Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 THP Active İzlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel araç ama o hantal replika Opel jantları hiç olmamış. Aracın orijinal 16'' jantlarını aldıysanız onları takın derim, konfor olarak seviye atlarsınız.
  • denizckizil kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış, teşekkür ederim. Hayırlı kazasız, keyifli sürüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracınız hayrlı olsun kazasız belasız kullanın inş. bende bu araca oldukça ilgiliyim. bayağı takip ettim. 2 ay önce alıyordum satıcı vazgeçti. söylediklerinizin hepsine katılmakla beraber piyasa konusunda 10-12 gün ibaresine katılmıyorum bence biraz daha zayıf, oysa ki daha iyisini hak eden bir araç uzun süre takip ettiğim için bir çok ilan biliyorum daha fazla süre ile yayınlanan. fiyatları da öyle uçuk değildi ( gerçi ülkede artık sıfır/2.el çıldırmış durumda ama). neyse sonuç olarak hala radarımda olna bir araç. jant konusunda bende beğenmediğimi söylemeliyim, kendi 18 sport jantı çok yakışıyor bu araca
  • Hayırlı olsun aracınız. Bende eski bir Bravo kullanıcısıyım. Bravoya göre konfor ve yalıtım olarak nasıl sizce?
    Birde performans olarak diğer araçlar arasında 1. sıraya koymuşsunuz. Hepsini test etme imkanınız oldu mu?
    1.4 150 lik Astra da iyi bir performansa sahip. 1.2 megane test etmiştim pek hoşuma gitmemişti. Ama peugeot'un bu motoru bayağı methediliyor. Zaten tork değeri 1.2 motora göre çok başarılı. Bende merak ediyorum açıkcası performansını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s700 -- 6 Aralık 2016; 13:0:24 >
  • Astra J ile kıyasladım hocam evet Kdaki 150liğin performansı daha yüksek

• Allah aşkına , o 0-100 değerlerini "salise sapma payı ile" nasıl ölçtünüz ? Drag pistine mi çıktınız ?
  • leon, c4 tamam da astra'ya hele ki golf'e rakip olacak araç değil. aynı statüde karşılaştırılması bile abes golf ile. sürüş kalitesi olarak golf'e yaklaşamaz.
  • Kazasız belasız kullanın inşallah.Yalnız arabanın sadece olumlu özelliklerini yazmanız ilginç olmuş.Birazda araçla ilgili eleştiride bulunsaydınız daha iyi olurdu.Galiba aracınızı çok sevmişsiniz.
  • araba güzel ama arkası b segmenti standartında bile değil diz mesafesi olarak.

göstergeler kötü konumlanmış, hatta sorun yok denen 3008 bile iyi değil bana göre, gerçi benim oturuş pozisyonumla da alakalı olabilir tabii.
  • hayırlı olsun. sıfır polo dsg 60,000 olduğunu düşünürsek iyi fiyata almışsınız
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşın yerine özür dilerim hocam Golf gibi F segmenti bir araçla fakir işi 308 hiç karşılaştırlır mı? Gençtir cahildir kusura bakmayasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Ben arkadaşın yerine özür dilerim hocam Golf gibi F segmenti bir araçla fakir işi 308 hiç karşılaştırlır mı? Gençtir cahildir kusura bakmayasın.

boyu aynı diye aynı statüde olacak değil. devede de boy var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

araba güzel ama arkası b segmenti standartında bile değil diz mesafesi olarak.

göstergeler kötü konumlanmış, hatta sorun yok denen 3008 bile iyi değil bana göre, gerçi benim oturuş pozisyonumla da alakalı olabilir tabii.

genel olarak tipi fena değil de teybi koydukları altıgen yapı çok çirkin olmuş. ha bir de haketmediği fiyatını unutmamak lazım. o kadar etmez bu araba.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız siz boyutları diyorsunuz.. Ama kalınlık da çok önemli bence. 308 de gayet kalın bir araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

boyu aynı diye aynı statüde olacak değil. devede de boy var...

nickiyle müsemma bir arkadaşımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLaN -- 6 Aralık 2016; 19:49:27 >
  • Bu araç gerçekten çok mantıklı ama her ne kadar 1 tuşla aralarında geçiş yapılsada, klima,radyo vb şeylerin tek ekrandan kullanılması bana biraz garip geliyor. Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullanırsın inş.
  • Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde,kazasız belasız binin.
  • 308 1.2 thp eat6 çok güzel araç gülen kullanın. Ara ara piyasasına bakıyorum, bir tane bizde olsa güzel olurdu diyorum ama şu orta konsol git active yerine access bak daha iyi diyor. Hiç sevemedim.

• Valla söyleyebileceğim tek şey active alarak bence hata yapmışsınız. O arabanın hakkı kesinlikle allure+confort paket.
  • Motor+şanzıman olarak gayet iyi, bazı rakipleri ancak nal toplar...

*Allure+comfort/premium olsa tadından yenmez...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.