Şimdi Ara

PEUGEOT 407 2.0 HDi Comfort Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri takip ettiğim bir araç var 2006 model 407 2.0 HDi Comfort araba 145000 km.de içi dışı çok temiz görünüyor. Sahibi 28500 TL istemiş. Sizce bu araba bana sorun yaşatır mı? Malum km.si biraz fazla gibi. 1-2 sene sonra 20-30000 km.de ben yapacağım. Satarken beni üzer mi? Fiyatı nasıl sizce? sahibinden de fiyatlar bu civarda. Değerli tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Bilgisi olan yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

Bilgisi olan yok mu acaba?

407 1.6 hdi tavsiye ederim vergiside uygun olur PSA motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Teşekkür ederim. kilometresi 145000 biraz fazla gibi geldi beni endişelendiren tek nokta bu.
  • Bu arada alacağım araç 1.6 değil 2.0 çok yakmıyordur umarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Teşekkür ederim. kilometresi 145000 biraz fazla gibi geldi beni endişelendiren tek nokta bu.

araba galeriden mi ruhsat sahibinden mi bakımları düzenli zamanında yapılmış mı bunu araştırın km den tedirgin olmayın
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-orjinal-407-162377684/detay/ ilan linki bu az önce aradım cevap vermediler. anlaşabilirsek yarın yetkili serviste ekspertiz yaptırıp alacağım. sizce fiyatı nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-orjinal-407-162377684/detay/ ilan linki bu az önce aradım cevap vermediler. anlaşabilirsek yarın yetkili serviste ekspertiz yaptırıp alacağım. sizce fiyatı nasıl?

Araba oldukça temiz ve bakımlı görünüyor tabi yakından görmek daha iyidir periyodik bakımları düzenli yapılmış ise alınır bu araba fiyatı için iyi pazarlık yapın

• Dizel motorun enjektörleri en son ne zaman değişmiş ? Turbosu ne alemde ? Yazılım cart curt yapılmış mı ? Araba 145 binde pek sanmam ama.

Alır almaz yapacakların mazot filtresi yağ hava filtresi triger değişimi olsun. Debriyaj ne alemde bitikse 700-800 lira sana kalacaktır.
    Eğer gaza oturmaz parmak uçlarınızla dokunursanız 3-4 litre arası bir yakıt tüketiminiz olur.

Psanın 1.6 dizelini kullanıyorum hiç bir sorun yok allahta vermesin. Çok tatlı bir araba fiyat uygunsa kaçırmayın.
  • KM sıkıntılı olabilir çünkü genellikle bu tarz premium olmayan ama konforlu araçların 2.0'ını alanlar uzun yol için alır.

Bu araç yılda 18.000km yapmış değil mi?

Biraz fazla bir km bakımı düzgün yapılmış mı ona bakın.

Özellikle araçta kaporta iyi baktırın onun dışında motoru ve elektrik aksamı çok iyi inceletin derim hatta mümkünse kaporta expertizi dışında anlayan b,r usta bulun ona kontrol ettirin.

Motor dışında yarı otomatik çok sıkıntılı hocam onu da kontrol ettirin.

Bir şey deseö yanlış olur ama bu araç sanki patlamaya hazır bakım isteyen bir araç izlenimi verdi nedense bana çünkü hocam 145.000 km olmuş ağır bakımı yapıldı mı acaba? Sonra yarı otomatik vites kavramayı ele almayın sonra? Bir turbosu patlasa başa bela hocam

motorun

Bence buna yakın tam otomatik dizel bakın derim.

Bu araç kadar dolu ve konforlu olmazlar ama sizi üzmeyebilirler.

Alınmaz demiyorum ama iyi baktırın hocam ince eliyip sık dokuyun.

İçi hoş güzel bakmış gibi duruyor sahibi.Bu arada kaçıncı sahibi olduğunu da sorun derim.

Bu arada iç mekan fotosundaki dikkat işareti ne anlama geliyor?

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-orjinal-407-162377684/detay/ ilan linki bu az önce aradım cevap vermediler. anlaşabilirsek yarın yetkili serviste ekspertiz yaptırıp alacağım. sizce fiyatı nasıl?

sanırım arabayı yeni almışlar

Plaka No
    25ne017
    Marka
    PEUGEOT
    Model Yılı
    2006
    Ruhsat Tarihi
    17/12/2013
    Tescil Birimi
    OLTU
    Cinsi
    AA Sedan
    Renk 1
    GRİ (Çelik)
    Renk 2
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

• Bu araç malesef çok fazla arıza riski içerir. Kullanımı da çok zor, burnu çok uzun, altı çok kolay sürttüyor. D sınıfında başka modellere bakın derim.
  • Bu tarz d sinifi olan ve tutulmayan piyasasi az olan araclari dolu alip satmak kolaydir , satarken zorlanabilirsiniz ;)

Sunroof + deri doseme + isitma+ bixenon + 12 airbag olan ;) tavsiyem bunlarin benzinlilerine bakmaniz , ama dieselde 145000 km hic birsey degildir , arac D sinifi, insan kullandiysa zamaninda bakim yapildiysa 300-400 rahat gorulur ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 407 lerin önü biraz uzun ve altı yere yakın olduğu için kasislerde, eğimli otopark giriş/çıkışlarında, feribot iniş/binişlerde altını sürtme problemleri olabilir bu tip yerlere çapraz girmeye dikkat edin birde aracın altında karter zırhı olup olmadığına bakın 407 için karter zırhı olmazsa olmaz bence. onun dışında aracı güneşli havalarda gölge yerlere park etmeye öncama güneşlik sermeye özen gösterin teyplerinin ısınıp ekranın silikleşme satırların karışması sorunu olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 11 Mayıs 2014; 22:18:30 >
  • Dizel araçta 145 bin hiç birşey
    Ama beni düşündüren şey pug olması. Bu araçlar çok hassas oluyorlar özellikle elektronik aksamda ve şanzumanda başınıza bela olabilir.
    Ben bu saatten sonra peugeotun önünden geçmem. Bir kere yetkili servisleri çok pahalı ve kötü araçları çok narin. Açıkça pug 0 alınıp paşalar gibi 3 4 yıl binilip satılacak araçtır benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acik soyluyorum,pejonun Turkiyede ettigi zarari kapatmak icin sattigi arabadir malesef,binbir cesit sorunlarla karsilasirsiniz belinizi buker uzak durun aman aman..

• Acik soyluyorum,pejonun Turkiyede ettigi zarari kapatmak icin sattigi arabadir malesef,binbir cesit sorunlarla karsilasirsiniz belinizi buker uzak durun aman aman..Ettigi butun zarari surekli ariza cikaran arac piyasaya sokarak servisleri zengin eden aractir,en sorunsuz arabasi 206 dir harici alinmaz kanaatindeyim..

• alınabilir ancak turbosu saglam mı? Motor durumu iyi mi? değişen var mı? bunlardan eminsenız alın derim ama satması zor bir araç en az 7-8 yıl binecekseniz alın. Satmadan 1 yıl öncede ilan vermeniz gerekecek
  • Size tavsiyem eski bir 407 2.0 Hdi sahibi olarak otomatik şart değilse1.6 hdi almanızdır

• Onu,bunu geçtim şanzıman üzerinde çok durun.Geçen arkadaşıma 156.000 km de 1.6 triptronik 307 aldık,şanzıman sıkıntısı çıktı.İnternetten de araştırdığım kadarıyla peugeot yarı otomatik şanzımanları üzerine çok şikayet vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.