Şimdi Ara

PEUGEOT 207 'SIDE LAMP FAULTY' UYARISI YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
32.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motoru çalıştırmadan önceki konumda ekranda "SIDE LAMP FAULTY" uyarısı çıkıyor.Aracın tüm lambalarını kontrol ettim ama sorun yok gibi görünüyor.Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

PEUGEOT 207 "SIDE LAMP FAULTY" Uyarısı: Anlamı ve Çözümleri

"Side Lamp Faulty" Ne Demektir?

PEUGEOT 207 aracında "Side Lamp Faulty" uyarısı, park lambalarından birinde veya her ikisinde arıza olduğunu gösterir. Park lambaları, aracın ön tarafında ve yanlarında bulunan, araç park halindeyken diğer sürücüler tarafından görülmesini sağlayan ışıklandırma elemanlarıdır.

"Side Lamp Faulty" Uyarısını Çözme Adımları

Bu uyarıyı gördüğünde yapman gereken adımlar şunlardır:

• Lambayı Kontrol Et: Uyarı mesajında belirtilen park lambasını kontrol ederek ampulün yanıp yanmadığını gör. Ampul yanmıyorsa, arızalı olabilir.
    • Ampulü Değiştir: Yanmayan ampulü, aynı türde yeni bir ampulle değiştir. Ampulü değiştirirken, doğru şekilde taktığından emin ol.
    • Sigortayı Kontrol Et: Park lambaları için ayrı bir sigorta olabilir. Sigortayı kontrol ederek atıp atmadığını gör. Atmışsa, aynı amper değerine sahip yeni bir sigortayla değiştir.
    • Elektrik Bağlantılarını İncele: Ampul ve sigorta sağlamsa, elektrik bağlantılarını kontrol et. Gevşek veya hasarlı bağlantılar, park lambalarının çalışmamasına neden olabilir.

"Side Lamp Faulty" Uyarısı Diğer Modellerde

"Side Lamp Faulty" uyarısı, PEUGEOT 207'ye özel değildir. Citroen C3 ve diğer Peugeot modellerinde de benzer uyarı mesajları görülebilir. Fog lambası arızası durumunda "Fog Lamp Faulty" uyarısı verilebilir.

Önemli Not: Elektrikli bileşenlerle çalışırken dikkatli ol. İşlem konusunda kendine güvenmiyorsan, bir oto elektrikçisine başvur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • park lambasına baktınız mı ?
  • Onu diğer 207 forumlarında da söylediler.Park lambası normal parklar değil mi yoksa bu arabanın bilmediğim başka bir yerinde de mi park lambası var?
  • ben 407 kullanıyorum aynı sorun bendede vardı sonra farkettimki sağ park patlamıs

SIDE LAMP dediği, aracın dısındakı herhangı bir ampulun patlamıs - uyumsuz - yada yanmıyor olması nedenıyle cıkan uyarıdır.Aksam bi kontrol edin derim sağlamca.
  • Plaka lambası yanmıyor arkadaşlar saolun yardımınız için.
  • Bu sefer de plaka lambasını değiştiremedim. Gerçi çok uğraşmaya da vakit bulamadım ama hiç de pratik gelmedi bana.
  • Arkadaşım çevrende yokmu hiç bir oto elektirikçi felan =) 2dkda değiştirirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.