gibi bir fiyat çıkar. bunun montajı da var. pioneer mid takımını kapı içine taktırırsanız kasnak parası da var iki tanesi 20 tl ye. teyp orjinal ise deck çevirici de lazım onun da fiyatı 30 ile 70 80 arası birşey. siz bütçenizi söyleyin. ayrıca ne tür müzik dinlersiniz onu da söyleyin. ona göre tavsiye verelim

Hocam öncelikle ilgilendiğiniz icin tesekkur ederim genelde rock müzik dinliyorum komple sistem tavsiyesinde bulunursanız cok sevinirim maksimum 500liraya kadar çıkmayı dusunuyorum Yazdığım sisteme 450 lira fiyat biçtiler tam bilmediğim icin yardım almak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin126

quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

kendiniz toplamaya kalksanız toplam 425 lira gibi bir fiyat çıkar. bunun montajı da var. pioneer mid takımını kapı içine taktırırsanız kasnak parası da var iki tanesi 20 tl ye. teyp orjinal ise deck çevirici de lazım onun da fiyatı 30 ile 70 80 arası birşey. siz bütçenizi söyleyin. ayrıca ne tür müzik dinlersiniz onu da söyleyin. ona göre tavsiye verelim

Hocam öncelikle ilgilendiğiniz icin tesekkur ederim genelde rock müzik dinliyorum komple sistem tavsiyesinde bulunursanız cok sevinirim maksimum 500liraya kadar çıkmayı dusunuyorum Yazdığım sisteme 450 lira fiyat biçtiler tam bilmediğim icin yardım almak istedim

o sistemdeki ürünleri toplayabilirsiniz amfi hariç. amfi pek tatmin edici bir amfi değil. onun yerinehttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-cadence-xa-125.4-4-kanalli-oto-amfi-kapinda-ode-141694836/detay bu amfiyi alırsanız daha iyi olur. ayrıca kablo ve deck çevirici konusunda da yardımcı olabilirim, elimde mevcut.

• mesela linkteki amfi
    subwoofer
    baksettiği mid takımı

toplamda size 459 tl ye geliyor. amfi ileriye dönük bir amfidir sistemi güçlendireceğiniz zaman amfiyi değiştirmek zorunda kalmazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus ses sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben sadece amfi tavsiyesi istiyorum orjinal teyp bir takım mid ve bass ım var
    mid takımının ve bass ın modellerini yazarsanız sevinirim ayrıca amfi için bütçeniz ne kadar?
  • Jbl 55 yda 65 rms olmasi lazimdi arkada 1000lik pioneer bass var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaraman34 -- 8 Ocak 2015; 16:07:23 >
    mg audio 600.5 uygundur. eğer bütçeni zorlarsan xetec 172.5 daha iyi olur. mg audioda ayarları kısman gerekebilir çünkü
  • anladım hocam bunları değerlendireceğim peki jameson usa 525 5 kanal veya M-Acoustic M5 5 Kanallı Amfi bunlar hakkında ki düşünceleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaraman34

anladım hocam bunları değerlendireceğim peki jameson usa 525 5 kanal veya M-Acoustic M5 5 Kanallı Amfi bunlar hakkında ki düşünceleriniz nelerdir ?

hocam jamesondan uzak durun. m acoustic de işinizi görür sıkıntı çıkarmaz
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Bu mid takımını kesinlikle önermiyorum.
  • halog kullanıcısına yanıt
    hocam imkan olsa gitsin hertz hsk alsın ama bütçe çok büyük sıkıntı
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Hsk abartı olur da dsk bulunabilir. Media marktlarda uygun fiyatlara teşhir falan oluyor.
  • halog kullanıcısına yanıt
    Veya ikinci el de olabilir. Ama ilk başta gösterdiği paket ve bütçesi öyle olunca, başka birşey önermedim

• Hocam indash pipioneer av-x 7500 ve m acoustic m 800.5 kanal amfi bugün monte ettirdim teyp çok iyi önde jbl midlerim var 50 yada 60 rms arkada midlerim yok yaptırıcam ama arkada kabin li 1000 lik pioneer bass var arka amfim sanki sesi dağıtıyor istedğim gibi tık tık vurmuyor araç peugeot 308 sizce neden olabilir ve buna ek olarak birşeyler daha koymak istiyorum neler yapabilirim ?teyp ve amfi toplamda 1 900 tl geldi amfi ve teyp iyi gibi görünüyor sizinde görüşlerinizi öğremebilirsem sevinirim.
    Subwoofer kabininin içine ses süngeri döşeyebilirsiniz sesin dağılmasını istemiyorsanız

• Bundan olma ihtimai yuksek diyosunz yani koca kabini bosuna yapmislar o zaman tekrar uskudar civarinda bir yere goturup baktiricam dediginiz seydense yaptiririm hemen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.