Şimdi Ara

PEUGEOT 208'İN TÜRKİYE LANSMAN FİYATI AÇIKLANMIŞ.... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
19.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır mtv den vergilerden dolayı yüksek motor hacimli arabalara binemiyorduk.Şimdide c segmenti araçları elimizden alıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

1.2 motor dag tepede nasıl cekecek

Niye çekmesin?
  • 1.6 dizeli sattıkları fiyatın üstüne 1000tl koyunca aynı motorlu sıfır C4 comfort-plus e-hdi alıyorsun hem de 112bg...
  • şehiriçi 5.5 litre yakan 82 hplik benzinli varken,

şehiriçi 4.4 litre yakan 68 hplik dizel için 8000 TL vermeye,

üstüne de her sene 400 lira vergi vermeyi düşünen ve bunu EKONOMİ için yapan bir tüketici topluluğu varken semer vuran da haliyle çok olur.
  • 4 ay önce 40500 e motion ceed almıştım 1.6crdi 115 hp , ne kadar doğru karar verdigimi anlıyorum , b sınıfından 1.4 1.3 motorlu arabaların fiyatına , c sınıfı 1.6 dizel :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

1.2 motor dag tepede nasıl cekecek

Niye çekmesin?

Düşük tork.
  • 208 GTI çok güzel olucak.

Ama ben 301 i bekliyorum
  • 1.6 dizel 49400 hem de Peugeot. Vay bee araba kesin premiumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full 208'in fiyatına takılmış.

Nedir arkadaş bu bizim forumdaki eleştirme çabası ?

Bugün showroom'da utku ile inceledik ve showroom'daki araç , 1.4 dizel manuel vitesdi. Araçta esp hariç , renkli ekran navigasyon , BT , 4 cam otomatiği vsvs sayamadığım zibille donanım vardı ve fiyatı 40.900 tl.
  • fiyat yüksek ama hak edermi etmezmi gelince görücez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Herkes full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full + full 208'in fiyatına takılmış.

Nedir arkadaş bu bizim forumdaki eleştirme çabası ?

Bugün showroom'da utku ile inceledik ve showroom'daki araç , 1.4 dizel manuel vitesdi. Araçta esp hariç , renkli ekran navigasyon , BT , 4 cam otomatiği vsvs sayamadığım zibille donanım vardı ve fiyatı 40.900 tl.

bildiğim kadarıyla ekrana ayrı 1000 tl fiyat istiyorlar.ayrıca o koca ekranda navigasyon yok maalesef.navigasyonun ilerde geleceğini söylediler.zibille donanım derken bir sis farı bile eklemeyi çok görmüşler.o araca 41000 tl çok arkadaşım.özellikleri sayarak aracı yüceltme.pug düşmanı değil aksine bu aracı 8 ay beklemekte olan biriyim. dizel gerçekten çok para.pug satışlarda yerlerde sürünürken ilk 30 a araba sokamazken nasıl bir politika uyguluyor anlamakta güçlük çekiyorum.dizel versiyonları rakiplerinin en az 2500 tl üstünde fiyatla satmaya kalkıyor.full fiyatı gerçekten dalga geçilecek cinsten.gider c4 hdi alırım o fiyata

• fiyatta büyük bir problem yok, boşu 50 binden başlamıyor bunu dikkate almayanlar var sanırım

35 alınır benzinlisi paşa gibi binilir iç dış tasarım harika
  • 1.6 dizel olanın boşu mu var da boşunun fiyatına bakalım? 1.4 dizel 68hp araca para vermem ben ayrıca full+full olsa ne yazar 208 neresi 50,000 lira neresi? Cam tavan, viraja duyarlı bi-xenon farlar, çift bölgeli dijital klima,geri görüş kamerası gibi gerçek anlamda fark yaratan ve para eden donanımlar var mı mesela bu full araçta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

1.6 dizel olanın boşu mu var da boşunun fiyatına bakalım? 1.4 dizel 68hp araca para vermem ben ayrıca full+full olsa ne yazar 208 neresi 50,000 lira neresi? Cam tavan, viraja duyarlı bi-xenon farlar, çift bölgeli dijital klima,geri görüş kamerası gibi gerçek anlamda fark yaratan ve para eden donanımlar var mı mesela bu full araçta?

onlar opsiyonel eklersen jetta tdı hatta konu komşudan biraz istersin jetta tdı dsg alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

1.6 dizel olanın boşu mu var da boşunun fiyatına bakalım? 1.4 dizel 68hp araca para vermem ben ayrıca full+full olsa ne yazar 208 neresi 50,000 lira neresi? Cam tavan, viraja duyarlı bi-xenon farlar, çift bölgeli dijital klima,geri görüş kamerası gibi gerçek anlamda fark yaratan ve para eden donanımlar var mı mesela bu full araçta?

Hocam vardır heralde. Yoksa parası çok saçma hal alacak.
  • bu alacağıma i20 alır paşa paşa binerim hem orası burasıda gıcırdamaz
  • 49bin 208e verilmez o para gider 1.6 TDI veya 1.4 TSI DSG Golf alınır el insaf
  • Yaklasik 22000 avroya hap kadar araba aliyoruz saka gibi nasil bir ulkeyiz ya anlamak mumkun degil su cevy cruze a getirceklerdi 1.6 dizeli 50000 etiket bak ozaman bunlar bu fiyati cekbiliyolarmiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.