Şimdi Ara

PEUGEOT 208'İN TÜRKİYE LANSMAN FİYATI AÇIKLANMIŞ.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
19.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEKNIK ÖZELLIKLER
    Hacim (cc) 1397
    Maksimum hız (km/saat) 163
    0-100 km/saat'e ulaşma (saniye) 13.5
    100 km'de şehir içi yakıt tüketim (litre) 4.4
    100 km'de şehir dışı yakıt tüketimi (litre) 3.4
    100 km'de karma yakıt tüketimi (litre) 3.8
    Karbon Dioksit (CO²) salımı (gr/km) 98

1.4 E-HDi 68 Hp Auto5R 44.900 TL

TEKNIK ÖZELLIKLER
    Hacim (cc) 1397
    Maksimum hız (km/saat) 183
    0-100 km/saat'e ulaşma (saniye) 16.2
    100 km'de şehir içi yakıt tüketim (litre) 4.3
    100 km'de şehir dışı yakıt tüketimi (litre) 3.2
    100 km'de karma yakıt tüketimi (litre) 3.4
    Karbon Dioksit (CO²) salımı (gr/km) 87

1.6 E-HDi 92 Hp Auto6R 49.400 TL

TEKNIK ÖZELLIKLER
    Hacim (cc) 1560
    Maksimum hız (km/saat) 165
    0-100 km/saat'e ulaşma (saniye) 11.8
    100 km'de şehir içi yakıt tüketim (litre) 4.3
    100 km'de şehir dışı yakıt tüketimi (litre) 3.5
    100 km'de karma yakıt tüketimi (litre) 3.8
    Karbon Dioksit (CO²) salımı (gr/km) 98

abi buna göre ne saçmalık bi durumdur bu böyle

1.4 motor , 1.6'dan daha yavaş hızlanıyor ancak maks. hız daha fazla :s

aynı 1.4 motor kategorisinde e-HDI olan normalinden 3 sn daha yavaş hızlanmada, ve manuel farkında peki bu Auto5R vites nasıl berbat bi teknolojidir böyle arabayı sağır bir araca çeviriyor..

bu fiyat ve verilerle bu arabanın tutması çok zor

• iyide bu kadar kasmaya gerek yok alınmaz olur biter
  • 1.2 alınabilir ama. Yakıt değerleri fena değil, fiyat ortalama bir fiyat.
    Biraz doldurulabiliyorsa neden olmasın?
    20.000TL verip dizel alacam diye sazan gibi atlayan olmaz heralde, 20.000TL yi ancak 10 yılda amotri eder bu araba. :)
  • ben renault clio 4'ün de aynı fransız mantığıyla aynı fiyat seviyelerinde geleceğini düşünüyorum.. ki gelirse biter, yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

ACCESS - 1.2 VTi 82 hp - 5 ileri man. 29.900
    ACCESS - 1.4 HDi 68 hp - 5 ileri man. 37.900

ACTIVE - 1.2 VTi 82 hp - 5 ileri man. 35.400
    ACTIVE - 1.4 HDi 68 hp - 5 ileri man. 40.900

ACTIVE - 1.4 e-HDi 68 hp - Auto5R 44.900

ALLURE - 1.6 VTi 120 hp - Otomatik 44.900
    ALLURE - 1.6 e-HDi 92 hp - Auto6R 49.400

Arkadaşlar fiyatlara bakarsanız öle dizelle benzinli arasında 20.000 tl yok. Aynı model benzinli ve dizel arasında 5.000 tl fark var. Sadece access modelinde 8.000 bin lira dizel farkı var, active ve allurede dizel farkı 5.000 tl. Actıvede otomatik farkıda 4.000 tl

Benzin - Dizel farkı yukarıdaki mesajdan da anlaşılacağı üzere 20000 değil arkadaşlar.

1,6 HDi fiyatını fazlasıyla abartmışlar, orasına diyecek bir şey yok.

Benzinli fiyatları 1-2 bin TL daha düşük olsaydı,
    HDi seçeneklerin fiyatları donanım farkına göre 35-45 bin TL aralığında olsaydı iyi satabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

aynı 1.4 motor kategorisinde e-HDI olan normalinden 3 sn daha yavaş hızlanmada, ve manuel farkında peki bu Auto5R vites nasıl berbat bi teknolojidir böyle arabayı sağır bir araca çeviriyor..

Böyle tutarsız veriler gördüğünüzde neden kaynağın güvenilirliğini sorgulamak yerine bu yanlış olduğu apaçık ortada olan veriler üzerinden yorum yapıyorsunuz ki...

İşte doğru teknik veriler :
    http://www.peugeot.fr/brochures-modeles/208/5-portes/

1.6 HDI 92ps, Auto6r için son hız : 183km/s

Fransa'da 208'in başlangıç fiyatı, 206+'dan bile düşük! Peugeot 208 ile satış rekorları kırmayı hedefliyor, bu yüzden olukça iddialı bir araç hazırlanmış ve daha da iddialı bir fiyat etiketi konulmuş. Ancak Türkiye'de fiyat etiketinin iddiası ters yorumlanmış sanırım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 16 Ağustos 2012; 9:15:15 >

• Yavas yavas sindire sindire b segmenti araclarin fiyatlarini 40-50 bin araligina getirdiler. Milletime hayirli olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh, 50,000 nedir yahu? Birde lansman fiyatıymış

1.6 motorları kimse almaz, diğer motorlar bir nebze satabilir. 1.6 Motor için Ford'ta aynısını yapıyor 1.4 satabilmek için 1.6 ya fahiş fiyat çekiyorlar.
  • İşte adam kendi ülkesinde güzel lansman yapıyor, 206+ aracından bile ucuza halkına satıyor, bize de aynı şartlarda gelen aracı, bizim Peugoet Türkiye yüksek fiyattan satacağını zannediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Böyle tutarsız veriler gördüğünüzde neden kaynağın güvenilirliğini sorgulamak yerine bu yanlış olduğu apaçık ortada olan veriler üzerinden yorum yapıyorsunuz ki...

İşte doğru teknik veriler :
    http://www.peugeot.fr/brochures-modeles/208/5-portes/

1.6 HDI 92ps, Auto6r için son hız : 183km/s

Fransa'da 208'in başlangıç fiyatı, 206+'dan bile düşük! Peugeot 208 ile satış rekorları kırmayı hedefliyor, bu yüzden olukça iddialı bir araç hazırlanmış ve daha da iddialı bir fiyat etiketi konulmuş. Ancak Türkiye'de fiyat etiketinin iddiası ters yorumlanmış sanırım!

kaynağın güvenirliği peugeot.com.tr :) daha ötesini niye arıyayım ki? ben mi sorgulicam tutarsız verileri ne işim olur, ben mi vericem doğru verileri, TR peugeot ne güne duruyor, düzeltsin ben mi koşturayım peşinden :D komiksiniz..

• quote:

kaynağın güvenirliği peugeot.com.tr :) daha ötesini niye arıyayım ki? ben mi sorgulicam tutarsız verileri ne işim olur, ben mi vericem doğru verileri, TR peugeot ne güne duruyor, düzeltsin ben mi koşturayım peşinden :D komiksiniz..

Kaynağın peugeot.com.tr olması, sıradan bir insanın o verilerde hata olduğunu anlayabilmesine engel değil. Sizin için engelse, bu sizin komikliğiniz! Size "doğru verileri verin" diyen olmadı, "yanlış olduğu açık veriler üzerinden boş yere atıp tutmayın" diyen oldu. Peugeot.com.tr'de aracın son hızını 183km/s yerine, bir yazım hatası ile "83km/s" verseler ona da mı inanıp saydıracaksınız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Kaynağın peugeot.com.tr olması, sıradan bir insanın o verilerde hata olduğunu anlayabilmesine engel değil. Sizin için engelse, bu sizin komikliğiniz! Size "doğru verileri verin" diyen olmadı, "yanlış olduğu açık veriler üzerinden boş yere atıp tutmayın" diyen oldu. Peugeot.com.tr'de aracın son hızını 183km/s yerine, bir yazım hatası ile "83km/s" verseler ona da mı inanıp saydıracaksınız!

tamam tamam haklsıınız.. altın madalya kazandınız.. sizsiniz.. 1 numarasınız.. bravoo.. başka bişey diyeyimmi , isterseniz daha da övebilirim..

• 208 yerıne c3 u tercıh ederım.
    bu verıler nedır enteresan...
  • bu nasıl bir fiyatlanma cüş yani
  • Ne sanıyo la bunlar kendilerini, komedi resmen
  • Öküz almak daha mantıklı..
  • klasik yorumumu yapayım "o paraya kafama silah dayasalar almam"
  • 8 tane inek alırsın 1.6 dizel yerine ayda 1.000 lira kazandırır. Üstelik sigortası da bedavadan az pahalıya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Peugeot zaten 4-5 yıldır doğru dürüst satmayan bir marka. Hemen hiç kimse 207-308 gibi araçları yıllardır forumlarda tavsiye bile etmiyor.
    Boşu boşuna kazık fiyat belirlemişler. Zaten gitmeyen 1.6 92PS dizel koymuşlar, bari 112 PS koysalardı. 112 PS ile 40000 civarı olsaydı en azından lansman için 3-4 ay, pazara tekrar satış yaparak girerdi. Peugeot bayileri sinek avlıyor 2-3 yıldır. Yüzüne bakan yok bu markanın. Yöneticiler bari bunu görüp müdahale etse.

Dh'a bakacak olursan en cok satanin volvo, lancia olmasi lazim.

Avrupa satislari gayet iyi, Turkiye'de de satmiyor denilemez. Ayda 1200 civari satan marka icin bu yorumu nasil yapabiliyorsun hayret.

207 vakti zamaninda Avrupada lider oldu.

Az biraz mantikli ol senersongur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• VW ile dalga geçiyordunuz. bak ne oldu şimdi...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.