Bildirim
Peugeot 306 Hakkında yardım lütfen !!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: jordan83
Arkadaşlar peugeot 306 sedan veya hb almayı düşünüyorum.bu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz?artıları eksileri nelerdir?sedanmı tutulur hb mi?lpg de uyum sorunu varmı?parça,bakım fiyatları nasıl?Yardımınıza ihtiyacım var.Teşekkürler.
parça bakım sorunu yoktur. lpg ile arası iyi değildir.. kullananlar memnun değil zaten çok usta da pug a lpg takmamış hiç.. sedan bizimki beyaz tavsiye ederim.. hb lerin modası geçtiği için birde temiz hb zor bulacağın için sedanlar revaçta 10 tane gördüysem 7 si sedandır yani.. kendimde var diye söylemiyorum fakat çok memnunuz yani..
yakıt konusunda gayet iyidir. rahat oturaklı arabadır.. platinium serisini incele... bende griffe var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
Arkadaşlar peugeot 306 sedan veya hb almayı düşünüyorum.bu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz?artıları eksileri nelerdir?sedanmı tutulur hb mi?lpg de uyum sorunu varmı?parça,bakım fiyatları nasıl?Yardımınıza ihtiyacım var.Teşekkürler.
parça bakım sorunu yoktur. lpg ile arası iyi değildir.. kullananlar memnun değil zaten çok usta da pug a lpg takmamış hiç.. sedan bizimki beyaz tavsiye ederim.. hb lerin modası geçtiği için birde temiz hb zor bulacağın için sedanlar revaçta 10 tane gördüysem 7 si sedandır yani.. kendimde var diye söylemiyorum fakat çok memnunuz yani..
yakıt konusunda gayet iyidir. rahat oturaklı arabadır.. platinium serisini incele... bende griffe var..
teşekkür ederim.
daha fazla yorum varsa lütfen bekliyorum.
-
arkadaşlar bu kadarmı?başka yardım eden yokmu????????
-
ark bende 306xr sedan kullanıyorum cok rahat konforu yol tutuşu gayet hoş ama yakıtı biraz tuzlu benimkinin ama otomatik vites olmasından kaynaklanabilir bilmiyorum -
Ama ben hb yi pek beğenmedim bence sedan daha hoş ve daha kullanışlı -
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
yakıt konusunda gayet iyidir. rahat oturaklı arabadır.. platinium serisini incele... bende griffe var..
bende 2000 model 306 xr bva var metalik gri lovato marka sıralı sistem lpg taktırdım 5 ay önce çok memnunum hiç sorun yok şu an izmirden izmite gittim 500 km yani 47 ytl gazla arabada yükte vardı ayrıca anlaşılacağı gibi bva yani otomatik vites 490 kilometre gittim .gaz yetti 1 gün sonrada yaklaşık 10 ..15 km sonra bitti...yani yukarda bir arkadaş lpg ile arası iyi değil demiş ama alakası bile yokk..ayrıca çok kullnışlı bir araba.10 tane 206 ya değişmem.çok sağlam
-
Aracımı seviyorum :) -
quote:
Orjinalden alıntı: serdaront
Aracımı seviyorum :)
hani görünmüyor aracın..nerede..? -
Arkadaşım aldınmı bilmiyorum ama 1998 306 sedanı 6 yıl ve 160000 km kullanan biri olarak aracın fren sisteminin ve egsoz sisteminin zayıf olduğunu söyleyebilirim. iki kez fren hortumu delindi ve neredeyse frensiz kaldık. onun dışında aracın motoru çok iyidir, yol tutuşu üst seviyededir, konforuda fena değildir. Piyasada uygun fiyata bulabilirsin. -
işte burda dostum
-
kardeş bende 2001 model 306 platınıum vardı 4 ay önce sattım satana kadar canım cıktı kimse almıyor o araçları en çok da zoruma giden adam ciğeri beş para etmez europa ya benim arabadan daha cok para verip alması oldu
ben senin yerimne olsam eger lpg de takacaksan honda toyota veya renaultun bazı araclarına bakardım -
quote:
işte burda dostum
çok temiz bir araç, çok beğendim güle güle kullan arkadaşım -
Tşk soylukan ewet aracıma iyi bakmaya calısıyorum -
Baltacı ewet satmak biraz sıkıntılı olabilir ama lpg yide satmayıda suan düşünmüyorum -
Arkadaşlar aracıma modifiye düşünüyorum ama
bu aracın modifiye edilmişine hiç rastlamadım
resimlerini görebilecegim bir site varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
çok temiz bir araç, çok beğendim güle güle kullan arkadaşım
tek bir resme bakarak nasıl anladın temiz olduğunu?
bu konuda yetenekli adamsın.
(tabii pug olması yeter senin için, isterse döşemeler haşat olsun)
-
quote:
Arkadaşlar aracıma modifiye düşünüyorum ama
bu aracın modifiye edilmişine hiç rastlamadım
resimlerini görebilecegim bir site varmı?
http://www.digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/peugeot306sedan.jpg
al sana sedan modifiye doya doya bak
Benzer içerikler
- gt ile gt line arasındaki fark
- kalorifer peteği tıkalı olursa hararet yapar mı
- peugeot expert traveller yorum
- antipollution fault
- peugeot 308 yorumları
- 4008 peugeot
- rifter 2024 fiyat listesi
- peugeot e 308 fiyat
- e 3008 fiyat
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X