Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.076
Cevap
113
Favori
1.460.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah senden razi olsun kardesim, bir haftadir tikirti geliyordu arkadan bulamiyodum, arka koltugu yatirip gezdim bir kac gun o derece :) bantladim o u şeklindeki demiri ses falan kalmadi sagolasin 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benim siz Peugeot kullanıcılarına sorum olacak. Benimde bir tane otomatik Punto var. Satıp 2011 model 3008 1.6 thp allure otomatik almayı düşünüyorum.

1- Bu motor sistemine LPG takılıyor mu?
    2- Kronik sorunları yada dikkat edilmesi gereken bir durumu var mı?
    3- Araç şehir içinde şu ara(2018-2019) ne kadar yakıyor sizde?
    4- Gaziantep'te olupta kullanan ve fikir verebilecek varsa

yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

NOT: Aile büyüdüğü için aracımı değiştiriyorum. Genişliği nasıldır?
  • Anakhaa kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Benim araç dizel, zaten forumda ki çoğu kullanıcı dizel kullanıyor.
    1- Lpg uyumlu diye biliyorum fakat kullanan varsa doğru bilgiyi verebilir.
    2- Genel olarak ses probleminden bahseden arkadaşlar var ama onlar da dizel modellerdi. Onlarda ki yaltım nedeni ile.
    3- Bildiğim kadarı ile benzinli model 10 lt ve üzeri civarında yakıyor ben bu yüzden vazgeçmiştim.
    4- Gaziantep'te olmadığım için bu kısmı geçiyorum.

Bende lineadan geçiş yaptım. Aracın içerisi oldukça geniş, dışarıdan her ne kadar dar dursa da. Arka koltuk arkasında şaft yüksekliği olmadığı için arka koltuklar çok rahat. Ön cam çok geniş uzun boylu iseniz boynunuzu eğmek zorunda kalmıyorsunuz. Geniş panoramik bir cam.

Puntodan sonra araç çok geniş gelir. Bende lineadan önce punto vardı.
  • İyi akşamlar 2012 3008 navigasyonlu model aracımın sağ ön park sensörü gözü ekranda hata veriyor servis tek göz için 865 tl işçilik dahil istedi başka çözümü var mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeteyibilir

İyi akşamlar 2012 3008 navigasyonlu model aracımın sağ ön park sensörü gözü ekranda hata veriyor servis tek göz için 865 tl işçilik dahil istedi başka çözümü var mı arkadaşlar
    Merhaba aynı sprun arka sensörlerddn birinde olmuştu 1 yıl kadar önce 350 liraya yaptırmıştm özel serviste. Dışarıdan bakmanız daha hesaplı olur

• Anakhaa kullanıcısına yanıt
    Slmlar araç aldınız mı

• Arkadaşlar 2012 model 3008 aracım var bizim ufaklık sol ana dörtlü olan cam açma kapama tuşlarının plastik aksamını ve hemen altındaki tırnaklrın 2 tanesini kırdı.İnternetten araştırdım sıfırı 550 tl lerden başlıyor benim sadece plastik düğme ve tırnak kırık ve bu para aşırı geldi, Aliexspressde 307 ve 207 için olanları 70-100 Tl arasında değişiyor acaba bundan alıp sadece plastik kısmını taksam olur mu başına böyle bişey gelen varmı şimdiden teşekkürler
  • erdoner06 E kullanıcısına yanıt
    Çıkmacılara bakablirsiniz.
  • Arkadaslar merhaba 2012 model 3008 aracimin onumden yani boyle alttan takur tukur ses geliyor sanki bir parca gevsemisde sag sola carpiyor gibi ses cikiyor kalkisda vitesden motor takozlarindan falanda suphelendim ama bilmiyorum nedenini rot balnasciya goturdum on takimlar saglam sizce neden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlim1905 -- 23 Şubat 2019; 9:30:39 >
  • fenerlim1905 F kullanıcısına yanıt
    Amortisör takozlarını kontrol edebilirsiniz. Bende de benzeri olay oldu sağ takoz patlamış. Sonra silecek motorunu kırmıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun gittim usta bakti viraj kolu orta lastieir olabilir dedi yag sıkti bu hafta biraz bin bakalaim olmazsa degistirelim dedi hafta ici degostirecem lastikleri bakalim ses kesilecekmi

• Selamlar,

2011 3008 Sağ ayna kaplaması biraz soyuldu, altındaki plastik sağlam, sadece bunun için kapağını değiştirmek istemiyorum ama Ankarada çözecek yer bulamadım, nikelajcılar ve kaplamacılar biz yapamayız diyorlar, kim yapar bilemedim, başına gelen, önerisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ostrah

Selamlar,

2011 3008 Sağ ayna kaplaması biraz soyuldu, altındaki plastik sağlam, sadece bunun için kapağını değiştirmek istemiyorum ama Ankarada çözecek yer bulamadım, nikelajcılar ve kaplamacılar biz yapamayız diyorlar, kim yapar bilemedim, başına gelen, önerisi olan var mıdır?
    Siyah folyo ile kaplanabilir.
    Her iki ayna da kaplanır ise göze batmaz.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlim1905

Arkadaslar merhaba 2012 model 3008 aracimin onumden yani boyle alttan takur tukur ses geliyor sanki bir parca gevsemisde sag sola carpiyor gibi ses cikiyor kalkisda vitesden motor takozlarindan falanda suphelendim ama bilmiyorum nedenini rot balnasciya goturdum on takimlar saglam sizce neden olabilir
    aynı sorun bende vardı, motor kulakçıklarını yağladı servis geçti hiç ses kalmadı,

gerçi benimki ses tıkırtı takırdı değil lakırtı şeklindeydi, sanki kaputun altında boş bir bidon var, sağa sola dönüş ve kasislerde lakırtı olarak ses geliyordu.
  • erceerce kullanıcısına yanıt
    Slmlar 3008 aracımda özellikle sıcak havalarda vitesin olduğu orta konsoldan ses geliyor araç sağa sola dönerken bozuk yolda çok rahatsız edici nasıl çözebilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim Aydın merkezdeyim

• Mrb. 2015 model aracimda park freni arizasi uyarisi cikiyo kullanimda sikinti yok. Daha once benzer sorun yasayip fren dugmesini kontak spreyi ile temizleyerek sorunun cozuldugunu yazmis birisi.
    Forumdan boyle bir sorun yasayan oldumu? Park freni dugmesini nasil sokebilirim bilgisi olan varmi? Simdiden tesekkurler

• İyi akşamlar 2012 3008 aracımın vitesin olduğu yerdeki krom parçanın nasıl çıkarabileceğini bilen var mı arkadaşlar

• randa R kullanıcısına yanıt
    Benim araç 2011 model fakat park freni düğmesinin içte bir kısmı kırık olduğu için çektiğinde kendi atmıyor. El ile ittirmek gerekiyor yoksa sizde ki hatayı veriyor. İlk önce vites kolu etrafında ki krom kısmı çıkarın. Park düğmesinin yuvası görünüyor. Oradan çekiniz çıkar. Alt kısmında soketi var o u sökeraeniz düğme tamamen çıkar. Ama sadece düğmenin fiyatı 350 tl sen başlıyor galiba.

• mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    Araçlar için genelde turuncu renkli parçaları sökmek için plastik malzemeler oluyor. Onlar ile söküle bilir. Veya bir tornavidaya bez sarın cizilmemesi için. İç kısımdan vites kolu tarafından krom kısmın altına sokun ve esnetin. Tırnakları yuvalardan çıkması gerekiyor. Tamamı tırnaklı. Dikkatli yaparsanız tırnaklar zarar görmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeteyibilir

İyi akşamlar 2012 3008 aracımın vitesin olduğu yerdeki krom parçanın nasıl çıkarabileceğini bilen var mı arkadaşlar
    Benzer yöntem ile 3008 de sökülüyor

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.