öncelikle herkese merhabalar, bir ay önce arabamın sağ ön teker bilyası dağıldı ustaya götürdüm ve değiştirdik hiçbir sıkıntı yoktu. fakat aradan bir hafta geçti ve yine bazı sesler gelmeye başladı ustaya götürdüğümde yine bilyanın dağılmaya başladığını gördük. bu kez farklı bir marka alarak değiştirdik. tam her şey yoluna girdi derken aradan 10 gün geçmesine rağmen yine ses gelmeye başladı ve sanırım bilya yine dağılıyor. acaba bilyanın 200-300 km gidince hemen dağılmasındaki sebep ne olabilir? bilyayı değiştirmek çözüm olmuyor artık. değiştirince o da eskiyor hemen. usta gözümün önünde takmasa eski bilyayı iteledi dicem ama bilya da yeni. sorunuma çözüm konusunda nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
aynı sıkıntı bende de var :/
hocam bi çözüm bulabilirseniz beni de haberdar ediverin
civilservantC
kullanıcısına yanıt
Ne marka rulman taktınız?
markasını hatırlamıyorum ama 2 farklı marka denedik. sorunun rulmandan kaynaklandığını da düşünmüyorum artık. çünkü farklı iki markanın da yaklaşık 200 km'de dağılması farklı bir sebeptendir diye tahmin ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme