Şimdi Ara

PEUGEOT 208'İN TÜRKİYE LANSMAN FİYATI AÇIKLANMIŞ.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
19.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peugeot Arabasına Bu Kadar Para Verilmi Gözünü Severyim.

O Paraya Facelift W210 E200K Avantgarde Alırım Lan :D 2000 2001 Model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Benzinli tercih edilebilir ama performansını test etmek lazım.Dizeller fazlasıyla pahalı 1,4 1,6 farketmez.

1.2 motoru ilk defa kullanacaklar yeni araçlarında 1.4 motor gitimiyor 1.6 ise 50 bin lira arabada değil jeet yapmışlar alcaktan uçuyorlar

Benzinli motor turbo mu??Yoksa Ecoboost kırması mı?

hocam peugeotta turbo benzinli 1.6 thplerde var araştırdğım kadarıyla ecoboost veya turbo değil boş benzinli

• Navigasyonu bile bozuk bir markanın bu kadar fiyat vermesi çok ilgin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann
    abi buna göre ne saçmalık bi durumdur bu böyle

1.4 motor , 1.6'dan daha yavaş hızlanıyor ancak maks. hız daha fazla :s

aynı 1.4 motor kategorisinde e-HDI olan normalinden 3 sn daha yavaş hızlanmada, ve manuel farkında peki bu Auto5R vites nasıl berbat bi teknolojidir böyle arabayı sağır bir araca çeviriyor..

bu fiyat ve verilerle bu arabanın tutması çok zor

Böyle tutarsız veriler gördüğünüzde neden kaynağın güvenilirliğini sorgulamak yerine bu yanlış olduğu apaçık ortada olan veriler üzerinden yorum yapıyorsunuz ki...

İşte doğru teknik veriler :
    http://www.peugeot.fr/brochures-modeles/208/5-portes/

1.6 HDI 92ps, Auto6r için son hız : 183km/s

Fransa'da 208'in başlangıç fiyatı, 206+'dan bile düşük! Peugeot 208 ile satış rekorları kırmayı hedefliyor, bu yüzden olukça iddialı bir araç hazırlanmış ve daha da iddialı bir fiyat etiketi konulmuş. Ancak Türkiye'de fiyat etiketinin iddiası ters yorumlanmış sanırım!

VERİLER YANLIŞ DEĞİLDİR PEUGEOT TÜRKİYE SİTESİNE GİRERSENİZ SİZDE GÖREBİLİRSİNİZ. BEN VERİLERİ ORADAN ALDIM

• quote:

tamam tamam haklsıınız.. altın madalya kazandınız.. sizsiniz.. 1 numarasınız.. bravoo.. başka bişey diyeyimmi , isterseniz daha da övebilirim..

Laf ebeliği yapmaya gerek yok. Aynı aracın 1.6 dizel versiyonunun 1.4 dizelden son hızda daha düşük kaldığı bilgisinin yanlış olabileceğini düşüneme, bir ton saydır, ben düzeltince de bana "komiksin" diyerek bilmişlik yap, sonra da çevir kazı yanmasın... Çpk şükür sizin takdirinize falan ihtiyacım yok beyefendi, siz her gördüğünüz yazının doğruluğunu sorgulamadan bir ton yorum yapın ki forumdaki bilgi kirliliğinde sizin de payınız eksik olmasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 16 Ağustos 2012; 14:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afas03
    VERİLER YANLIŞ DEĞİLDİR PEUGEOT TÜRKİYE SİTESİNE GİRERSENİZ SİZDE GÖREBİLİRSİNİZ. BEN VERİLERİ ORADAN ALDIM

Türkiye sitesindeki veriler yanlış zaten...
  • quote:

quote:

tamam tamam haklsıınız.. altın madalya kazandınız.. sizsiniz.. 1 numarasınız.. bravoo.. başka bişey diyeyimmi , isterseniz daha da övebilirim..

Laf ebeliği yapmaya gerek yok. Aynı aracın 1.6 dizel versiyonunun 1.4 dizelden son hızda daha düşük kaldığı bilgisinin yanlış olabileceğini düşüneme, bir ton saydır, ben düzeltince de bana "komiksin" diyerek bilmişlik yap, sonra da çevir kazı yanmasın... Çpk şükür sizin takdirinize falan ihtiyacım yok beyefendi, siz her gördüğünüz yazının doğruluğunu sorgulamadan bir ton yorum yapın ki forumdaki bilgi kirliliğinde sizin de payınız eksik olmasın!

ben sizin araba motor eksperi değilim, elektronik konusunda transistörüne kadar tartışırım ancak motor konusunda hangi motorun ne güç üretebileceği konusunda her zaman rakamlara bakarak bir yorum yapmak zor olabilir mi olamaz mı bilemem , sonuçta motor konusunda teknik bilgim sınırlı.. peugeot TR sayfasında gördüğüm teknik veriler ışığında sadece rakamlarla yorum yaptım, o kadar.. günümüzde o kadar çok yeni teknoloji var ki, belki de oradaki durum gerçekten aracın az yakmasına yönelik bir kısıtlamayla alakalı da olabilir diye düşünmüyor değilim.. zaten az önce kontrol ettim, verileri kaldırmışlar, vay ne gerdiniz ortamı be kardeşim, bi ultraaslancı durumu söz konusu sanırsam.. tamam hatalı olabilirim, sizin kadar "expert" seviyede motorları yorumlayamam belki de, ama bu kadar da germeseydiniz keşke şu mübarek günde..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liebermann -- 16 Ağustos 2012; 14:16:44 >

• Şu 1.4 HDI motoru hala geliştiremedi gitti bu Peugeot. Yap 95PS falan. Multijet kadar olamadılar. 68PS nedir?
  • quote:

bi ultraaslancı durumu söz konusu sanırsam.. tamam hatalı olabilirim, sizin kadar "expert" seviyede motorları yorumlayamam belki de, ama bu kadar da germeseydiniz keşke şu mübarek günde..

Konuyu "komiksiniz" ifadesiyle geren sensin arkadaşım... Hala daha "ultraslancı" vs gibi saçmasapan ifadeler kullanıyorsun... Eğer ortamı germek istemiyorsan, kullandığın ifadelere dikkat et. Ben sana "neden kaynağın güvenilirliğini sorgulamak yerine bu yanlış olduğu apaçık ortada olan veriler üzerinden yorum yapıyorsunuz" dediğimde bana "komiksin" denirse, ben geriliyorum. Bu kadar basit...

• 27.000 - 28.000 TL'ye bir önceki kasa Jetta veya Golf Confortline alınır. 100K kilometre civarı, 2006 - 2007 araba bulabilirsin. En fazla bir iki yerinde boya olan, temiz kullanılmış, bakımları zamanında yapılmış bir VW sıfır Peugeot'tan iyidir. 10 hava yastığı, ABS, ESP, 115-122 hp motor, dijital çift bölgeli klima, cruise control, her türlü sensör, alaşım jantlar, akıllı sis farları, 540 lt bagaj, yayla gibi, sessiz, konforlu, kaliteli iç mekan sahibi olursun. Tepe tepe biner, sıkılınca da aldığın fiyata satarsın.

29.900'lük versiyonda alaşım jant ve en az 6 hava yastığı olsa alınır belki, ama bunlar 45.000'lik versiyonda olunca enayilik bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afas03

Türkiye sitesindeki veriler yanlış zaten...

ODA PEUGEOT HATASI BENİM HATAM DEĞİL ARTIK......
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

PEUGEOT 208'İN TÜRKİYE LANSMAN FİYATI AÇIKLANMIŞ....

Bu oturma pozisyonu nedir yahu,gerçek mi bu

bu adam direksiyonu neresiyle kullanıyor!!!
  • Bu 1.2 litre benzinli motor için verdikleri ortalama 4.5 litre tüketim değeri doğru mu?Dıeselle karıştırmasınlar
  • 50bine C sınıfı full olmasada donanımlı araç alınır yahu.örnek Astra dizel sport 51bin.hemde 95 hp :)
  • 100 km'de şehir içi yakıt tüketim (litre) 9.8

böyle olunca yakmaz, sonra gelip bizim konuları baltalayan ukala adamlarla uğraşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Bu 1.2 litre benzinli motor için verdikleri ortalama 4.5 litre tüketim değeri doğru mu?Dıeselle karıştırmasınlar

doğru rakam.elimde broşuru var.aynı değerler.litre bazında sümbülle 100 km de aynı litre akaryakıt kullanıyor.benzinle mazot aynı fiyat olsa aynı yakacak.1.2 vti çok ekonomik motor olmuş.bence bu modeli silip süpürecek şayet dizelleri bu fiyattan tutarlarsa
  • 49 bine bu alınacağına dizel astra veya güzel bir civic alınıp binilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo 208 1.6 dizel 50 bin tl.
    şaka gibi.
    kafayı yemişler sanırım
  • Peugeot 208 1.6 Dizel Fiyat :49.400 TL

Bu ne yahu çok pahalı.

Benzinlinin giriş fiyatı normal gibi 1,4 dizel 34-35 ten başlasa 1,6 39k dan başlasa bişiler kıpırdanırdı içimde.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.