Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (587. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.078
Cevap
113
Favori
1.461.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, üç hafta önce 2016 model 2008'imi satıp 2012 e hdi allure model 3008 aldım. 2008'e göre baya fazla yakıyor görünüyor. 2008 ile 5 üstünü neredeyse görmedim. Şimdi bu arabada 6.5 altını zor görüyorum. Durum sizde de aynı mı acaba? Bir de bakımını 2 bin km var ondan olabilir mi?
    Bir de bu araçlarda enjektör arızası oluyormuş ve tamir mümkün değil, değiştirmeniz gerekiyormuş. Değişmese ya da ne kadar süre değişmese nasıl etkileri olur?

Ben bu 3008'de şoför koltuğundayken sağ ayağım sanki havada kalıyor ve yoruluyorum. yani koltuklar diz altından hiç desteklemiyor. Bu konuda sorun yaşayan ve çare bulan var mıdır aranızda?
  • İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 3 Nisan 2018; 21:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yakın zamanda benzinli otomatik active yada allure fiyat alan oldu mu?
  • Ailedeki aracta esp hatası vermeye başladı. Anadolu yakasında ozel ve işini iyi yapan servis tavsiyeniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutluthegreat

Ailedeki aracta esp hatası vermeye başladı. Anadolu yakasında ozel ve işini iyi yapan servis tavsiyeniz var mı?
    Fren müşürünü kontrol edin yada ettirin.

Abs esp park freni arızasına sebep olabilir.

İyi forumlar...

• Merhaba arkadaşlar 2013 3008 fellini ehdi kullanıcısıyım
    Aracı Navigasyon güncellemesi için ist anadalo yakasında yetkili servisi aradım 200tl istedi navigasyon güncellemmesi yaptıran varmı daha uygun fiyata
    birde aracımın grip control düğmesi çevirmekte çok zorlanıyorum bu bi anda oldu acaba bu nedendir teknik bi durummu yada düğme altına bişeyler kaçmış olabilirmi
    birde bu aracın triger kayışını değişmemi tavsiye edermisini 100bin'de aracım zamanı gelmişmidir
    konuyla ilgili bilgili arkadaşların cevaplarına şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: akix

Merhaba arkadaşlar 2013 3008 fellini ehdi kullanıcısıyım
    Aracı Navigasyon güncellemesi için ist anadalo yakasında yetkili servisi aradım 200tl istedi navigasyon güncellemmesi yaptıran varmı daha uygun fiyata
    birde aracımın grip control düğmesi çevirmekte çok zorlanıyorum bu bi anda oldu acaba bu nedendir teknik bi durummu yada düğme altına bişeyler kaçmış olabilirmi
    birde bu aracın triger kayışını değişmemi tavsiye edermisini 100bin'de aracım zamanı gelmişmidir
    konuyla ilgili bilgili arkadaşların cevaplarına şimdiden teşekkürler
    Grip kontrol tuşu üzerine şekerli bir sıvı dökülmüş ise bu problemi yapar.

Triger değişimi 180.000 km yada 10 yıldır.

Navigasyon güncelleme işlemi maalesef bedelli bir işlemdir.

İyi forumlar...

• Forumda yeniyim. Yeni başlık açamadım. 2013 3008 ALLURE model arabam. Torpido üstünde ki hareketli ekranında görüntü sürekli gidiyor. Zaman zaman da titriyor. Film arızası dediler. Başına gelen varmı arkadaşlar. Ne önerirsiniz. Çıkma kaça bulurum bilgisi olan varmı?

• Rapunzel55 R kullanıcısına yanıt
    Sadece film arızası ise kolay AliExpress'ten ucuz bir model getirilip onun içindeki film çıkartılıp sizinkinin içine takılabilir işlem son derece kolay Geçenlerde ekranım sürekli sıcaktan etkilendiği için kararma yapıyor yeni ekran getirttim ama ucuzundan getirdiğim için bilemedim Peugeot 307 lerin tek satırlık ekranını getirmişim menüsü 3008 i karşılamıyor mesela geri vitese taktığınızda tüm araba görüntüsü yok ekranda çıkmıyor böyle bir görüntü O nedenle elimde kaldı Hatta getirdiğim fiyata satışa çıkardım isterseniz onun size veririm 50 lira gibi bir paraya getirttim linkini de göndereyim isterseniz aldığım fiyata geri vereceğim kar falan koymuyorum bu arada o parçayı takarken benim ekranı söktüm içine baktım Evet içinde basit bir film var Yeni aldığımı sökmedim Muhtemelen Onun içinde de aynı düzenek var işinizi görecekse bendekini aldığım fiyata verebilirim Ya da yine AliExpress'ten 250 lira civarına Bluetooth'lu modellerin komple ekranı satılıyor o ekranı takıp işinize bakarsınız Başka bir seçenek görünmüyor serviste ve Peugeot market.com da 500-600 Lira civarı orjinal ekran satılıyor orijinal denilse de onların da AliExpress de satılan yine Çin'den getirilen ekranlar olduğunu düşünüyorum ekranı sökmek kolay yeni ekran takmak da kolay ekranı nasıl sökülecek Bir ara anlatırım siz nasıl bir çözüm bulacağınıza karar verin iyi forumlar kazasız sürüşler

• Arkadaşlar sayenizde ben de 2011 model 1.6 Hdi otomatik allure sahibi oldum. Araç 15900 kilometrede,
    boyasız, kazasız, tramersiz. Almanyadan emekli bir amcadan 70000TL.ye aldım.
    Yalnız bu cam tavanlı araçlara tavan çıtası takılıyor mu bilemedim?
    Bir de Amca lastikleri hiç değiştirmemiş 2011 lastikler duruyor ama dişleri hiç aşınmamış.
    Değiştirmek gerekir mi?
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Lastik yan yüzeylerinde çatlama yoksa, ayrıca lastiklerde sertleşme yoksa kullanın derim. Sertleşme varsa yol tutu?undan anlarsınız özellikle ilk kalkışta ve hafif yokuşlarda patinaj yapıp yapmamasından anlaşılır. Üzerindeki lastikler şu an bir servet bunu da göz önüne alın hiç gitmese 1-2 sene gider eğer sağlamsa.

• aoert A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çatlama yok, zaten dediğiniz gibi lastikler çok pahalıymış şimdilik idare edeceğiz mecburen. Tavan çıtası konusunda da bir şey bulamadım, takılıp takılmadığı yazmıyor hiç bir yerde. 3008 sahipleri araçlarından çok memnunlar herhalde, konuya pek uğrayan yok.
  • uner003 U kullanıcısına yanıt
    Biraz demode olduk galiba ondan uğramıyor kimse ama siz de hayli geç uğradınız . Tavan çıtası dediğiniz tavan yük taşıyıcı çıta mı?

• Doğru söylüyorsunuz ama böylesi daha iyi ucuz araç kullanabiliyoruz. Evet yük taşıyıcı demek istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uner003

Arkadaşlar sayenizde ben de 2011 model 1.6 Hdi otomatik allure sahibi oldum. Araç 15900 kilometrede,
    boyasız, kazasız, tramersiz. Almanyadan emekli bir amcadan 70000TL.ye aldım.
    Yalnız bu cam tavanlı araçlara tavan çıtası takılıyor mu bilemedim?
    Bir de Amca lastikleri hiç değiştirmemiş 2011 lastikler duruyor ama dişleri hiç aşınmamış.
    Değiştirmek gerekir mi?
    3008'de cam tavan olsun olmasın tavana çıtalar takılır sorun olmaz. Bu çıtaların ayaklarının tavanda takılacağı 4 adet plastik kapaklı özel aparat yeri var oraya takılıyor, camla ilgisi yok, tavanın her iki yanında metal gövde üzerinde yan tarafta uzunlamasına bulunan kanal üzerinde.
  • İyi forumlar...

• Arkadaşlar araca double din teyp taktım. Her şey sorunsuz çalışıyor fakat tek bir sıkıntım var. Aracın yol bilgisayar ekranı Fransızca oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba? Daha önce teyp değiştirip böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axellus1

Arkadaşlar araca double din teyp taktım. Her şey sorunsuz çalışıyor fakat tek bir sıkıntım var. Aracın yol bilgisayar ekranı Fransızca oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba? Daha önce teyp değiştirip böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu acaba?
    Takilan ünite ne marka.

Cyclone2 dışında kalan sistemlerde bu durum yaşayabilmekte.

Aracınız kac model ?

İyi forumlar...

• melodramm kullanıcısına yanıt
    Ürünün ismi navnet android 7.1.2.

Araç 2011 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: axellus1

Ürünün ismi navnet android 7.1.2.

Araç 2011 model
    Aracın orijinal bilgi ekranını takmayı deneyin.

Arkada takılı dursun.

İmkan var ise de cyclone2 ile değiştirin.

Tabii android dışında cihaz kullanmam derseniz yapacak birşey yok.

İyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.