Bildirim
mercedes e200 komp. araca lpg olurmu.
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben çok arada kalıp uzun uzun araştırdım. Maceramı da burada paylaştım.
Bende de 2005 model SLK 200 kompressor var. En son Prins'te karar kıldım. Şimdi Çetinsay otogazdan haber bekliyorum. -
Yüksek motor hacimli ve atmosferik olmayan motorlarda khein enjektörlü kitler kesinlikle daha başarılı ve sağlıklı. Bence bunu kreiter olarak kabul edin ona göre kit seçimi yapın. Eğer maddi olarak biraz daha zorlanabilirse vialle'de iyi bir tercih olur. Hayırlı ramazanlar -
Takılmış ve başarı ile kullanılan bir araç,
Daha fazlası var ama hepsini resimlemediğimiz için bunu sunabiliyorum.
Bilgi için referans alabilirsiniz.
-
sayın mahoni: aracınıza lpg uygulatmasında hiçbir skınıt yoktur..kara motor diye tabir edilen kompressür motoru lpg ye uymludur..hiç bir sorun yaşamazsınız..ancak doğru montaj yapılırsa..kesinlikle montajını çok iyi bir ustada yaptırmanız lazım..bu araçlardaki montaj normal montaj olarak yapılmamaktadır..ek olarak manifolda denilen yerelere saplama atılıp yakıt yanma odasına pükürtülmelidir..onun için iyi bir montaj ustası şarttır..aracınıza kaliteli cihaz olarak ta başta dünya devi prins vsi yi tavsiye ederim..yada teleflex gfi..ikiside hollanda malı ve diğer avrupa cihazlarından önde...ayrıca prins vsi de elktronik valve care (yağlama sistemi) de mevcuttur..diğer firmalar gibi mekanik yağlama değildir..tamamiyle elketronik ve sistemin elektronik ünitesiyle dorğu orantıda çalışmaktadır..AYNI MOTOR ÖZELİĞĞİNE SAĞİP OLAN C180 MONTAJIMIZA BAKABİLİRSİNİZ..AYKAOTOGAZ MERKEZ MERCEDES C180 KOMPRESSÜR 2010 MODEL PRİNS MONTAJI ..diye lpg haberden bakabilirsiniz..daha detaylı bilgi içinwww.prins.com.tr ...saygılar
-
verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim.mehmet usatam sizinle nasıl irtibata geçebilirim. sanırım yeriniz diyarbakrdaydı. bende adıyamandayım. -
AYKA OTOGAZ DİYARBAKIR..0412 237 08 57..EMAİL. aykaotogaz@gimail.com. msn:mehmet_2111@hotmail.com. -
MTM kit khein enjektör kullanıyor şiddetle tavsiye ederim prins 2250 iken MTM 1750 idi hiç fark yok enjektörler 500bin km garantili -
prins in peşin fiyatı 2000 tl dir.farkı sadece keihin enjektörler değil.yazılım ve regülatör kalitesi de yüksek -
başlığımda belirttiğim aracıma diyarbakır ayka otogazda prins marka lpg taktım..görüşleri için herkese teşekür ederim..aracım 2 gün ayka otogazda kaldı..mehmet usta (mehmet usta ayka) bizzat kendisi montajı yaptı..herşey tam dört dörtlük oldu..ben mehmet ustamı ilk başta görmeden ya yaşı olarak ilerlemiş biri olarak tahmin ediyordum..ancak karşıma genc biri çıkınca işin gerçeği hem şaşırdım hemde biraz çekindim..ama çekinmem boşuna çıktığını kendisiyle muhabbet yaptıktan sonra anladım.güven verici yorumları taktire değerdi. aracı teslim ettikten hemen sonra benim aracın aynısından bi tane daha geldi üstünde tüp vardı. mehmet usta kusura bakmayın bayisi olmadığımız için size yardımcı olamıcaz dedi. müşteri mehmet ustam ya tüpü sük yada beni bayiye gönderme. mehmet usta ile konuşurlarken yanındaydım.sanırımsam sanyide tornacı biriydi. ve aracında brc vardı. sorunu çözüme gitmekten yanaydı ancak müşteri illaki süktürmekten yana.mehmet usta ben sökemem dedi.bayisinde söktürün dedi. müşteri sükersem sizde takarsam bana garnti verirmisniz dedi. mehmet usta verdi. aracı ertesi gün geldi benim gibi prins taktılar. ben hayran kaldım. burdan başta alın teri düken mehmet ustama şirket sahibi sayın ahmet bey ve nurullah beye teşekürler eder. herkese hayırlı günler dilerim.
-
başta kendim adına sonra ayka otogaz adına güzel düşünecelriniz için teşekür ederim...biz gürevimizi yerine getirdik okadar..saygılar -
ben gecen hafta almanyadan e320 v6 245 kw geldi takdım 270 kuruş yakıyor ingilterede mersedes servis sıfır araclara prins kits baglıyordum güzel secimwww.lpgotogaz34.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X