Şimdi Ara

Peugeot 3008 Kullanlar Ve Almayı Düşünenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3008 güzel, hoş da arka koltukları dar. ben de düşünmüştüm zamanında arka koltuğu görünce listemden çıkarmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

bende bu aracı genel anlamda beğeniyorum, rakipleri arasından tasarımıyla ayrılıyor bence (hem iç hem dış tasarım olarak) motor-şanzıman olarakta başarılı.

benim bildiğim kafa kurcalayan ve araştirılması gereken sorunlar;
    - benzinli turbo 1.2 motordaki buji ve yağ eksiltme sorunları devam ediyormu?
    - dizel motordaki adBlue tankı sorunu devam ediyormu?
    - multimedya ekranındaki açılmama sorunu devam ediyormu? (klima ayarlarıda burada olduğu için klimayıda kullanamıyoruz)
    - malzeme kalitesi olarak yumuşak malzeme kullanımı artmış mı?
    1.2 benzinli araçlarda 2018 modeller ile birlikte triger ve bujiler değişti. Motorda bir iki değişiklik yapıldı.

O zamandan beri sorunsuz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    arkası daha geniş olsa diyen kuzeni C5 Aircross'a bakabilir hocam. 3 kişilik arka koltuk hiçbir rakipte yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 6 Mayıs 2020; 23:7:46 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim bilgi içibn, peki multimedya ekranın kapanarak sonrasında hiç açılmama sorunu (servislik olması) devam ediyormu?

• Hocam şahsen 7 aydır 5008 1.5 dizel 130 hp Allure Selection kullanıyorum, 3008 ile her şeyi aynı. Sadece farkı 7 kişilik olması bence.

Küçük direksiyonu diğer kullandığımız günlük araçlarımızdan farklı olduğu için sürüşe yansıyo konforu. Gerçekten şehir içinde ya da dışında çok pratik. Şahsen fluence kullanıcısıyım, ondan geçince benim arabada kamyon direksiyonu çeviriyo hissi veriyor :)

Dizel motor malum, yine dediğim gibi ben de fluence var, ona oranla çok sessiz. Araç içinde vibrasyon yok denecek kadar az. Dizel motorun sesi gelmese çalışıp çalışmadığını titreşimden anlamazsınız. Şu an yeni 3 silindirli 1.2 turbo benzinli grandland X aldım, 3 silindir olduğu için titreşimi yüksek, dizelde daha az mesela.

Performans konusunda bildiğimiz dizeller. Ne kötü ne iyi. Orta şeker, şanzımanı çok güzel, son gelen serilerden EAT8 aldım joystick vitesli. Benim aracımdan sonrakilere EAT6 ve vites kolu koymuşlar merdiven sistemli. Ben şanzımandan çok memnunum, yüksek tork ile birlikte gayet keyifli bir sürüş sunuyor. Hızlanması da sabırlı olursanız, uçup kaçmazsanız gayet yerinde.

Yakıt olarak ben dikkat etmem, basarım, dururum, çalıştırırım, benzin dizel o yüzden fark etmez, benim için uygun olan neyse o an onu alırım. 5008 de 10 lt ile gezdiğim de oldu, 7.5 lt ile gezdiğim de oldu. Şöyle söyleyeyim, full depo, istanbul-kartalkaya kartalkaya-istanbul dikkatsiz git gel, kar moduna alıp karlı yollara tırmandım, istanbula geldim park ettiğimde çeyrek depom kalmıştı. Deposu çok büyük değil. Ama yakıtı ona göre iyi.

Konfor konusunda bize yeterli geliyor açıkçası. Benim fluence ye göre bir tık daha iyi. Üzmedi. Arka koltuklar geniş, malzeme kaliteli hissettiriyor, yani keyifli bir araç. Aldığımıza pişman etmedi. Aklıma gelenler bunlar, eğer varsa sorunuz yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 6 Mayıs 2020; 23:52:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

arkası daha geniş olsa diyen kuzeni C5 Aircross'a bakabilir hocam. 3 kişilik arka koltuk hiçbir rakipte yok.
    işte o da başka bir sıkıntı. scenic'de de üçlü koltuk var arkada çocuk uzanmak istese ya da yayılmak istese problem. arka düz olmalı bence. tip olarak güzel o da bunun dışında.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    o açıdan haklısınız, sanırım şöyle bi senaryo için düşünülmüş arkası. iki bebekli aile var , arkada sağlı sollu iki bebek koltuğu olacak , anne ortada rahat oturup ilgilenecek yolculuk ederken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 7 Mayıs 2020; 10:24:3 >
  • c alabilecek imkanınız varsa kesinlike c alın, ben iki aracıda kullandım bizdede 2016 avangarde paket c 200d var
  • Bu yurt dışından gelen 3008 ler sadece benzinli mi? (İskandibav ülkelerinden gelen yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 7 Mayıs 2020; 11:41:25 >
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatları aynı düzeyde ama c200d amg ile kıyasladımda 3008 daha mantıklı geldi
    Kalite desen 3008 iç mekanıda çok kaliteli
    Tasarım ve prestijde c200 iyi daha spor güzel duruyor sedan olduğu için prestij olarakta zaten hem merco hem daha pahalı gözüküyo
    Sürüş zevki rahatlığı konfor 3008 daha iyi ve yüksek olması büyük camlar görüş açısı vs büyük artı
    İç mekanı heyecan uyandırıcı modern
    Bana 3008 daha mantıklı geldi hemde sıfır km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CockroachHunteR -- 7 Mayıs 2020; 16:24:13 >
  • Bahsi geçen her iki aracada sahibim ve W205 kasa C serisi ile 3008 ne malzeme kalitesinde, ne konforda, ne yol tutuşta

hiçbir klasmanda kıyaslanmayacak kadar farklı araçlar. 3008 yada W205 kasa C serisi alacaksanız benzinli alın. (nedenini anlattım)

3008 den önce eşime aldığım makyajlı kasa 2018 Tucson 1.6T GDI aracımız vardı oda güzeldi sadece 2lt fazla yakıyordu.

3008 için kesinlikle 1.6lt 180hp EAT8 tavsiye ederim. Dizelindeki adblue sorunlarıyla uğraşmayın (Tucson dizelde dahil)

Özellikle konfor konusunda C serisi Exclusive (AMG paketten bahsetmiyorum çünkü o gereksiz sert bir süspansiyona sahip)

fotoğrafların ikiside kendi araçlarıma ait

Peugeot 3008 Kullanlar Ve Almayı DüşünenlerPeugeot 3008 Kullanlar Ve Almayı Düşünenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 8 Mayıs 2020; 14:19:42 >

• yildiz kullanıcısına yanıt
    c serisi daha mı iyi diyorsun
    hocam c alırsam amg alırım diğer paketler gözüme hoş gelmiyor

• Şahsi görüşüm sadece tamponu jantı ve süspansiyonu AMG olan bir pakete para verip almam.

Mercedes Benz AMG araçları bellidir, BMW M serileride. Gerisi ucuz görüntüden ibarettir.

Sıfır olsun garantili olsun 3008 1.6lt 180hp EAT8 olsun çok daha iyi olur.

Ama ikisi ayrı dünyalar bunu bilerek alın. Kullanmadıysanız bir Mercedes Benz yetkili bayiye giderek

bir C serisi ve bir Peugeot bayisine giderek bir 3008 kullanın öyle karar verin.

Sürüş zevki, rahatlığı, konforu konusunda C serisi çok üstün. Yol tutuşunu yazmıyorum bile.

quote:

CockroachHunteR

Sürüş zevki rahatlığı konfor 3008 daha iyi ve yüksek olması büyük camlar görüş açısı vs büyük artı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 8 Mayıs 2020; 15:24:8 >
  • 3008 den memnunum.Merak ettikleriniz varsa cevaplamaya calisirim ama zaten bu arabayi bilmeyende pek kalmadi :)

Peugeot 3008 Kullanlar Ve Almayı Düşünenler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.