Şimdi Ara

Peugeot 208 eat6 vs honda jazz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eat6 ve puretech ten başkası macera bence. Turbolu aracı daha rahat yürütür bence eşiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mchief M kullanıcısına yanıt
    hocam 208 makyajı yeni yedi. bu makyajla bu motor ve şanzıman geldi.
  • mustdolek M kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat çok iyi. bu araç test aracı olabilir. yada başka bir sorunu olabilir. çünkü bu fiyata allure bile bulman zor.
  • kaanacarcan K kullanıcısına yanıt
    EAT6 daha sorunsuz hatta hiç sorunu olmayan bir alettir. sadece bu vites için bile araba alınır. sürüş zevkini ctv gibi öldürmediği gibi, aksine arttırır. ZF' yi üreten aisin firması üretmektedir.
  • ben size allura yada gtline öneririm. hem daha ucuz, hem sorunsuz otomatiği var. malzeme ve donanım olarak da gırtlak. cam tavan hariç bir şeye ihtiyacınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustdolek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-toyota-koskdere-2.el-peugeot-208-gtline-otomatik-482585124/detay

Arkadaşlar örnek olarak linkteki aracı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var.

1) yetkili batının sattığı araçta km 2700 olarak görülüyor. Bu km değerleri ile oynanmış olma ihtimalleri var mıdır? Varsa nasıl anlarız?

2) yetkili bayilerden aldığım herhangi bir aracı tekrardan ekspertize sokmalı mı?

3) üretici garantisi için trafiğe çıkış zamanı mı baz alınır? Aracın gerekli bakımlarının zamanında yetkili serviste yapılıp yapılmadığını anlamanın bir yolu var mı?

Şimdiden teşekkürler

Bayi km düşürme işine girmez.
    Ben olsam yine de ekspertiz yaptırırdım, çünkü bazı bayilerin 2. elleri kendi bünyeleri dışında.
    AT uygunluk belgesindeki üretim tarihi ilk muayene için, trafiğe çıkış/ruhsat tarihi garanti başlangıcı olur. Araç sahibi ile servise giderseniz servis bakım detayını verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

EAT6 daha sorunsuz hatta hiç sorunu olmayan bir alettir. sadece bu vites için bile araba alınır. sürüş zevkini ctv gibi öldürmediği gibi, aksine arttırır. ZF' yi üreten aisin firması üretmektedir.

308 EAT6 alıp kullanmıştım, arkadaşımın da 1.2 EAT&'sı var fırsat buldukça kullanırım. Şimdi ZF8 aracım var ve ZF den sonra EAT6 derim.

DSG gibi manuelden devşirme yarı otomatik yada cvt gibi vitesli araçlar yerine tork konvertörlü EAT6 her zaman daha iyidir.
  • Tartışmasız jazz derim ben. özellikle bayan kullanımı için mükemmel bir araç. sorunsuz cvt şanzımanı var sıkıntı çıkarmaz ve vites geçişlerini hissettirmez. iç hacim olarak sınıfındada dikkat çekiyor zaten. tam bir şehir aracı bence jazz ya yakıt tüketimi olarakta üzmez hiç sizi ve dediğiniz gibi ikinci el piyasasıda iyidir yarın öbür gün satmak istediğinizde zarar etmezsiniz. tasarımıda diğer araçlardan farklı dikkat çekiyor hiç düşünmeden jazz ı alın derim ben
  • http://www.otomobilzevki.com/peugeot-208-1-2-otomatik-testi/

Tabiki 208 derim. Eat6 sıda bile almaya değer.

208 haricinde yeni Rio ve Clio yu öneririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.