Şimdi Ara

Peugeot 306 ya Ankara Atiker sıralı taktımayı düşünüyorum AMA? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SN DEDİKODU
    BAHSI GECEN ALTINI CIZDIGINIZ CALISMA PRENSIPI ILK UYGULAYICI VE YAZILIMI GELISTIREN FIRMA E-GAS DIR.SUAN BU YAZILIMA BENZER OZELLIKTE IKI URUN DAHA MEVCUTTUR AMA KULLANIM SURELERI HENUZ SURUNSUZLUGUNU KABUL EDECEGIMIZ KADAR KULLANMIS VE TEST EDEBILMIS DEGILIZ.AYRICA KIT ICERSINDE KULLANILAN PARCA BUTUNLUGUNU VE KULLANILAN TUM MALZEMENIN AVRUPA STANDARTLARI VE ECR BELGESI ONAYLI URUNLER OLAMA EZELLIGIYLEDE E-GAS BIR ADIM SUAN FIRMAMIZCA ONDEDIR.
    SAYGILARIMLA;
    GUVENLI VE SAGLIKLI SURUSLER DILEGIYLE.
  • cüneyt bey sayın peceneq beyde bütün sıralılarda beyinssel( ecu ) öz. aynı olduğunu yazmıştı bir topicte
  • MERHABA;
    SN 306ANKARA
    SIZE FIRMAM ADINA BIR ONERIDE BULUNUYORUM.BUYRUN ANTALYAYA GELIN HEM SIZI MISAFIR EDELIM HEMDE ARACINIZIN LPG DONUSUMUNU SORUNSUZ GERCEKLESTIRELIM.EGER MEMNUN KALMAZSANIZ KI BEN BOYLE BIR OLASILIGIN OLABILECEGINE INANMIYORUM YOL MASRAFINIZI VE ARACA VERECEGIMIZ TUM HASARI KARSILAMAYI TAHADDUT EDIYORUM.HEM SIZ ARTIK KAFANIZDAN BU SIKINTIYI CIKARMIS OLURSUNUZ HEMDE BIZLER LPG SEKTORUNE YENI KULLANICILAR EKLEMIS OLURUZ.
    SAYGILARIMLA;
  • MERHABA;
    SN OKIS
    MEVCUT URUNLER PIYASADADIR VE SIZ DEGERLI KULLANICILARIN BU URUNLERI GORME VE BAGLANTI SEMASI,CALISMA PRENSIPI KONUSUNDA BILGI ISTEMEK EN DOGAL HAKKINIZDIR.URUN ARASTIRIRKEN MONTAJCI ARKADASLARA LAMDA SENSORU VE RPM REFERANS NOKTALARINDAN BAGLINTI YAPILIP YAPILMADIGINI SORARSINIZ TUM URUNLERIN CALISMA PRENSIPLERI KONUSUNDA BILGI EDINMIS OLABILIRSINIZ.E-GAS SIRALI SISTEMDE BU IKI REFERANS NOKTASINDAN BAGLANTI ALINMAZ.BIZ FIRMA OLARAK FORUM SITELERINDE POLEMIGE GIRMEK KONUSUNDA KESINLIKLE HASSAS DAVRANIYORUZ SONUCTA BIZ FIRMA OLARAK BURADA BIR MARKANIN PAZARLAMASINI YAPMIYORUZ SORUN YASAMADIGIMIZ BIR URUNU SIZLERE TAVSIYE EDEREK SADECE SEKTORDEKI KARA LEKEYI SILEREK DAHA COK ARAC SAHIBININ LPG YI TERCIH ETMESINI SAGLAYARAK SEKTORUN UZUN YILLAR AYAKTA KALMASINI SAGLAYABILMEKTIR.
    SAYGILARIMLA;
  • sayın cüneyt bey açıklamalarınız için tşk. ederim .Ben biraz uzaktayım kısmet olursa ziyaret edeceğim sizleri gerekli bilgiyi alarım ozaman birde atiker ustası bayram usta ile görüşeceğim gerisi kısmet artık
  • MERHABA;
    SN OKIS
    NEZAMAN ISTERSENIZ HER KONUDA YARDIMCA OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ.
    SAYGILARIMLA;
  • Sn. Cüneyt Bey
    Nazik davetiniz için teşekkürler, ama kendinize olan güveniniz biz bizede güven verdi, Ankara distribütörünüze uğrayacağım inşallah. Yine de 306 pejo ya ait montaj resimleri ve referans olursa forumda paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: cusahin

MERHABA;
    SN 306ANKARA
    SIZE FIRMAM ADINA BIR ONERIDE BULUNUYORUM.BUYRUN ANTALYAYA GELIN HEM SIZI MISAFIR EDELIM HEMDE ARACINIZIN LPG DONUSUMUNU SORUNSUZ GERCEKLESTIRELIM.EGER MEMNUN KALMAZSANIZ KI BEN BOYLE BIR OLASILIGIN OLABILECEGINE INANMIYORUM YOL MASRAFINIZI VE ARACA VERECEGIMIZ TUM HASARI KARSILAMAYI TAHADDUT EDIYORUM.HEM SIZ ARTIK KAFANIZDAN BU SIKINTIYI CIKARMIS OLURSUNUZ HEMDE BIZLER LPG SEKTORUNE YENI KULLANICILAR EKLEMIS OLURUZ.
    SAYGILARIMLA;

• Hocam 306ya lpgye hiç ihtiyaç yok.Dün babam uzun yoldan geldi ve şimdi hesap ettik kmde 0,165 tl yakmış.Oldukça iyi bir değer

Ekleme: 100km de yaklaşık 6litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 6 Nisan 2007; 21:34:17 >
  • merhaba arkadaşlar

bende aracıma yeni sıralı sistem gaz taktırdım Ankarada şimşek otogazda çok araştırdım ve adamların bu konuda prof oludğu kanısına vardım ve emmegaz taktırdım çok memnunum adamlarda 2-3 marka daha var önemli olan marka değil işçilik buda onlarda mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyzgunes

merhaba arkadaşlar

bende aracıma yeni sıralı sistem gaz taktırdım Ankarada şimşek otogazda çok araştırdım ve adamların bu konuda prof oludğu kanısına vardım ve emmegaz taktırdım çok memnunum adamlarda 2-3 marka daha var önemli olan marka değil işçilik buda onlarda mevcut.

306mı sizin araç?
  • Eğer 306 ise aradığımız referansı bulduk inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Hocam 306ya lpgye hiç ihtiyaç yok.Dün babam uzun yoldan geldi ve şimdi hesap ettik kmde 0,165 tl yakmış.Oldukça iyi bir değer

Ekleme: 100km de yaklaşık 6litre

bende bazen inanamıyorum ama 170 bini bende gördüm. usta 190 a çok iyi diyo. ama servis ustam bu araçların 170 yakabileceğini söylüyodu gerçektende öyle oldu. ama tabi bu işin birde ş içi var
  • şehir içi 250 yakıyor. Ama agresif kullanımda çok yakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 306ankara

şehir içi 250 yakıyor. Ama agresif kullanımda çok yakıyor.

250 ewet ş içi.. agresif kullanmıyom nedense 306 mı. eski şahinim olsa nası yardırırdım bazen garibim 110 yakardı yardırınca da 120 olurdu çok bonkördü caaanım
  • ARKADAŞLAR BENİMKİ 306 DEĞİL AMA ÖNEMLİ OLAN USTA VE İŞÇİLİK BÜTÜN MARKALAR AYNI BENİM ARACIM HUNDAİ 1.6 ANKARA İVEDİK SANAYİDE ŞİMŞEK OTOGAZDA TAKTIRDIM İŞÇİLİK SÜPER .BÜLENT USTAYI TAVSİYE EDERİM
  • sayın kzyguneş

firmamız hakkındaki nazik iltifatlarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyoruz tüm ekip adına .....

sayın 306 ankara
    size gelince saygıdeğer arkadaşımız forumda bu işi iyi bilen bazı meslektaşlarımızın görüşlerine malasef katılıyorum ki sizin aracınız lpgde uyum sağlamayabiliyor .aracınıza lpg sistemi taktırmanızı tavsiye etmeyiz açık konuşmak gerekirse 306 larda sinyal senkrolize sorunları oluşuyor bu sorun genelde fransız araçlarında yine gözlenebilyor .sistemin birerbir uyuşmu sıkıntısı var .hangi marka olursa olsun belirli bir ohm değerlerini kıstas alır bunlar değişken aralıklarla sınırlıdr bu aralıkların dışında kalan araçlar (örneğin safran)düzen tutmuyor üzgünüm ancak bu araçlar bir nevi lpg düşmanı .enjektör mili saniyeleri benzin ecusunun saçmış olduğu bilgiler (sinyal demeçleri) doğrultusundadır.yani araç her rpm (devir) de gereken enjektör ağızı açılımını bu sinyal demetlerinin ohmaj değerine göredir ki ateşlemede bu kıstasta gerçekleşir .lpg ni oktan farklılığı ve kimyasal bileşen farklılığının da zaten belirli bir milisaniye faklılığını düşünürsek
    birde bu değerlerin normalin üstte olması istenen motorrejiminin elde edilememesine neden olur .umarız karışık olmadan anlata bilmişizdir arkadaşım
    deneyimlerimiz etrafdan gözlemlerimizle sabittir .ki problemli dönüşüm olacaktır
    iyi günler

• valal genel oalrak taktırma diyenler cok gibi hemde ustalar bence sen taktırma bu sorunu cozecek bi sitem varsa taktır ama sanrım yok herkes bişey soyluoy
    bak kimse snein aracını dusunmez takalaım abi derler sen iyi arastır bence sonra heba ederisn kendini demedi deme
  • Yok öteki markayı taktırdığın için öyle olmuştur demektense problemi açıkça anlatıp ustalığınızı gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: şimşekotogaz

sayın kzyguneş

firmamız hakkındaki nazik iltifatlarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyoruz tüm ekip adına .....

sayın 306 ankara
    size gelince saygıdeğer arkadaşımız forumda bu işi iyi bilen bazı meslektaşlarımızın görüşlerine malasef katılıyorum ki sizin aracınız lpgde uyum sağlamayabiliyor .aracınıza lpg sistemi taktırmanızı tavsiye etmeyiz açık konuşmak gerekirse 306 larda sinyal senkrolize sorunları oluşuyor bu sorun genelde fransız araçlarında yine gözlenebilyor .sistemin birerbir uyuşmu sıkıntısı var .hangi marka olursa olsun belirli bir ohm değerlerini kıstas alır bunlar değişken aralıklarla sınırlıdr bu aralıkların dışında kalan araçlar (örneğin safran)düzen tutmuyor üzgünüm ancak bu araçlar bir nevi lpg düşmanı .enjektör mili saniyeleri benzin ecusunun saçmış olduğu bilgiler (sinyal demeçleri) doğrultusundadır.yani araç her rpm (devir) de gereken enjektör ağızı açılımını bu sinyal demetlerinin ohmaj değerine göredir ki ateşlemede bu kıstasta gerçekleşir .lpg ni oktan farklılığı ve kimyasal bileşen farklılığının da zaten belirli bir milisaniye faklılığını düşünürsek
    birde bu değerlerin normalin üstte olması istenen motorrejiminin elde edilememesine neden olur .umarız karışık olmadan anlata bilmişizdir arkadaşım
    deneyimlerimiz etrafdan gözlemlerimizle sabittir .ki problemli dönüşüm olacaktır
    iyi günler

• Samimi ve dürüst yaklaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Yeni gelişmeler olursa payşaırsanız memnun olurum. Tüm 306 ların gözleri üzerinde. İyi çalışmalar dilerim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Yok öteki markayı taktırdığın için öyle olmuştur demektense problemi açıkça anlatıp ustalığınızı gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: şimşekotogaz

sayın kzyguneş

sayın 306 ankara
    iyi günler

• Sizlerin doğru yolu bulacagınıza eminim ama be size acizene fikrim BRC SEQUENT 24 derim yedek parca bol servis bol
    quote:

Orjinalden alıntı: 306ankara

Artık bütün LPG formlarını takip etmekten helak oldum, Atiker hakkında çok olumsuz yorumlar görmedim. Fiyatı da makul gibi. Ama yine de Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Ankara da Atiker montajı yapan pek yok galiba, taktıranlarda Konya ya gidip düzelttiriyormuş. Kafam karıştı iyice YARDIM LÜTFEN!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.