Şimdi Ara

Peugeot 308 - Ford Focus Kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90bin tl bu arabalara çok, 2.el tertemiz V40 alınır o paraya.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-arkas-volvo-ankara-sb-2012-volvo-v40-advance-1.6-dizel-209305001/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ilk-sahibinden-10%2C000-km-de-210171169/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sinifinin-en-iyisi.alana-hayirli-olsun-215123500/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v40-d2-advance-otomatik-212851772/detay

0 içinse i30 tavsiye ederim i30 1.6 CRDi STYLE DCT (DİZEL) 71.350 TL Style donanım gayet yeterli + motor konusunda da çok korkulacak birşey yok bence, 1.5 dci, 1.6 hdi, 1.6 tdi gibi ünitelerden aynı koşullarda yarım litre kadar fazla yakacaktır.

• aykut467 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben 100 bin liraya sıfır 5.20i alıyorum. 90 lira c segmenti arabaya verilir mi naptin sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır dizel otm c istiyorsanız ve dolu istiyorsanız tek seçeneğiniz var i30 elite dct. Liste fiyatının 79 olduğuna bakmayın 73lere çekiyorlar, donanım yok yok. Motor güçlü çekişi iyi. İç işçiliği, malzemesi ferahlığı çok başarılı. Çoğu araçta arka koltuklara özenilmez dümdüz minder yaparlar, bunda arka koltukların minder formu, yanal destekleri bile önlerle aynı. Binince özenilmiş bir araç olduğunu anlıyorsunuz. Ayrıca metalik boya farkı yok ve standart 5 sene garanti.

308 net daha iyi bir araç ama, aynı özellikte, aynı dolulukta aynı sınıf arabalara sırf biri biraz daha daha iyi diye 17BİN LİRA fazla para verilir mi? siz düşünün, o paraya mis gibi d sınıfı araç alınır. C sınıfı hatchlerde limit 75 olmalı, üstü ziyan bana göre.

Ben focus ya da 308e 90bin para versem gece uyuyamazdım net söylüyorum.
  • Forumdan bir arkadaş dizel otomatik Bravo için 59Bin TL teklif almıştı.

Fiyat önemsiz ise 308.
  • Kesinlikle İ30 1.6 CRDİ + 7 DCT tavsiyem ederim 308 genel olarak 1 tık daha iyi bir araç ama aradaki fiyat farkını kesinlikle hak edecek birşey yok.Bende eşime i30 aldım 1.6 CRDİ bludrive manuel gayet iyi bir araç her yönden tatmin eder Elite DCT Dizel'i 73-74 Civarı bırakıyorlar ve benim fikrim şuan Tam bir Fiyat/Performans aracı yakıt olarak o söylentiler eskide kaldı 7 Dct gelince araç Performans ve tüketim olarak çok iyi noktaya geldi Karmada 4.8-5.0 Lt ile gezen onlarca kişi var son tavsiyemde i30'u test etmeden kesinlikle o arabalara o paraları gömmeyin.
  • Sizin yakıt olarak korktuğunuz aracın şanzımanı eskiydi, şimdi 7 dct var. Dolayısıyla yakıttan korkmayın.

Şu anda Peugeot, 308 otomatikte dört sene garanti kampanyası başlattı. İki araç arasında 308'e daha yakın olsam da, 90.000 lirayı C sınıfı araca bağlamak çılgınlık bence.

• gözünü kapat 2. el v40 al kardeş yazık parana gözünü seveyim 90 bin bağlanır mı focusa 308e ya
  • İkisini de boşverip volvo v40 1.6d powershift almak çok daha mantıklı. 2.el temiz bulursunuz rahatça. Hem de kalite ve konfor olarak farkı hissetmiş olursunuz

• bu paralar verilir mi demeleri yok mu
  • Ford'u 1,5 dizel motorundan dolayı elerdim. Nedir ne değildir belli değil. Mondeoda kullanılan 1,5 benzinli motorların testlerde çok yaktığı ve performansının da çok iyi düzeyde olmadığı belirtiliyor. 308'in dizel motoru 1,6 litrelik motoru olgun, kendini kanıtlamış bir motor .Peugeot yeni otomatiklerde şanzımanı değiştirdi. Eski sarsıntılı geçiş yapan şanzıman değil. Japon Aisin firmasın geliştidirdiği yeni bir şanzıman. Her ikisi de Hb olduğu için iç mekanları çok geniş değil. O yüzden ben 308'i tercih ederdim. 90.000 lira para bu araçlara verilmez denilmiş ama sizinde belirttiğiniz gibi malesef ülkemizin piyasası bu. 55-60. 000 liraya istediğiniz özellikte belli kalitede c sınıfı hb var mı? yok. İşim acı tarafı bu araçların 40-45.000 lira olduğu zamanları hatırlıyorum. Dediğim gibi sizi dolandırmak için size özel verilmiş fiyatlar değil bunlar. Piyasa bu. V40 tavsiye edenler olmuş. 2. eli en baştan elerdim. Çünkü 0 araba her şeyi ile farklıdır. Bir de V40 alısınız ama yürütmesi sorun olabilir. Kaskosu, parçası daha pahalı olur. Şimdi diyecekler ki 90.000 lira verdikten sonra bakım -parçası dert edilir mi? Evet edilir. İnsan psikolojisi bu. Araca verdiğiniz para sizi çok rahatsız etmez ama parçaya verdiğiniz para eder. Ferrari almıyorsunuz. C sınıfı HB alıyorsunuz. Yeni 308 belirtildiği gibi eski kasaya göre hafifletilmiş bir araç . Bu size düşük tüketim ve fazladan performans olarak dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 8 Haziran 2015; 20:57:32 >

• a3 sedan almanı tavsiye ederim.premium hissi yaşarsın.c segmenti araçlara 90 bin kesinlikle verilmez kanısındayım.donanım bilmiyorum biraz araştırın boş olabilir.olmazsa 1 serisi alabilirsin.hatta 1 serisini daha fazla tavsiye ederim.yani uzun lafın kısası 90 bin tl premium olmayan araçlara verilmez tabi kendi şahsi görüşüm mesela ben vermem.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Ha5RCuwzP3c

Otoparkın dizel manuel 308 testi. Takip ediyor musunuz bilmiyorum ama Otoapark testleri genel olarak güvenilir ve gerçekçi bulunur. Pek çok testlerini izledim. Laflarını esirgemezler.308'i genel olarak beğenmişler. 508'de ise sert süspansiyonlardan ve rüzgar sesinden şikayet etmişlerdi.
  • 308 kullananlar asiri memnun araclarindan...Konforlu ve Iyi yol tutsa sahip bir arac...

Fiyat konusuna deginmeyecegim parasi olan tabi ki alir,sartlar bu sekilde yapacak bir sey yok..

308 otomatik olarak daha performansli ve yakit tuketimi daha iyi..Tek sikintisi arka diz mesafesi...

Ben 308 derdim...

Hangisini alirsaniz alin,hayirli olsun kazasiz belasiz...

• tüm yorumlar için çok teşekkürler bu yorumlar benim için çok önemli
    1-2 haftasonu hem benim listemdekileri hem de sizin önerdiğiniz bir kaç modeli test etmeye çalışacağım
    fiyatlar konusunda haklısınız çok yüksek ama maalesef piyasa bu şu an
  • Ben de evliyim. Hatunun her dedigi yapilmaz derim. Hele 2013 araba varken. 90bin 308e nedir yahu. Bayanlarda on numara duz vites kullanabilir. Bildigim tanidigim kadinlar var. Illa otomatik olacaksa ikinci el temiz birsey alinir. Ama gidipte sacma araclara 90bin? Yazik derim

• hocam memnunsanız civicten vazgeçmeyin. otomatik lpg 70k. yakıtı 308 gibi olacaktır.

ancak illaki bu iki araç ise; sizin beğenileriniz hariç, marka ve kalite algısı focus. 2. eli focus. ; pazarlıkla 83 e alınacak müthiş donanım, vites, motor 308 dir.

bagaj, iç mekan ihtiyaçları bile tercihinizi değiştirir. çok farklı araçlar bunlar.
  • Eşinize piyasanın nerden nereye geldiğini ve bu devirde sıfır almanın mantıksız olduğunu anlatsanız daha iyiydi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Keşke bu paralar olsa da alsak  

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ve görünen o ki bunlar iyi zamanlar. Yerli üretimde ÖTV %80 olacak diyorlardı. Hayırlısı artik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.