Şimdi Ara

PEUGEOT 208'İN TÜRKİYE LANSMAN FİYATI AÇIKLANMIŞ.... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
19.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

full donanımda bile ESP yok 1200 tl satıyorlar

http://peugeot.com.tr/brosurler-208/ adresindeki broşürde, Allure ve Active donanımlı eHDI'larda ve THP motorlu modellerde standart görünüyor.

Yani Access ve Active donanımlı 1.2 lt benzinli ve 1.4 dizel modellerde ESP yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

full donanımda bile ESP yok 1200 tl satıyorlar

http://peugeot.com.tr/brosurler-208/ adresindeki broşürde, Allure ve Active donanımlı eHDI'larda ve THP motorlu modellerde standart görünüyor.

Yani Access ve Active donanımlı 1.2 lt benzinli ve 1.4 dizel modellerde ESP yok.

Pejonun sitesinde 1200 tl yaziyor standart degil gorunuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 36 bine golf alıyorsunuz, pejo neyin kafasında acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

36 bine golf alıyorsunuz, pejo neyin kafasında acaba.

şuan golf modelının 36.900 bın tl olmasının sebebı nedir ?
    hemen alsak ellerın de var ?
    sıra varsa kaç ay ?
  • quote:

Pejonun sitesinde 1200 tl yaziyor standart degil gorunuyor

Her modelde 1200 liraya alınabiliyor olsa keşke...

Bu arada bu "esp standart değil" eleştirisi fazla abartılıyor, bence standart ya da opsiyonel olmasının hiçbir önemi yok. Önemli olan, esp'li aracın rakiplerinin esp'li araçlarıyla aynı ya da düşük fiyatlı olması. Yani ben esp'yi 208'e 1200 liraya eklettirebiliyorsam ve fiyat 51.000 lira oluyorsa, esp'yi standart sunan x rakibi 52.000 liraysa, bu durumda bana göre 208'in hiçbir dezavantajı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

36 bine golf alıyorsunuz, pejo neyin kafasında acaba.

şuan golf modelının 36.900 bın tl olmasının sebebı nedir ?
    hemen alsak ellerın de var ?
    sıra varsa kaç ay ?

aldığınız 36.900 fiyat ancak boşline golf olabilir, 36.900'a kasası değişecek depoları boşaltmak için istemediğiniz renk bir aracı mı alacaksınız yani..

kaldı ki bu ülkede referans vw midir, başka araç alınıp satılmaz mı, ve bence golf ve 208 kesinlikle aynı segment değil karşılaştırmak yanlış..

2013 golf7 fiyatları açıklandıktan sonra konuşucaz bakalım..
  • Bu aracın 3 kapılı oldukça mantıklı olabilir, 45k fiyatı var ve navigasyondan panaromik cam tavana kadar ne var ne yoksa standart, motoruda 1.6thp 156hp oldukça performanslı. İkinci elde 3 kapılı olduğundan dolay ciddi zarar ettirebilir ama onun dışında benim aklımı çalmadı desem yalan olur doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

1.2 motor dag tepede nasıl cekecek

Niye çekmesin?

Düşük tork.

ağırlık düşük rahat çeker

1.4 polo nun torku kaç?

Bana soracagin acip bak iste. Ben bindim 1.2 arabaya ordan biliyorum. 2 kisi 2. viteste rampa cikamiyor. 1.4 de kullandim, o da ayni. Ama ben kendi 1.4 dizel fiestamla ayni rampayi sorunsuz cikiyorum 2. viteste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 1.2 motorun yakıt değerleri gayet güzel duruyor gerçekten bende clio 1.2 var ve görebilidğim şehir dışı fabrikasyon 4.9 yakarken 4.6tıydı. burada denilen 3.9 gayet başarılı gibi duruyor ama benden söylemesi 1.2 arabaya lpg çok zorda olmadıkça takmayın. Ama sonuç olarak 1.2 için bile fiyat gerçekten pahalı
  • 1.6 dizel 208 nasıl 50bin tl olur yahu?

Aynı motora sahip 308in giriş fiyatı şu an indirimle 43bin tl değil mi? Ayrıca giriş donanım olmasına rağmen boş bir araç da değil, esp falan standart.

Mantığım almıyor.

O değil de bu gidişata bakarsak yakında B sınıfı dizel araba almak bile çok güç duruma gelecek, çoğu yeni kasalarıyla 50bin barajına doğru ilerlemeye başladı.
  • Yaklaşık 1-2 aydır bende takipteydim. Fiyat uygun olursa alınır diyordum gidip sormuşluğumuz bile vardır. Ama şu fiyata biraz şok oludum açıkçasın.Güzelim arabayı miç etmişler şu fiyata. Nedeni tabii ki ötv ve adını hatırlayamadığım başka bir vergimiz daha başbakanımız sağolsun.
    Allura en full paket evet ama madem o sınıfa 49 veriyorum( kampanyalı denmesine bakılmasın 1-2 bincin aşağı çekebilirler bence) full +full isterim. Şuan araba sadece full niye derseniz yurt dışında şu fiyata o opsiyonel sunulan bütün özellikler Allura pakette mevcut.Cam tavandan deri koltuğuna kadar. Onlarıda ekleselermiş o parayı gerçekten hakederdi gözümde. Ama şu durumda c4 alınır içi full olmasada dışardan görünüşü yeter.
  • THP 155 bg motorun 0-100'ü 7.3 sn 112 hp e-Hdi motorun 0-100'ü 9.7 bence gayet iyi değerler.
    Diğer motor seçenekleri ekonomi için performanstan taviz vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Bu oturma pozisyonu nedir yahu,gerçek mi bu

aynen

böyle araba mı sürülür direksiyon nerde öyle ??
  • Pejo ya o paralari veren varsa üzülürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatildeyken 3 tane Mykonos'ta görmüştüm, ama ilgi duymamıştı mzamanım yoktu
  • Bu fiyatlara elbette satmaz. İ30 un altinda kalir. Fransiz ortakligi PSA eger bu fitalari global anlamda boyle belirlerse yakinda ya volvo gibi çinlilere gider, yada saab gibi olur. Bu arada rahat koltuklarinda oturan distributorunun anli sanli okullarindan mezun çalişanlarina Allah akil fikir versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu elemanın videolarını paylaşmak klasiklerim arasında yer almaya başladı.. İzleyelim bakalım...

• Pejo fiyatlandırmada iyice saçmaladı...son zamanlarda fiyatlara 1-2 bin eklemişler...
    508 i 85 bin liraya yutturmaya çalışsınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

bu elemanın videolarını paylaşmak klasiklerim arasında yer almaya başladı.. İzleyelim bakalım...

Bu adamın 20-30 videosunu izlemişimdir, hiç bu kadar yüzünü buruşturduğunu görmedim.

• bende bu aracı bayide inceledim.bence en makulu 1.2 benzinli baz modeli 30 lira.fiyatların pahalı yada ucuz olmasını karşılaştırmak subjektif bir konu.fakat piyasada bu aracın rakipleri fiesta,corsa,polo,i20 ye baktığımızda benzinli baz model olarak fiyat makul bence.en büyük avantajı şayet doğruysa ki,bayide ki ardaşlar test ettik gerçekten şehir içi verisi 5,5 yazıyor bizde bu civarda gördük dediler.bance sınıfının en iyi ş.içi tüketim verisi.
    bende bu veri için kullanıcı yorumlarını bekliyor olacağım.arka koltuk diz mesafesi fiestaya göre daha iyi.fakat baz modelinde arka camların dahil manuel olmasını siz tasavvur edin derim!!!direksiyon konusu çok büyük sorun değil ,yükseklik ayarlanıyor.bence alıncaksa bu arcın sadece 1.2 benzinli -o da yakıt vergi- alınır.diğerlerine paraya yazık.bayiye sorduğumda da 1.2 benzinli için talep var.hatta çok sattık dedi.ama dizelleri satamadık dedi.bende bu fiyatlara o sonuç normal dedim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.