Şimdi Ara

PEUGEOT 208'İN TÜRKİYE LANSMAN FİYATI AÇIKLANMIŞ.... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
19.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bzts

bende bu aracı bayide inceledim.bence en makulu 1.2 benzinli baz modeli 30 lira.fiyatların pahalı yada ucuz olmasını karşılaştırmak subjektif bir konu.fakat piyasada bu aracın rakipleri fiesta,corsa,polo,i20 ye baktığımızda benzinli baz model olarak fiyat makul bence.en büyük avantajı şayet doğruysa ki,bayide ki ardaşlar test ettik gerçekten şehir içi verisi 5,5 yazıyor bizde bu civarda gördük dediler.bance sınıfının en iyi ş.içi tüketim verisi.
    bende bu veri için kullanıcı yorumlarını bekliyor olacağım.arka koltuk diz mesafesi fiestaya göre daha iyi.fakat baz modelinde arka camların dahil manuel olmasını siz tasavvur edin derim!!!direksiyon konusu çok büyük sorun değil ,yükseklik ayarlanıyor.bence alıncaksa bu arcın sadece 1.2 benzinli -o da yakıt vergi- alınır.diğerlerine paraya yazık.bayiye sorduğumda da 1.2 benzinli için talep var.hatta çok sattık dedi.ama dizelleri satamadık dedi.bende bu fiyatlara o sonuç normal dedim.

aklın yolu bir.aynı düşüncedeyim.yakıt konusunu bende merak ediyorum tutuyormu diye.

• http://www.topgear.com/uk/peugeot/208/road-test/e-hdi-driven

quote:

The verdict
    Almost immeasurably better than the 207. Impressive environmental credentials, decent build quality, nicely detailed - can this really be a Peugeot?

Linkteki testte adeta "yere göre sığdırılamamış" bir model... Hem de Fransız araçlarına genelde önyargılı davranan kendini beğenmiş İngilizlerin yorumları... Keşke Türkiye fiyatları -özellikle üst donanım dizellerde- biraz daha makul olsa idi... Ancak ihtiyacı olanlar için 1.2 benzinli model gayet ideal görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 10 Eylül 2012; 15:11:11 >

• Ülkemizde satışı iyice zayıflamış Peugeot markası 208 modelini nedense kazık fiyatlarla satacağını zannediyor.

50.000 TL 1.6 Dizel otomatik araca istiyor. Millet de kek sanki.

Polo, Corsa 29000 TL iken, bu hödük 31.000 TL. Sanki satacakmış gibi.

Hiç mi pazarı takip etmezler bu adamlar anlamadım gitti. Rakiplerden 2000 TL falan ucuz olacak ki insanlar Peugeot alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ülkemizde satışı iyice zayıflamış Peugeot markası 208 modelini nedense kazık fiyatlarla satacağını zannediyor.

Hiç mi pazarı takip etmezler bu adamlar anlamadım gitti. Rakiplerden 2000 TL falan ucuz olacak ki insanlar Peugeot alsın.

53k lık 208 için fiyata normal diyen vatandaş bile var bu forumda denk gelmedimi sana
  • bu kibrit kutusuna 30 binden bir kuruş fazla verilmez .

dizel modası diye bu kadarda geçirilmez komiksin pejo .
  • quote:

Ülkemizde satışı iyice zayıflamış Peugeot markası 208 modelini nedense kazık fiyatlarla satacağını zannediyor.

Dediklerin doğru fakat benzinli modeli için aynı şeyi söleyemeyiz polo nun corsa nın benzinlisiyle bunun arasında çok fazla yakıt tüketim farkı var.

208 benzinli modeli çok mantıklı.Dizeli alınmaz 208 in ama benzinli modeli ekonomi isteyenler için tam alınacak araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYNO -- 4 Kasım 2012; 19:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

quote:

Dediklerin doğru fakat benzinli modeli için aynı şeyi söleyemeyiz polo nun corsa nın benzinlisiyle bunun arasında çok fazla yakıt tüketim farkı var.

208 benzinli modeli çok mantıklı.Dizeli alınmaz 208 in ama benzinli modeli ekonomi isteyenler için tam alınacak araba.

cli0 4 çıktı artık.208 in benzinlininde avantajı kalmadı.biraz daha eklenip esp li çok hava yastıklı hilhollder lı turbo clio 4 almak bence çok daha mantıklı.opel de ford da vw de yakın zamanda ekonomik motorlu benzinlileri daha iyi donanımlarla getireceklerdir.208 donanım-fiyat olarak ölü doğmuştur görüşüme göre.zaten bunca zamandır sadece 1 tane gördüm dışarda

• clio 4 un şehiriçi tüketimi 7,0. peugeot 5,5 benzinli ekonomi düşünenler için ideal araba peugeot fakat konfor arayanlar içn ideal bir otomobil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYNO -- 4 Kasım 2012; 20:19:38 >
  • quote:

clio 4 un şehiriçi tüketimi 7,0. peugeot 5,5 benzinli ekonomi düşünenler için ideal araba peugeot fakat konfor arayanlar içn ideal bir otomobil değil.

benim yazdığımı tam okursanız turbo motordan bahsettiğimi anlamış olursunuz.90 lık turbo motor pug 208 ile aynı yakıyor.ş içi 5,6 d dışı 3.9 ort 4.5 tüketimi var.birinde atmosferik motor diğeri turbo motor.clioda 135 tork var.pug da bulamadım ama daha düşük olması gerekiyor.biri 90 beygir diğeri 82 beygir.güç anlamında clio çok daha önde ve tüketim değerleri aynı.turbo motoraun başlangıç donanımı yok.orta donanım var ve pug un orta donanımından çok daha fazla donanım olmasına rağmen fiyat daha düşük.
  • 90 lık motor için diyorsan haklısın ama arada 5 bin liralık bir fark var sonuçta ben de 208 almayı düşünüyorum 35 bin lira çıkarabilsem aveo dizeli düşünürdüm ama clioyla 208 ın fiyatı eş olsa o zaman clio bir adım önde diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYNO -- 5 Kasım 2012; 0:23:49 >
  • 90 lık touch versiyonu düşünürsen arada 2500 tl fark var.benzinli düşünürsen o farkı vermeye değer.indirim yaptırmaya çalışın.dizel içinse hesaplar karışıyor.aveo nun donanımı iyi ama sağlamlığı yada ikinci eli araç yeni olduğu için şüpheler var.pug 208 e o parada verilmez dizel için.araç boş.dizel düşünürsen bence biraz fiyatı yükselt ve clio4 indirimi için bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

90 lık touch versiyonu düşünürsen arada 2500 tl fark var.benzinli düşünürsen o farkı vermeye değer.indirim yaptırmaya çalışın.dizel içinse hesaplar karışıyor.aveo nun donanımı iyi ama sağlamlığı yada ikinci eli araç yeni olduğu için şüpheler var.pug 208 e o parada verilmez dizel için.araç boş.dizel düşünürsen bence biraz fiyatı yükselt ve clio4 indirimi için bekle derim

Teşekkür ederim dostum açıkcası benim 30 bin butcem var arabaya ayırabileceğim o yuzden 208 ı almak istedim aveonun dizel modelinin sitedeki fiyatı 35 bin clionun sitesinde ise 90lık benznli motoru 35 bin görünüyor ne kadar indirim alabilirim bilemiyorum sizce bu fiyatlarda indirime girme şansı var mı peki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

90 lık touch versiyonu düşünürsen arada 2500 tl fark var.benzinli düşünürsen o farkı vermeye değer.indirim yaptırmaya çalışın.dizel içinse hesaplar karışıyor.aveo nun donanımı iyi ama sağlamlığı yada ikinci eli araç yeni olduğu için şüpheler var.pug 208 e o parada verilmez dizel için.araç boş.dizel düşünürsen bence biraz fiyatı yükselt ve clio4 indirimi için bekle derim
    k

Teşekkür ederim dostum açıkcası benim 30 bin butcem var arabaya ayırabileceğim o yuzden 208 ı almak istedim aveonun dizel modelinin sitedeki fiyatı 35 bin clionun sitesinde ise 90lık benznli motoru 35 bin görünüyor ne kadar indirim alabilirim bilemiyorum sizce bu fiyatlarda indirime girme şansı var mı peki.

chevrolette çalışan bir arkadaş var.ben sürekli takılırım gördüğüm zaman kampanya varmı diye.en son dün takıldım ve bana önümüzdeki ayı bekle dedi.yılsonu kampanyası yapabilirler
    208 aslında benim uzun süre beklediğim bir araçtı aslında ama fiyat-donanımdan hayalkırıklığı yarattı.birçok kişinin aksine ben donanım dışında 208 i çok beğendim.önümüzdeki sene donanımlarını artıracaklarını düşünüyorum aksi taktirde araç satmaz.donanım gerekmez diyorsan alabilirsin.
    yine donanım önemsiz diyorsan en ucuz dizel 206+.30500 fiyatı var.opsiyonel yan hava yastıklarıda var.ben 6 senedir 206 kullanıyorum.herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Selam

Geçen hafta 1,4 Otomatik Dizel modelinden satın aldım. 45.100-TL ye.. Fiyat pahalı evet ama şu an tüm araçlarda genel durum bu malesef . Bütçeyi 50 bin TL gibi belirlemiştik. Sıfır olması , Otomatik olması ve Dizel olması kriterimiz vardı bizim . Dolayısı ile seçeneklerimiz kısıtlanıyordu. Bir kaç marka arasında iki ay boyunca gidip geldik. Artık gezmekten bunalıp lanet olsun artık alalım bi araba dediğimiz sıra peugeot bayiindeydik.. O an citroen bayinde olsak citroen alacaktık.

Sadede gelirsek bir haftadır kullanıyorum. Aracın ivmelenmesi yavaş bunu zaten biliyorduk. F1 vites çok başarılı.. robotik şanzıman da inanılmaz başarılı.( vitesleri doğru yerde ve zamanda atıyor , yolun açısına yokuş ve bayır aşağı olmasına bağlı olarak kendisi ayarlıyor ) Yalnız geçişler ilk 3 viteste oldukça hissediliyor. Benim hissizlik takıntım yok neticede manuel viteste vitesi kendim atarkende birşeyler hissediyordum :) Multimedya ekranında türkiye navigasyon desteği olmaması en can sıkıcı durum .. Umarım 2013 te gelir ve bir yazılımla eklerler.. Dokunmatik ekran çok başarılı.. Telefonlarımızı tanıttık ve bluetooth kitini denedik , çok başarılı.. Ön koltuklar inanılmaz rahat.. Arka koltuk diz mesafeleri gayet yeterli ama boyutlardan tahmin edeceğiniz gibi biraz basık hissediyorsunuz kendinizi.. Dün akşam araçta 5 kişiydik.. ön koltukta 120 kiloluk bir bey amcamız oturuyordu.. bayırda , çekişte , dengede hiçbir sorun yaşamadık. sanki boş gibi gitti. Küçük , Keskin çukurlarda araç içinde fazlaca gürültü hissediyorsunuz. Sıfır bir arabada bunu yaşamak istemezdim şahsen.. Ama normal tümsek ve çukurlarda süspansiyon ve yalıtım başarılı..

Yokuş kalkış sistemi başarılı.. Dik bayırlşarda bile size çok rahat bir 3 saniye tanıyor ayagınızı gaza basmak için. Start stop başarılı.. Düz yol yada bayırda ayak frenden çekildiği anda çalışıp gitmeye başlıyor.

Ses sisteminden bahsedecek olursak , sesi köküne kadar açınca basslarda hafif bir patlama oluyor.. ama bir çıt altında muhteşem bir akustik şov yaşıyorsunuz. Ben basları falan ayarlamadım bi ayar çeksek muhtemelen patlama sorunu da çözülür.. ama bu segmentte standart bir ses sistemi olduğu için övmem gerekecek. konser tadında müzik dinledik çünkü.

Yukarıdakilerin hepsini boşverin , gelelim bu arabayı iyi ki aldık dedirten yönüne... Yakıt tüketimi.. sevisten çıktıktan sonra 80-TL lik eurodizel aldım.. Tamm 550 Km yol gitti karışıkta.. bitene yakın depoyu 175-Tl ile fulledim. yol bilgisayarı 1.200-km gösterdi.. Eni konu bana 1.000-Km yi geçsin yeter daha ne istiyim.

Toparlarsak , aracı gören dönüp bir daha bakıyor çünkü citoren c4 gibi elini sallasan denk gelen bir araç değil.. yollarda fazla yok. gündüz led farları ve ön kaputu çok şık.. Ufak tefek ama için geniş , ekonomik konforlu bir şehir içi arabası.. Daha çok bayanlara uygun olan ama hız yapmasam da olur diyen erkeklerde tercih edebilir.

Arabalardan çok anlamam ama sizlerle ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim.. Zaten henüz 700 km deyim.. Bir sorun çıkarır mı yoksa lanet olsun niye aldım bunu dedittirir mi bilmiyorum.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Denemeden Bilemezsin

Selam

Geçen hafta 1,4 Otomatik Dizel modelinden satın aldım. 45.100-TL ye.. Fiyat pahalı evet ama şu an tüm araçlarda genel durum bu malesef . Bütçeyi 50 bin TL gibi belirlemiştik. Sıfır olması , Otomatik olması ve Dizel olması kriterimiz vardı bizim . Dolayısı ile seçeneklerimiz kısıtlanıyordu. Bir kaç marka arasında iki ay boyunca gidip geldik. Artık gezmekten bunalıp lanet olsun artık alalım bi araba dediğimiz sıra peugeot bayiindeydik.. O an citroen bayinde olsak citroen alacaktık.

Sadede gelirsek bir haftadır kullanıyorum. Aracın ivmelenmesi yavaş bunu zaten biliyorduk. F1 vites çok başarılı.. robotik şanzıman da inanılmaz başarılı.( vitesleri doğru yerde ve zamanda atıyor , yolun açısına yokuş ve bayır aşağı olmasına bağlı olarak kendisi ayarlıyor ) Yalnız geçişler ilk 3 viteste oldukça hissediliyor. Benim hissizlik takıntım yok neticede manuel viteste vitesi kendim atarkende birşeyler hissediyordum :) Multimedya ekranında türkiye navigasyon desteği olmaması en can sıkıcı durum .. Umarım 2013 te gelir ve bir yazılımla eklerler.. Dokunmatik ekran çok başarılı.. Telefonlarımızı tanıttık ve bluetooth kitini denedik , çok başarılı.. Ön koltuklar inanılmaz rahat.. Arka koltuk diz mesafeleri gayet yeterli ama boyutlardan tahmin edeceğiniz gibi biraz basık hissediyorsunuz kendinizi.. Dün akşam araçta 5 kişiydik.. ön koltukta 120 kiloluk bir bey amcamız oturuyordu.. bayırda , çekişte , dengede hiçbir sorun yaşamadık. sanki boş gibi gitti. Küçük , Keskin çukurlarda araç içinde fazlaca gürültü hissediyorsunuz. Sıfır bir arabada bunu yaşamak istemezdim şahsen.. Ama normal tümsek ve çukurlarda süspansiyon ve yalıtım başarılı..

Yokuş kalkış sistemi başarılı.. Dik bayırlşarda bile size çok rahat bir 3 saniye tanıyor ayagınızı gaza basmak için. Start stop başarılı.. Düz yol yada bayırda ayak frenden çekildiği anda çalışıp gitmeye başlıyor.

Ses sisteminden bahsedecek olursak , sesi köküne kadar açınca basslarda hafif bir patlama oluyor.. ama bir çıt altında muhteşem bir akustik şov yaşıyorsunuz. Ben basları falan ayarlamadım bi ayar çeksek muhtemelen patlama sorunu da çözülür.. ama bu segmentte standart bir ses sistemi olduğu için övmem gerekecek. konser tadında müzik dinledik çünkü.

Yukarıdakilerin hepsini boşverin , gelelim bu arabayı iyi ki aldık dedirten yönüne... Yakıt tüketimi.. sevisten çıktıktan sonra 80-TL lik eurodizel aldım.. Tamm 550 Km yol gitti karışıkta.. bitene yakın depoyu 175-Tl ile fulledim. yol bilgisayarı 1.200-km gösterdi.. Eni konu bana 1.000-Km yi geçsin yeter daha ne istiyim.

Toparlarsak , aracı gören dönüp bir daha bakıyor çünkü citoren c4 gibi elini sallasan denk gelen bir araç değil.. yollarda fazla yok. gündüz led farları ve ön kaputu çok şık.. Ufak tefek ama için geniş , ekonomik konforlu bir şehir içi arabası.. Daha çok bayanlara uygun olan ama hız yapmasam da olur diyen erkeklerde tercih edebilir.

Arabalardan çok anlamam ama sizlerle ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim.. Zaten henüz 700 km deyim.. Bir sorun çıkarır mı yoksa lanet olsun niye aldım bunu dedittirir mi bilmiyorum.

Teşekkürler

oldukça tarafsız ve objektif bir değerlendirme olmuş.teşekkür ederim.navigasyon 2013 te gelecek diye biliyorum.umarım sizinkinede yazılımla eklerler.

• bende de 208 1.4 otomatik dizel var.
    navigasyon eklenmesi yazılımla pek mümkün değil diye biliyorum.
    sebebi de araçta gps donanımının olmaması.
    umarım yanlış biliyorumdur çünkü o ekrana küfür etmek gibi navigasyonun olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

bende de 208 1.4 otomatik dizel var.
    navigasyon eklenmesi yazılımla pek mümkün değil diye biliyorum.
    sebebi de araçta gps donanımının olmaması.
    umarım yanlış biliyorumdur çünkü o ekrana küfür etmek gibi navigasyonun olmaması.

navigasyon eklenemiyormuş.pug satış temsilcisi bu şekilde bilgi verdi.hocam memnunmusun araçta.çekiş nasıl,yokuşlarda problem yaşıyormusun.araç kalkışta çokmu hantal.bilgilendirirsen sevinirim
  • hocam aracı eşim kullanıyor.
    tasarım 10/10
    çekiş 10/5
    konfor 10/7
    yakıt tüketim 10/9 (4,9 şehir içi)
    malzeme 10/8
    fiyat 10/5 (46000 tl ekranlı model beyaz benim alışım)
    vites geçişleri ve start stop 10/8

sonuç
    fiyat performans arcı değil.
    pahalı ve en çok tasarımı ve yakıt tüketimi için alınacak bir araç bence.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.