Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.850
Cevap
94
Favori
641.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2015 - 2016 1.2 puretech 110 beygir eat6 şanzıman kombinasyonlu araçların yakıt tüketimi ortalama nedir ? Bu aracı düşünüyoruz, fakat çok yakıyor diye yorumlar gördüm diğer markaların aynı segmentlerindeki araçlara göre. (1.2 tsi fabia , 1.2 polo vs ).

İstanbulda şehir içi kullanılacak ve genelde iş çıkış saati gibi kalabalık saatlerde trafikte kullanılmayacak, kullanıcısı olup bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

@SertyAdams hocam başka konuda yorumunuzu gördüm, aynı kombinasyon araca sahip olmuşsunuz zamanında. bir yorumunuz var mıdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpii95 -- 19 Mart 2022; 15:39:14 >
  • Alpii95 kullanıcısına yanıt

Aynı araçtan bende de var. Akıcı trafikte şehir içi 6,5-7 litre yakıyor. Şehirlerarası ise 5,5 civarında. Şehir içi için öneririm; çift kavrama şanzımanlar şehir içinde ve dur kalk trafikte çabuk yıpranıp sıkıntı çıkarabiliyor ve bazen kararsızlık yaşıyor.

• Halilowich kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam yorumunuz için. Facebook gruplarında 9 litre civarı yaktıranlar var da ondan bir sormak istedim. 1.2 araç için fazla geldi yada gördüğüm kullanıcılar full trafikte kalıyor gibi yorumlamıştım.

teşekkürler tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Geçen Cumartesi yine aynı parçacıya farklı bir parça fiyatı sormaya gittim. Gitmişken de debriyaj setini tekrar sormak aklıma geldi. Bu sefer volansız set fiyatını sordum, Valeo:1.000,-TL, orijinal PSA 1.600,-TL dedi adam.

Bir de "abi bunların volanlarına kolay kolay bir şey olmaz. onu almana gerek yok" dedi.

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak size dediğim cevabı vermiş hocam. Yarı otomatik şanzımanlarda volan hırpalanıyor, yanıklar ve pürüzler oluşabiliyor yüzeyde, kendimden biliyorum ama taşlama ile çözülüyor veya dediği gibi kolay kolay olmuyor. Baskı balata fiyatları normal. Size daha önce ilk verdikleri fiyat anormaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Mart 2022; 12:7:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Valla ben de anlamadım, herhalde adam beni hatırlamadı; yeni bir müşteri zannetti. İlkinde şasi numarasına bakmıştı ruhsattan, ikincide camdan arabaya bakıp "dizel mi bu" dedi sadece.  PEUGEOT 208 SAHİPLERİ 

• Herkese merhaba,

dün akşam sağ arka kapı camını indirdim ancak tekrar kapatmak isterken , kütür kütür bir sesle önce yukarı çıktı sonra tekrar indi.. 2. deneme de yarıya kadar çıktı ve yine indi.. Anladım ki problem var, bu sefer kademeli kaldırarak kapattım. Umarım cam motorunda bir problem çıkmaz.. Daha önce bu sorunu yaşayan olmuştu galiba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foresteng. -- 1 Nisan 2022; 9:45:11 >
  • Merhaba,

2015 Model peugeot 208 araç aldım

1.2 Active puretech FL 82 beygir

Biraz pişmanım, her neyse :)

Aracın diğer sahibinden kalan telefon numaralarını maalesef silemiyorum ne yaptıysan ekranda sil tuşu aktif olmadı

Dolayısıyla kendi telefonumu da ekranda. Göremiyorum

Ayrıca telefonun Android

Mirror link var ama onu da çalıştıramadım.

Önceliğim eski numaraları silme

Yada top yekün ekranı fabrika ayarına çeviremezmiyim

Yardımlarınızı rica ederim

• Arkadaşlar merhaba, Şöyle bir araç bakıyorum veya benzerlerini alınır mı alınmaz mı karar veremedim bu araçta mesela auto5r denilen robotize 5 ileri yarı otomatik şanzıman mı mevcut binici olarak düşünüyorum değerli görüşlerinizi alabilir miyim

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djinn_inc D kullanıcısına yanıt

Evet o şanzıman var. kronik bir sorunu yok,genelde her yari otomatik şanzıman gibi avantajları ve dezavantajları mevcut. Alıştıkça dezavantajlarını tolare edebilirsiniz.

• Arkadaşlar selam. Her spoiler sahibi arkadaşın bir gün tadacağı kapak uçmasını malesef ben de yaşadım. İstanbul çevresinde vs uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer bilen ya da daha önce yaptırmış birileri var mıdır? Elinde kalıp çizimleri olan varsa o da olur. Fiberglasstan yaptırırız :D

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

Hayırlı bayramlar, iyi forumlar.

• orucbe kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene aldık. Orjinaline 5 bin tl dediler. Ankara da Karlıkçı Halilden 350 tl ye taktırmıştımik galiba. Ama çok kaliteli değil. Güneş de kabarma yaptı bazı bölgeler. Web de ararsan İstanbul da da bulursun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • foresteng. kullanıcısına yanıt
    Sağ arka cam benim de sorunlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • djinn_inc D kullanıcısına yanıt

Memnun kalırsın 3 yıldır falan kullanıyorum manuel olanı var bende sıkıntı Yok yani.

• Selam arkadaşlar.. Motor yağı basıncı arızası verdi. Yağ bakımı yapıldı ama düzelmedi. Birkaç yer triger kayışı ve bazı sensörler değişecek dediler. Başına gelen oldu mu? Triger değişince sorun halloluyor mu? 2014 otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 10 Mayıs 2022; 18:26:34 >
  • herkese selamlar. 8-9 ay önce arkadaşımın ısrarı ile hiç kafamda yokken fiestamı satıp, 2016 model 1.2 puretech acsess bir 208 aldım. kafama takılan birşey var. bilenler cevaplarsa sevinirim. bu araçta yokuş kalkış desteği var mı yok mu? kimi var açtırmalısın diyor. kimi olsaydı zaten açık olurdu diyor.

bu arada sağlam arabaymış. bugün arkadan sağlam bir vurdu elemanın biri. bende sorun yok ama şahinin önü fena dağıldı 🤣

• kerbuga K kullanıcısına yanıt

Aracınız sanayi bakımlı mıydı? Bu kapsamda 1.2 motorlar için geri çağırma kapsamında triger, yağ pompası, vakum pompası ve diğer ilgili parçaların kontrolü yapıldı ve ücretsiz değişimi yapıldı. Triger değişince sorun düzelmiyor malesef. Sizde yağ uyarısı verdiyse triger kayışının parçaları vakum pompasını tıkamış. Muhtemelen motor içine parçaları da sızdırmış olabilir. Bu kapsamda vakum pompasının performansını bile etkileyecek etkileri olabiliyor. Bu sorunun çözümü için Peugeot yeni seri triger kayışı kullanmaya başladı, sanayide ve özel servislerde hala eski olanı kullanıyorlar.

Aracınız servis bakımlıysa ücretsiz değişim yaparlar. Servis bakımlı değilse triger, yağ pompası, vakum pompası vb. parçaların ücretini sizden alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 17 Mayıs 2022; 10:20:25 >
  • hayaletkurt H kullanıcısına yanıt

Otomatik vites ise evet var. Eğimli yerlerde frene kuvvetli bastıktan sonra aktif oluyor.

• fesay kullanıcısına yanıt

Selam, yıllar geçmiş ama kabloları bulabildiniz mi, bende de 2017 actve var, sizdeki kabloların aynısı.

• a_r_k A kullanıcısına yanıt

Start-stop iptal kablosu?

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.