Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.078
Cevap
114
Favori
1.463.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ay içinde teslim ederiz dediler gemideymiş araçlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

İkinci ele düşmüş bile:

Hayırdır inşallah, arkadaş ihtiyaçtan satılıktır demiş ama insanın kafasında soru işaretleri oluşuyor.

• şimdi ilandaki beyfendi ile konuştum .satma sebebi aracın küçük olmasıymış. daha önce honda crv kullanıyormuş.çok yaktıgından ve torkunun çok düşük olup yolda gitmemesinden şikayetçiymiş.bu araç ta tork yüksek bir depo 750 km yapıyor diyor.tasarruflu diyor ancak ailem kalabalık olduğu için sığamadım diyor.tabiki alırken nasıl sığdı o da tartışılır.araçtan baska memnunıyetsizllik yok diyor ama araç daha3500 de tabiki..
  • birde bu aracı hangi araç sınıfına soktuğunuz önemli tabiki..suv ların kötü yönleri yok bu araçta ama bu araçta bir suv gibi yüksek değil belkide o kadar göze hitap etmiyor..ancak mpv de değil. bu aracı 75-85 bin tl lık jeeplerle kıyaslarsanız aldanırsınız bence.piyasada 50-60 bin tl ye alınacak sıfır baska aracta yok doğru dürüst zaten...orta sınıf veya biraz üstü denebilecek aile aracı ideal isimlendirme olbilır belki..önemli olan aracın amacına uygun alınmasıdır zaten..
  • daha öncede burda yazmıştım bu araç crossover filan değil yabancı siteleride araştırırsanız rakip olarak hep mpvler veriliyo 4 ceker her arac crossover olamaz zaten citroen c4 picasso üstüne yapılmış bu araç

• Peugeot 7 kişilik MPV sınıfındaki yeni temsilcisi 5008 modelini tanıttı.

• ay61n .... galiba pejo aynı arabadan 2 tane çıkarmış...ikisde mpv imiş ya.. 3008 ..5008
  • 5008 7 koltuklu MPV kategorisinde. Grand C4 Picasso'nun ve yeni gelecek Grand Scenic'in çok ciddi bir rakibi olacak. 3008'den çok daha fazla satar diye düşünüyorum.

PEUGEOT 3008
  • ya anlamadım ben yabancı sitelerin hepsini gezdim neredeyse nerede mpv ler ile karşılaştırıldı göremedim ya nissan qashqai yada tiguan ile karşılaştırılıyor
  • siz bu araca suv diyorsanız dicek bişi yok ama bence suvla uzaktan yakından alakası yok, araç kötü filan demiyorum tipini hiç sevmesemde zevk meselesi ama suv olmadıgıda kesin bence

5008 çıkardı diye baska mpv üretemez dimi peugeot öyle bir yasa var heralde peugeot 3008 i belki suv olarak üretmeye çalışmış ama alakasız bişi olmuş 4x4 deneyimi olmayan bi firmadan daha fazlasını beklemek yanlış zaten
  • Peugeot heryerde ve reklamlarında crossover 3008 diyor; siz hala SUV olarak üretmiş diyorsunuz. Araç bir Crossover. Peugeot'un SUV segmentindeki aracı 4007. Avrupa da heryerde birinci rakibi Qashai.

toparlarsak Peugeot gamı şöyle olacak

A sınıfı-107
    B sınıfı-206+ ve 207
    C sınıfı-308
    D sınıfı-407
    E sınıfı-607
    Küçük MPV- 1007
    MPV-5008
    Crosover-3008
    SUV-4007
    ve RCZ modeli iki kişilik coupe TT'ye benzer spor araç -2010 da piyasada
  • Aşırı derecede kaba bir araç kanımca ..
  • ya anlamadım siz nissan qashqai ve tiguani suv mu diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_c06

Aşırı derecede kaba bir araç kanımca ..

3008 mi 5008 mi ?
  • arkadaşlar aracım geldi 3 gün oldu bir depo mazot bitti ..tabiki 10000 km olmadan birsey söylenmez ama karma 1050 km yol yaptık otomotik vitesli kullanımda...tabiki arabanında acemisiyiz bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar17

arkadaşlar aracım geldi 3 gün oldu bir depo mazot bitti ..tabiki 10000 km olmadan birsey söylenmez ama karma 1050 km yol yaptık otomotik vitesli kullanımda...tabiki arabanında acemisiyiz bu arada...

Yakıtı çok iyi , bir depo kaç liraya doldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar17

arkadaşlar aracım geldi 3 gün oldu bir depo mazot bitti ..tabiki 10000 km olmadan birsey söylenmez ama karma 1050 km yol yaptık otomotik vitesli kullanımda...tabiki arabanında acemisiyiz bu arada...

Tüketim şehir içiyse çok iyiymiş gerçekten. Otomatik vitesin kullanımı ve geçişleri nasıl, bir sıkıntı var mı?
  • vitesler gayet iyi geciyor. triptonık ayrı güzel, koldan ayrı güzel ..tabiki bana göre..yakıt işine gelince depo 155.00 tl lik mazot almıştı.bu karma tüketim bu arada ancak daha birsey söylemek için yınede erken.araba 5-6 depo harcamadan yakıt harcaması genelde daha yüksek çıkar. tahminim bir depo 1100 km civarı gidecek..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.