Şimdi Ara

Peugeot 307 çalışmıyor ! Acil! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
22.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: snoopcess

......................................................................................................................................................................................................................

@hakan. benim ilk aklıma gelen immobiliser'di, yedek anaharla denedik olmadı, elektrik fln açıyor araba, Fakat çalıştırmaya gelince tık yok =) Daha sonra benimde aklıma ilk gelen marş motoruydu...Bütün kablolar sağlam ve yerinde takılı gözüküyor...

Bakalım yarın görcez merak ettim.

marş motorunun sağına soluna bir iki tıklatın takılmıştır onun dişlisi..

o kadar diyoruz citroen citroen dünyada en fazla yolda elektrik arızasından bırakan araba diye

biz demiyoruz istatistikler diyor

durduk yerde can sıkıntısı işte .. canım sıkıldı işte akşam akşam

niye çalışmıyor bu araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 12 Eylül 2007; 20:46:22 >

• sonucu buraya tekrar yazarsanız sevinirim
    bilgileniriz
    geçmiş olsun
  • http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=citroen+electrical+problems&meta=

google 931 bin tane citroen elektrik arızası buldu ..nete yansımayanlar hariç

citroen electrical problems için yaklaşık 931.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,07 saniye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 12 Eylül 2007; 20:55:01 >
  • @altin-orfoz sakin ol biraz ya=) Yarın öğrenicez sorunun ne olduğunu, o zaman öğrenirsin..Takma sen kafana

@meta80 Teşekkür ederim..Tabiiki buraya yazıcam belki başka bir araçta olursa burdan bulabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=citroen+electrical+problems&meta=

google 931 bin tane citroen elektrik arıazsı buldu ..nete yansımayanlar hariç

citroen electrical problems için yaklaşık 931.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,07 saniye)

Şu anda bilgisayarda 14 tane explorer açık ve hepside problemlerle ilgili =) Valla Getz'imi birkere daha sevdim

İngilizce ve türkçe olanları araştırıyorumda diğer dillere yetişemiyorum=) Acilen bir dil daha öğrenmem lazım

• quote:

@altin-orfoz sakin ol biraz ya=) Yarın öğrenicez sorunun ne olduğunu, o zaman öğrenirsin..Takma sen kafana

@meta80 Teşekkür ederim..Tabiiki buraya yazıcam belki başka bir araçta olursa burdan bulabilir..

ben olsam onu çalıştırmadan uyuyamam ..

o yüzden sıfır sorunlu araba istiyorum ya ve sökülüp takılan somununa kadar bilmem lazım arabanın

araba arıza yaptı diyelim

tamirciyi getirtiyorum hastanenin kenarına veya hernerede ise gözümün önünde yapacak ..

birkaç kez serviste hocam siz bekleyin hallederiz dediler eğer ben yapılan işlemi görmezsem yaptırmam dedim pes ettiler.. sökülen her parçayı takılan her malzemeyi gösterip öyle yapıldı araba ..

biraz obsesifimdir bu konuda ..

eski bir vosvosum vardı fi tarihinde onunda böyle marş motorunda arıza oldu bıraktım sanayiye

dönüşte ne göreyim depodan benzin çekiyorlar ..ya abi marş motoru içinlazım kem küm.. varmı böyle birşey marş motoru için benzin harcandığı nerede görülmüş...

yok parça değiştirirler arabadan ..yok çıkma takarlar vsvs

o yüzden araba sırtından para kazanan adama güvenmem ..

• yarini bekle birader pekde sansın yok gibi bundan baska yalnıs bişe yaparsin arabaya zarar verirrsin daha kotusu akule makule ugrasma kendine zarar werirsin bilen yapsın boswer.
  • Otomatik degilse tak ikiye vurdur gitsin hocam bisi olmas merak etme...
  • quote:

quote:

@altin-orfoz sakin ol biraz ya=) Yarın öğrenicez sorunun ne olduğunu, o zaman öğrenirsin..Takma sen kafana

ben olsam onu çalıştırmadan uyuyamam ..

o yüzden sıfır sorunlu araba istiyorum ya ve sökülüp takılan somununa kadar bilmem lazım arabanın

araba arıza yaptı diyelim

tamirciyi getirtiyorum hastanenin kenarına veya hernerede ise gözümün önünde yapacak ..

birkaç kez serviste hocam siz bekleyin hallederiz dediler eğer ben yapılan işlemi görmezsem yaptırmam dedim pes ettiler.. sökülen her parçayı takılan her malzemeyi gösterip öyle yapıldı araba ..

biraz obsesifimdir bu konuda ..

eski bir vosvosum vardı fi tarihinde onunda böyle marş motorunda arıza oldu bıraktım sanayiye

dönüşte ne göreyim depodan benzin çekiyorlar ..ya abi marş motoru içinlazım kem küm.. varmı böyle birşey marş motoru için benzin harcandığı nerede görülmüş...

yok parça değiştirirler arabadan ..yok çıkma takarlar vsvs

o yüzden araba sırtından para kazanan adama güvenmem ..

Tamamen katılıyorum..

Geçen gün daha 3-4 günce Getz'iminde çalışma sorunu vardı..Daha doğrusu marş motoru aracı sallayacak kadar basıyordu fakat araba çalışmıyordu..Bazen ilkinde çalışıyor bazen hiç çalışmıyordu...Çalıştığı bir anı yakaladım =) Servise gittim...Bu arada internette bayağı bir araştırmıştım ve problemi bulmuştum..Problem Kontak Smatrasıydı..Neyse servise gittim böyle böyle dediler yapıcaz fln aldılar elektronik bölümüne aracı..Bende gidiyordum ve gelemezsiniz, güvenliğiniz için dediler...Servis aynı anda Hyundai Plazası, şefide tanıyorum..dedim gelcem merak ediyorum ve güvenmiyorum dedim...Adamda biton laf anlattı ama hava yapıyor resmen kurallar bilmemne bilmemne..bekleyin dedim..şef'e çıktım böyle böyle konuştuk anlattım..Daha önceden ben aracı bakıma bıraktığımda km 40km artmıştı ve vites kılıfında sigara yanıkları vardı..Bunu biz uzun tartışımıştım, ve şefte çok iyi bir adam beni dava açmaktan caydırmıştı...Neyse uzun uzun konuştuk iniyoruz beraber aracın yanına, bir baktım benim araçtan bass sesleri yükseliyor, (yeni tape anfi sub fln almıştım ayıptır sölemesi =)) şef hiç çaktırmadı gittik yanına geldik hemen sesini kıstı, ben hiçbirşey demedim rencide etmemek için, şefi dedi napıosun fln filan, adamda diyorki elektrik aksamlarını kontrol ediyorm =) Araca bindikten sonra farkettim bass ayarını sona kadar getirmiştim ve bagajdaki woofer'ın ortasına dokunmuş biz şefle yukarda konuşurken...el izi vardı....Neyse tam işe başlicaz ben uyuz oldum resmen adama, şefte saolsun kırmadı başka bir eleman getirdi genç bir eleman, iyide biriydi, büyün kontak sistemini fln anlattı arızayı, kaynağını fln...saolsun...Sonra çıktım gittim fln filan..uzadı konu...

Demek istediğim @altın-orfoz , aynen senin dediklerine katılıyorum...Ama elden birşey gelmiyor, yani biryere kadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: absinthebart

yarini bekle birader pekde sansın yok gibi bundan baska yalnıs bişe yaparsin arabaya zarar verirrsin daha kotusu akule makule ugrasma kendine zarar werirsin bilen yapsın boswer.

eğer ki hiçbir fikri yoksa bilene yaptırması daha doğru..bu konuda haklısın ..evdeki ampulu değiştirmeye benzemez bu iş dogru söylüyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcyavuz

Otomatik degilse tak ikiye vurdur gitsin hocam bisi olmas merak etme...

Ya dalga mı geçiyorsun arkadaşım , şimdi arkadaş bunu yaptı ve arabasında bir hasar meydana geldi diyelim karşılayacak mısın ?Ben kime sorsam(buna servisin baş ustası da dahil) asla vurdurma dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 12 Eylül 2007; 21:15:08 >
  • evet sorun hakkında hiçbir fikrimiz yok şu anda, yarını servisi bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRm

quote:

Ya dalga mı geçiyorsun arkadaşım , şimdi arkadaş bunu yaptı ve arabasında bir hasar meydana geldi diyelim karşılayacak mısın ?Ben kime sorsam(buna servisin baş ustası da dahil) asla vurdurma dedi.

Arkadaşım boşver vurdurmam ztn dizel aracı, arkadaş nasıl yazabiliyor böyle anlamıyorum

İlgin için teşekkürler

• vurdurmadan kaynaklansin karsilayacam.
    servis tabiiki kendisine gelmesini isteyecek.
    servis ne yapacak sanki? senin akunu sokup sarj edip geri mi takacak? boyle ugrasacagina inaniyormusunuz?ya uzerinde takviye yapacak(ki bu vurdurmadan daha tehlikeli) , yada sana aku satacak bos yere.

ben imzadaki arabama 3 kere yaptim hic bisi olmadi.
    hatta bi tanesinde aku o kadar bitmisti ki araba kendine 10 dakika gelmedi ve butun ariza lambalari yanip sonmeye basladi. o halde 10 dakika calistirdim. hatta duzensiz silkeleye silkeleye calisiyordu. sonra 1 ile yavasca kalkip hareket ettim. hareket halinde iken yine 2'ye takip debriyaja basip stop ettim. araba akarken bi daha vurdurdum ve hersey duzeldi(ac kapa duzelir mantigi:).tum ariza lambalari sondu ve arabaya hic bisi olmadi.
    bu kadar kafaya takmaya veya uzerine dusmeye gerek yok diye dusunuyorum...
    dedem derdiki : "Evladim! sakinilan goze cop batar"

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyavuz -- 12 Eylül 2007; 21:28:09 >

• servis dediğin ne ki ..sanayide ne kadar dükkan açamamış kalfa varsa serviste.. arada bir gönderirlerse gönderip bir iki kurs alıyor hepsi o

toplasan türkiyede tekniker vasfında 1000 taneyi geçmez bu işin mürekkebini yalamış servis elemanı

çoğu alaylı

ben neyse orta ölçekte metropol olmayan bir şehirde yaşıyorum beklentim zaten düşük ..

siz hiç bir serviste veya çok büyük bir serviste bir tane makine muhendisi adam gördünüzmü ..

freelandera bakım yaptırdım ankarada ismi gerek yok bmw servisinde .. 20 km gittim gitmedim arabanın heryeri duman

mazot filtresine gelen hortum klipsli onu takmamışlar ...

ne yaparsın bu adamlara
  • Yani doktorum sizin de dediginiz gibi serviste farkli bisi yapmiyacak...
    ama dizel konusunu bilemem , hic dizel arabam olmadi. sanmiyorum bisi olacagini ama yine de emin degilim.
    hatta dizel de atesleme yoktur , daha rahat vurdurulur(bence) ve akuyu soksen bile calisir...
    yani dizelin calismak icin akuye ihtiyaci yok. kapali bi sistemdir.

quote:

servis dediğin ne ki ..sanayide ne kadar dükkan açamamış kalfa varsa serviste.. arada bir gönderirlerse gönderip bir iki kurs alıyor hepsi o

toplasan türkiyede tekniker vasfında 1000 taneyi geçmez bu işin mürekkebini yalamış servis elemanı

çoğu alaylı

ben neyse orta ölçekte metropol olmayan bir şehirde yaşıyorum beklentim zaten düşük ..

siz hiç bir serviste veya çok büyük bir serviste bir tane makine muhendisi adam gördünüzmü ..

freelandera bakım yaptırdım ankarada ismi gerek yok bmw servisinde .. 20 km gittim gitmedim arabanın heryeri duman

mazot filtresine gelen hortum klipsli onu takmamışlar ...

ne yaparsın bu adamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyavuz -- 12 Eylül 2007; 21:33:34 >

• ne dizel ne benzinli ne düz ne otomatik

bir aracın vurdurulmasına karşıyım

bir araba sağlamsa kontakla çalışmalı çalışmıyorsa sorun giderilmeli

taş devrindemiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 12 Eylül 2007; 21:35:49 >
  • aynen katılıyorum farları açık unuttuğum için yolda kalmıştık honda servisinin ustası arkadaşımdı aradım 2.viteste vurdur dedi hiçbirşey olmaz dedi bizde uyguladık birşey olmadı çok kişinin yaptığı bir yöntem bu geçenlerde passat tdi ımızıda aynı yöntemle çalıştırdık
    quote:

vurdurmadan kaynaklansin karsilayacam.
    servis tabiiki kendisine gelmesini isteyecek.
    servis ne yapacak sanki? senin akunu sokup sarj edip geri mi takacak? boyle ugrasacagina inaniyormusunuz?ya uzerinde takviye yapacak(ki bu vurdurmadan daha tehlikeli) , yada sana aku satacak bos yere.

ben imzadaki arabama 3 kere yaptim hic bisi olmadi.
    hatta bi tanesinde aku o kadar bitmisti ki araba kendine 10 dakika gelmedi ve butun ariza lambalari yanip sonmeye basladi. o halde 10 dakika calistirdim. hatta duzensiz silkeleye silkeleye calisiyordu. sonra 1 ile yavasca kalkip hareket ettim. hareket halinde iken yine 2'ye takip debriyaja basip stop ettim. araba akarken bi daha vurdurdum ve hersey duzeldi(ac kapa duzelir mantigi:).tum ariza lambalari sondu ve arabaya hic bisi olmadi.
    bu kadar kafaya takmaya veya uzerine dusmeye gerek yok diye dusunuyorum...
    dedem derdiki : "Evladim! sakinilan goze cop batar"

quote:

quote:

• quote:

ne dizel ne benzinli ne düz ne otomatik

taş devrindemiyiz
    Ah doktorum bir sen anladın beni
  • quote:

quote:

ne dizel ne benzinli ne düz ne otomatik

taş devrindemiyiz
    Ah doktorum bir sen anladın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 12 Eylül 2007; 21:44:53 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.