Yanlız dikkat edin arkadan geçen Palio ya bile mod yapılmış
Saolun arkadaslar güsel olmuş bea:)
Arkadaşlar Türkiyede modifiye denilince akla ilk gelen arabalardan birisi 306 dır, Tüm dünyada ve Türkiyede halen 306 hastaları çoktur. Zaten çoğu arabalar 306 ya benzeyebilmek için modifiye yapıyor. Zaten bu yüzdendirki kasko şirketleri pejoları diğer arabalara göre kaza yapma riski fazla olduğundan daha pahalı kasko yapıyorlar. 3 yıldır bindiğim 306 mı seviyorum ve inanın değiştirirsem performans ve özellik yönünden daha üstün şık bir araç yok gibi geliyor bana :)
quote:
Orjinalden alıntı: 306ankara
Arkadaşlar Türkiyede modifiye denilince akla ilk gelen arabalardan birisi 306 dır, Tüm dünyada ve Türkiyede halen 306 hastaları çoktur. Zaten çoğu arabalar 306 ya benzeyebilmek için modifiye yapıyor. Zaten bu yüzdendirki kasko şirketleri pejoları diğer arabalara göre kaza yapma riski fazla olduğundan daha pahalı kasko yapıyorlar. 3 yıldır bindiğim 306 mı seviyorum ve inanın değiştirirsem performans ve özellik yönünden daha üstün şık bir araç yok gibi geliyor bana :)
Benim aklıma ilk gelen de 106
Kaskoya ne veriyorsun???
beyler tartısmaya gerek yok bence 206-106-306 gelior akıllara bu aracların yeri farklıdır modifiye severlerden ben olsam modifiye yapmasan bile HB 306 derim bence sedan a göre cok cok sık duruyor hele bide seytan kırmızı oldumu bakamaya doyamazsın
98 model 1600 pejo için çoğu kasko şirketi genelde 1000 YTL civarı fiyat istiyorÜstelik %40 hasarsızlık indirimim olduğu halde. Fakat başka markalarda Hyundai, Kia ıvır zıvır 400 e yapıyorlar. Neden diye sorduğumuzda da risk sınıfı yüksek olduğundan diyorlar