Şimdi Ara

Peugeot 306 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Motor konusunda pek bişey söyliyemicem.Babama sordum motor yağı azalması yokmuş.Fren balataları erken aşındığı doğruymuş.Bizim geçenlerde değişmişti galiba.
    2000 model olanlarda makyaj var.Tamponlar gövde rengi, Farlar halojen mi ne oluyo.Yani ışığı fardaki çizgilerle değil elektronik olarak yönlendiriyo galiba.Yani xenon uygulanabilir.Başka da aklıma bişey gelmiyo.Kalan kısımları aynı galiba.Tabi donanımı daha zengindir yine.
    Türkiyede yok konusunda eğer otomobillerle ilgilenmiyorsan bilmemen normal.Ben bizim aracı aldığımızda etrafta hiç görmezdim sonradan hep görmeye başladım.Belki algıda seçicilik.Yani diğeceğim baya bi 306 var piyasada.Bizim site içinde 4-5 tane var

rb.atasoy ilgin için teşekkür ederim.Fren balatası dışında öyle sürekli problem çıkaran bir durum yok sanırım.Bir arkadaşta Türkiye şartları için en uygun otomobillerden birisi demişti.
    Teşekkür ederim

• bende 99 model hp var valla arabdan pek anlama ama yakıt degerlerı su sekılde
    full sehır ıcı 100 km de 10.2 lıtre yakıyor sehır dısında ıse 100km de 8 lıtre
    bende lpg taktırmayı dusunuyorum acaba hangı marka taktırmalıyım bılmıyorum
    sımıt gıbı deposu olanlar varmıs ve yedek lastıgın oraya takılıyomus ama sanırım bu 306 a olmaz cunku stepne arabanın altında yanı kapalı bır haznesı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: razumuhin

bende 99 model hp var valla arabdan pek anlama ama yakıt degerlerı su sekılde
    full sehır ıcı 100 km de 10.2 lıtre yakıyor sehır dısında ıse 100km de 8 lıtre
    bende lpg taktırmayı dusunuyorum acaba hangı marka taktırmalıyım bılmıyorum
    sımıt gıbı deposu olanlar varmıs ve yedek lastıgın oraya takılıyomus ama sanırım bu 306 a olmaz cunku stepne arabanın altında yanı kapalı bır haznesı yok

Lpg konusunda bilgim yok ama kulak misafiri olduğum kadarıyla brc markayı kaliteli diyorlar.Forumda lpg kısmında bu işin ustaları var.Onlara sorarsan daha sağlıklı bilgin olur sanırım.Yazdığın değerlere göre lpg olmadan binmek biraz cebi yıpratır cinsten.Yani bana uymaz işin açığı.Birde sedan 306'dada stepne yeri bagjda değil mi?
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 24 Eylül 2006; 1:07:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.