Şimdi Ara

peugeot 407 hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: strong84

quote:

Orjinalden alıntı: plateau

arka koltukta kol dayama yok,yolcu koltuğu yüksekliğine de bakmam lazım...ama vardır sanırım...

Teşekkürler

şaşırdım yahu nasıl yok
  • quote:

peki hocam biz bu otoları bu fiyatalar alıyoruz 2 yıl sonra bunun 2.el piyasasında sence bu araba kac bin ytlden satılır sana ne kadar kaybettirr sorum sadece peugeot için değil passat olsun citroen olsun diger lüks modeller olsun ww marka bir oto alan arkadaş bir yılda 16 bin ytl zarar etti şimdi onun zarar ettiği fiyata nerdeyse 2.el başka bir araba alınır ben gerçekten üzülüyorum bu kadar kayıp yaşanmasına düşüncem şu ki bu araçlar ilk çıktıklarında çok yüksek fiyattan satışa sunuluyor.tabi insanlrın tercihi ve ekonomik durumuda başka bir etken rusyada arabasının kabortasını altınla kaplayan görgüsüz gibi.ben gerçekten fransız ve alman otolarından çok hoşlanıyorum birinci sınıf otomobil üretiyorlar alacağın arabada gerçekten çok hoş bana göre bir araba hem performanslı hemde güvenli olmalı malum türkiyede yaşıyoruz.heran her şey başımıza gelebilir.sana burdan hayırlı günlerde kullanmalı dilerim arabanı allah kazadan beladan korusun

kardeş ben bundan önce 0 98 model şahin aldım 6 ay bindim sevmedim sattım aynı sene 0 doğan aldım 3 ay bindim yine aynı sene içerisinde 0 siena aldım yeni çıkmıştı ona 2 sene bindikten sonra 2001 model 0 megane aldım gzl arabaydı senesi düştüğü için 2004 megane 2 aldım aynısı olur diye ama hiçde gzl bi araç değilmiş daha sonra 0 kangoo aldım işim gereği oda araba konforu vermediği için sattım ve bunu aldım. her seferinde bayağı bi zarar ettim ama 0 aracın verdiği hissi hiç bir arabada bulamazsın biraz fazla para veriyosun ama verdiğin paranın konforunu alıyosun. ikinci el alıcaksan tanıdığın kişiden alıcaksın şimdi açık konuşmak lazım bnm gençlik dönemime gelen arabaların dış aksamında hiçbir problem yok ama nasıl sürdüğümü ben biliyorum sürekli sıkıştırmayla yarışlarla geçiyodu günümüz ve biraz daha olgunlaştığımda 0 araçtan vazgeçmemeye karar verdim
    şimdi ikinci el bir araca 30-40 bin ytl vericeğime aynı paraya 0 başka bi araç alırım temiz binerim ama biraz daha çıkabilirsen al bi 407 konforu gör. çekişden biraz şüphelenmiştim ama 200 e kadar rahat bi şekilde çıkıyo ara hızlanmalarıda hiçde fena değil herkese tavsiye ederim alıcaksanda bi kaç sene bineceksin bnm bundan önceki aldığım araçlarda bir sürü zarar ettim sanırım buna bikaç sene binmeyi düşünüyorum

comfortline arka koltukta kol dayama yok kardes güvenlik düzeyleri aynı denebilir

• Yaw akıl var nizam var..50 kaat veriyosun arabaya.Pejo'nun ne kadar sorunlu olduğunu biliyosun.Piyasada Outlander,Accord,Avensis,Superb gibi arabalar var... Fakat sen inatla servisle kanka olmak için Peugeot alıyosun(Niyetim kesinlikle kötülemek değil) Bende de 99" 206 var ama illallah ettirdi bana.İnşallah sen kazasız belasız binersin(Bu güne kadar KARTAL,BROADWAY,CARİSMA,CİVİC'e bindim ve az da olsa anlıyorum bu işlerden).Saygılarımla....
  • birader haklı olarak araban çok bozulduğu için pejo nun kötü olduğunu düşünebilirsin ama bana sakın Outlander,Accord,Avensis,Superb in bozulmayacağını söleme bu şans işi teknolojil bi eşya alıyosun kara düzen eski arabalardan almıyosun brodwaya binmişsin bozulacak neresi var arabanın bi direksiyonu bide motoru var kartal desen oda aynı mitsubishi ve civic de modeline göre sen anlamıyosun demiyorum araçlarından anlıyosundur ona bişey diyemem seni tanımıyporum çünkü ama her gzl şeyin bozulbileceğini her eklenen bi eklentinin ekstra bir parça olduğunu ve her parçanın ayrı ayrı bozulabileceğini bilmelisin niyetim kesinlikle seni kötülemek değil
    burda polemik yaratacak bişey yazmassan sevinirim burası 407 hakkındaki bnm yorumlarım alıcı arkadaşlar varsa bilgilendiririm. negatif eleştirmen tarzında yazıcaksan kendine bi sayfa açabilirsin. yada illa burası 407 hakkında burda yazıcam diyorsan kronik sorunlarında başka bişi yazma oke

iyi çalışmalar iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiyametkral -- 15 Ekim 2008; 21:14:25 >

• Arkadaşım arabanız hayırlı olsun.Güzel ve akıllıca bir seçim yapmışsın tebrik ederim.407 sınfının en göze batan aracıdır.Parasının hakkını varecektir.
  • arkadaşım yorumlar sadece iyi yönde olmaz.Bak sende az önce kötüledin beni...Benim dediğim şu;Honda,Mitsubishi,Vw,Skoda,Volvo gibi araçlar her ne olursa olsun Peugeot dan daha az sorun çıkarmıştır.Yani 40 yılda bir hatalı üretim denk geliyor.ör:Honda bölümünde bir arkadaşın öyle.Fakat 307 lerin varmış heralde(kronik olarak) Peugeot a güvenerek binemem.Ama sen Peugeot hastasısındır onu bilmem.Fakat sanayide(Isparta) En çok para kazanan ustalar Reno ve Pejo ustalarıdır.Fakat ben tartışmayı büyütmicem.Ne de olsa arabadan anlamıyorum Hayırlı günler..
  • Bu kazanma sürümden olmasın. Piyasada en yoğun gördüğümüz 2 araç markası pejo ve reno.
  • Focusu test ettiğinizi ve motorundan çok ses geldiğini söylemişsiniz benim bildiğim kadarı ile sizin arabanızdaki motor ile focus daki motor aynı motor keza 308 deki de aynı. Yalıtım biraz fark yaratır tabi ancak sizin dediğiniz kadar ses farkı yok aralarında.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Duratorq_engine

http://www.sustainability.psa-peugeot-citroen.com/environment/priorities/overview/achievement.htm?id=2390

• PSA'nın geliştirdiği 1.6lt 110bg'lik 240tork veren common-rail motor; peugeot 407,307,308,citroen c4-c5,ford focus tdci(belki başka ford modellerinde de kullanılıyor bilmiyorum) ve volvo s40 1.6d'de de kulllanılmakta...

ayrıca 407'nin,peugeot'ya son zamanlarda "sorunlu" damgası yediren 307 modeli gibi kronik arızalara sahip bir model olmadığının tartışılması da gereksiz sanırım...zaten 307'deki bu başarısızlık peugeot'yu acilen 308'i çıkarmaya zorladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 16 Ekim 2008; 22:15:30 >
  • Sürümden kazanmak mı bilemiyorum.Fakat öyleyse de Diğer arabalar 40 yılda bir ağır sorun çıkartırken bunlar sürekli ufak problemlerle arayı kapatıyordur.plateau kardeşim,tabii ki 307 bi fiyaskoydu fakat,407 ye de çok sorunsuzdur şöyle uzun ömürlüdür,böyle sağlamdır diyene inanamıyorumÇünkü önünde Peugeot yazıyor.Ve peugeot fabrikasından çıkıyor.Fakat size de benim savunduğum "Şahin'e binen adama bu da araba mı demeye benziyor" diye düşünebilirsiniz.Daha da uzatmayacağım ..Saygılar...
  • merhaba arkadaslar,
    ben 2007 model executive siyah 407 sahibiyim. 2 seneyı askın suredır kullanıyorum 50 000 km de aracım su anda hıc bır sorun yasamadım. servisleri de cok basarlı perıyodık bakımları cok uygun fıyata yapıyorlar. arkadaslarımın aracları daha dusuk segmentte yer alan dizel focus ve dizel toyota corolla periyodık bakımlarına goturdum ve nerdeyse onlara ıkı kat fazla para verdım.
    bana bu konforu saglayan, sorun cıkartmayan arac sayesınde gecen ay 308 aldım ablam ıcın

ankarada yasıyorum ve heryer de 407 goruyorum buna ragmen hala ınsanlar donup arabama bakıyor...
  • Şimdi arkadaşlar ben 25.09.2005 ' ten bu zamana kadar 407 kullandım ve halen kullanıyorum. Benim aracım 407 Dynamic Premium 2.0 HDI Full paket. Ne ararsanız var. Benim aldıgım sene Türkiye'ye 7 adet geldi ve dahada yok. Aracım bu. http://www.sahibinden.com/indirimmm_doktordan_turkiye_de_tek_407_dynamic_premium_2_0_hdi-65WQQaXQQ8200069WQQpXQQdisplayitem . Şimdi yorumlarım sunlar:
    - Yüksek motor olmasına rağmen 1.6 hdi ile nerdeyse aynı yakıt tüketimi var.
    - Yol tutusu harika diyebilirim.
    - Ses yalıtımı çok iyi. Ben ayriyetten ziftli keçe yaptırdım.
    - Ses sistemini deneme şansım olmadı çünkü ilk gün sokturdum ve kendi sistemimi yaptırdım.
    - Chip taktırmıştım ama hem şehir içi yakışı arttı hemde lastikleri hemen bitmeye başlayınca sokturdum. chipli hali 176 hp 398 tork
    - Chip takınca çılgın bir araç oldu. 4. vitesten sonra tutabilene aşkolsun durumu oldu. Cok GTI nin canını yakmışımdır.
    - Araç sorunsuz demiyorum. Olabilecek normal sorunları bende yaşadım. Sag arka abs sensoru, fren müşürü, motor kulagı birde bu aralar frenlerin ötmesi (3000 km önce komple değiştirmiştim).
    - Ordu servisini kullanıyorum ve hayatımda böyle süper bir servis gormedim. Benimde süper bir müşteri olmamında faydası vardır sanırım.
    - Benim hayalimde her zaman MERCEDES vardır.
    - Bir daha araba alsam Peugeot almam cünkü Mercedes almak istiyorum.
    - Son olarak sunu diyebilirim, 407 çok narin bir araç, tam bir asfalt arabası. Tangır tungura gelmez.
    Şimdi Türkiye'deki sayılı 407 sahibi olarak ve uzunnnn suredir 407 kullanan birisi olarak son diyeceğim şey ben arabamı cok seviyorum ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: supsiteeng

merhaba arkadaslar,
    ben 2007 model executive siyah 407 sahibiyim. 2 seneyı askın suredır kullanıyorum 50 000 km de aracım su anda hıc bır sorun yasamadım. servisleri de cok basarlı perıyodık bakımları cok uygun fıyata yapıyorlar. arkadaslarımın aracları daha dusuk segmentte yer alan dizel focus ve dizel toyota corolla periyodık bakımlarına goturdum ve nerdeyse onlara ıkı kat fazla para verdım.
    bana bu konforu saglayan, sorun cıkartmayan arac sayesınde gecen ay 308 aldım ablam ıcın

ankarada yasıyorum ve heryer de 407 goruyorum buna ragmen hala ınsanlar donup arabama bakıyor...

hangi ruhsatta adın ayzıyorsa o araba iyidir şimdi burda arabaları kötülemeyin sana göre peugeot sorunludur ha olabilride zaten sizin gibiler pejonun fransada mahalle aralarında üretildiğini bile düşünürsünüz yakında

• Arkadaşlar motor içinde kırmızı kapaktan ne dolduruluyor. İçindeki sıvı azalmış minimum seviyesinden aşağıda.
     peugeot 407 hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.