Şimdi Ara

Peugeot 306 karbüratörlu arac lpg donusumu yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım 94 model Peugeot 306 155000km de karbüratörlu sisteme sahip km de 55krs yakıyor ve artık fazla geliyor.
    Forumda okudugum bilgilere gore 306 lılar lpg uyumsuz diyor ama sıralı için diyorlar sanırım karbüratörlu aracta uymama problemi olurmu?
    Cekişte cok problem yasarmıyım 75 bg araba ama yokusta falan cok problem yasarmıyım
    tavsiye edilebilecek istanbul avrupa yakasında servis varmı hangi marka taktırmalıyım atiker dusunuyorum 450tl fiyat aldım bir kac yerden normalmi.

Birde benzinle 55 krs yakıyorum ama karbüratöru temizlettirmedim temizlettirip oylemi lpg taktırmalıyım direkmi gerci arabanın calısmasında problem yok 55 kurusta normal geliyor benzin fiyatları ve arabanın 18yıllık olmasına baglıyorum.
    Lpg de kaç kurusa duser bu kullanım?

Kimileri sıralı sistemlerde tasarruf oldugu karbutorluyse o kadar tasarruf olmadıgını sadece arabanın performans dusurudugunu soyluyor kimiside karbutorlu araba daha iyi uyum gosterir daha cok tasarruflu diyor arastırdıgımda surekli zıtlıklar gordugum için baslık acmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goflaz -- 4 Mayıs 2012; 15:08:16 >

• yardımcı olursanız sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.