Şimdi Ara

PEUGEOT 407 2.0 HDi Comfort Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yazamadığım süreçte aracın sahibiyle buluştum adam aracım çok temiz diyip duruyordu. öncelikle araç fotoğraflarda göründüğü kadar diri değil. pek çok çiziği var ve arka koltukları hep lekeliydi. neyse dedim makyaj kısmı halledilir. arabayı test ettim. cidden sürüşü çok güzel bir araçtı. çok beğendim. vites geçişleri inanılmaz seri ve hissettirmiyor. Şimdiki aracım golf6 1.4 tsi 7 ileri dsg. Ancak bu araç hem çok daha seri hemde vites geçişleri kusursuzdu. dsg tsi falan hikaye geldi o an. sonra sinyal verdim dönüşte direksiyonu toplayınca sinyal kolu eski konumuna gelmedi. sorunca bazen takılabiliyor hocam dedi. sonraki 3 dönemecin üçündede takıldı neyse dedim. durduk. camları kontrol ettim. camlar takılıyordu yani hareket ederken pat diye duruyor cam kapanmıyor. düğmeyi bırakıp tekrar basmanız gerekiyor. camı 3-4 seferde açabiliyorsunuz ve bu tüm camlarda aynıydı. adam bundan bahsetmemişti her seferinde ben söyledikçe adam evet hocam diyip duruyor ama kendiliğinden aracın hiç bir kusurunu söylemiyordu. ön taraftaki yol bilgisayarı ekranı silik silikti sanırım bu kronik sorundu. öyle olunca içime hiç sinmedi. beni en çok ürkütende adamın hiç bir şeyi kendiliğinden söylememesiydi. kim bilir benim fark etmediğim neler vardı yani satıcı dürüst değildi. vazgeçtim yani. Herkese çok teşekkürler.

• hocam zaten attan inip eşeğe binmek akıl işi değil tabi maddi bir mevzu yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Dizel araçta 145 bin hiç birşey
    Ama beni düşündüren şey pug olması. Bu araçlar çok hassas oluyorlar özellikle elektronik aksamda ve şanzumanda başınıza bela olabilir.
    Ben bu saatten sonra peugeotun önünden geçmem. Bir kere yetkili servisleri çok pahalı ve kötü araçları çok narin. Açıkça pug 0 alınıp paşalar gibi 3 4 yıl binilip satılacak araçtır benim gözümde.

ne yalan söyleleyim bence o eskidendi. yeni araçları bence o kadar sorunlu değil fiyatına göre taş gibi arabalar arkadaş bunu bilir bunu söylerim bir japoncu olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 16 Mayıs 2014; 12:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Dizel araçta 145 bin hiç birşey
    Ama beni düşündüren şey pug olması. Bu araçlar çok hassas oluyorlar özellikle elektronik aksamda ve şanzumanda başınıza bela olabilir.
    Ben bu saatten sonra peugeotun önünden geçmem. Bir kere yetkili servisleri çok pahalı ve kötü araçları çok narin. Açıkça pug 0 alınıp paşalar gibi 3 4 yıl binilip satılacak araçtır benim gözümde.

ne yalan söyleleyim bence o eskidendi. yeni araçları bence o kadar sorunlu değil fiyatına göre taş gibi arabalar arkadaş bunu bilir bunu söylerim bir japoncu olarak

Benimde gördüğüm bu yönde 2010-2011'den sonra sorunsuzluk listelerinde yükseldiler ama işte öncesi bence tam olarak vasat. Bizde var ordan biliyorum ilk pug deneyimimiz ve kesinlikle birdaha yaklaşmayız çünkü karşılaştığımız sorunlar sadece bizim araca has değil hepsi kronik

• Bu aracı özenli kullanırsanız 1.6'dan az yaktırabilirsiniz.
    Piyasada fiyat/performans anlamında Mondeo ile birlikte sürekli gözümün önündeki 2 araçtan biri.
    Ben şuanda Mondeo 2.0 dizel Otomatik kullanıyorum. Birçok 1.6 dizelden az yakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.