Şimdi Ara

peugeot 301 mi hyundai accent blue mu (Dizel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • accent era.yı satıp ikisinden birini düşünüyorum gönlüm accent blue.dan yana iki modelden.

kullananlar yorum yapabilirmi

iki model'de 2017 yılından aşağı bakmıyoruz

manuel hangisini tercih edersiniz ikiside b segment

güvenlik ve yol tutuşu

parça bakımından hyundai daha ucuz diye duydum

301 geniş ama o cam açma soğutuyor resmen adamı

yakıt olarak 301 daha başarılı galiba

accent 136 hp 1.6

301 100 hp 1.5

• Era dan sonra Blue daha iyi bir tercih olur. En azından Era gibi zevkli bir araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 301'in eradan farkı yok, blue tercih ederdim.

• Bu forumda blue niye bu kadar abartiliyor cozemedim. tas gibi sert koltuklari var , suspansiyon desen yok gibi, sert katir kutur bisey. İci de disardan gorundugu gibi genis degil. İ20 den bile dar. İnanmayan olculerine baksin.

Elysee bi tik daha genistir, daha konforludur. Ozellikle bluenun arka koltugundan elysee direk gecis yapin ortopedik yatak dersiniz.

Malzeme kalitesi ve iscilik olarak blue cok daha iyidir. Ancak acikcasi konfor-genislik benim icin daha on planda. Zaten guvenlik olarak pek fark yok aralarinda.

Tabi bunlara bakacagina egea, butce zorlar dersen urban veya lounge donanim linea daha isabetli bir tercih olur.

• Yakıt,iç hacim ve bagaj genişliği için 301 seni memnun eder. Hemde fazlasıyla memnun ederi. 2014 model 301'i 4 sene kullanmış biri olarak bunu sana net olarak söyleyebilirim. 90k kilometrede bakım haric bana çıkarttığı tek sorun tam olarak hatırlamıyorum ama sol ön olması lazım, tekerin takoz - amortisörün kronik sorunlu olması ve 2 kez patlaması oldu. Onun harici bir kez tık demedi.

Bu yukarıda saydığım 3 şey harici ne varsa hyundai memnun eder.

• Yol tutuş olarak 301 üzmez seni. İyi lastikle (michelin energy saverin bir modelini kullanıyordum) fazlasıyla mutlu ediyordu. 1 kez olsun acaba dedirtmedi.
    • 120km üzeri pek sürmeni tavsiye etmem 301'i. Aracın yalıtımı yok gibi bir şey diyebilirim.ı Kaputta sıfır aldığında keçe bile olmuyordu o keçeyi taktırmama rağmen 120'den sonra uzun yolculuk eziyet oluyordu. Hem motor sesi hem rüzgar sesi insanı yoruyor yalan yok. Ayrıca hafif bir araç olduğu içinde 120 üstü risk grubuna ciddi ciddi sokuyor.
    • Cam açma tuşları başta garip geliyor. 1-2 hafta içerisinde alışıyorsun pek kafana takma onu. En fazla 1-2 hafta ''hay anasını sattıklarım ... vardı da buraya koymuşlar'' dersin. Sonra zaten sol elin kapı koluna gitmiyor sağ elinle hallediyorsun.

Blue modelini 1 kez kullandım. 301 aldığım ilk arabamdı çok severdim. Ama hakkaniyetli bir cevap verecek olursam bana kesinlikle Blue modeli daha kaliteli bir hissiyat verdi yalan yok :)

• Bu araçların çok fazla yönü olmadığı için karşılaştırılabilecek çok ta bir yönü yok aslında. Blue performans anlamında daha iyidir 301 yakıt tüketimi anlamında. Blue daha sorunsuz ve dayanıklıdır taksiciler daha çok tercih ediyor. Ben ikisi arasından 301 i tercih ederdim. Tam bütçeniz ne kadar?

• Benim tercihim blue dan yana. 301 de yol tutuş yok, konfor hiç yok. Blue 301e göre hem motor performansı açısından, hem sorunsuzluk açısından, hem de konfor açısından daha ileride. İki arabayı da kullanıp bindim, blue'nun içi biraz daha dar ama benim tercihim blue'dan yana olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 15 Aralık 2020; 16:42:4 >
  • 1.5 Yıldır 2018 model 1.6 BlueHdi 301 kullanıyorum soruların varsa söyleyebilirim. Yol tutuşu kötü demiş bazıları, 2017 Passatla giremediğim hızlarla 301 ile giriyorum gık demiyor. Kaliteli değil ancak üzmez de. 60 bin bakımı yaptırdım geçen, periyodik bakım + mazot filtresi, 385₺ malzeme + 100₺ işçilik verdim çözdüm. Active paket 185 65 15 lastikle geliyor 195 a genişlettim. Önceki lastikler çok kötüydü birde yol tutuşunu arttırırım diye aldım.

Genel olarak konfor yok, arabadan trim sesi gelmiyor sadece amortisörler kalitesiz. Motor ve rüzgar sesi var ancak müzikle dengeliyorum . Benzinli bir arabadan sonra inanılmaz az yakıyor. Ege turuna gittim Haziranda 1400 km yol 400 liraya gezdik. Aşağı yukarı 2 depo.

Şimdilik anlatabileceğim bunlar, sorun varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi de ucuz malzeme arabaları al birini vur ötekine. hangisinin temiz, az km, uygun fiyatlısını bulduysan onu al.

• 2014 yılından itibaren 2017 yılına kadar 301 kullandım.

Yol tutuşu ve viraj kabiliyeti çok kötü olan bir araç.

Virajlarda arka taraf kopmaya çok müsait.

Ayrıca fren sistemi aşırı kötü.

Frene az basarsan da çok basarsan da kafasına göre abs devreye giriyor.

Abs devreye girince garip bir şekilde araç yörüngesini terk etmeye çalşıyor.

Yalıtımı aşırı kötü, uzun yolda hem motor hemde yol sesi illahlah ettiriyor.

3 yıl içerisinde 2 tane sıfır 301 kullandım, her 2 yılda bir tane sıfır veriyor şirket.

Yakıt ve motor performansı çok iyi olan bir araç. Alıp uzun yıllar problemsiz kullanılabilir.

• ikisinide kullanmadım, dıştan bakınca accent blue daha oturaklı geliyor

• Az yaksın istiyorsan 301

Performans istiyorsan blue.

Bana göre Accent Blue daha oturaklı araba.

Fransız arabalarının içinde en iyisi Renault.

Peugeot veya Citroen tercih etmem.

• Ikisini de kullandim. Blue alirim ben. Blue daha uat segment bir araba degil ama 301'den daha kaliteli hissetiriyor.

• Accente devam hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue tabiki 301 ve ve kardeşi Elysee çok giriş seviyesi arabalar cam açma tuşları bile vitesin oradaydı en son kapı içleri bomboş

• 301'in hacmi yeter. Accent çocuk mezarı gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.