Şimdi Ara

peugeot 407 öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Axin45

fransız arabalar alt takım konusunda zayıf oluyorlar ve tabi ki elektronik arızalarda çok veriyorlar
    arkadaşımda vardı, burnunu çok kolay vuruyordu. içi geniş, ferah bir araba, zamanında çok tuttu 1.6 dizel d sınıfı seçenek yokluğunda, tutmasının tek sebebi bu bence.
  • Temizini bulmak çok önemli. 2006 1.6 dizel 407 vardı 10 k masraf çıkartmıştır. Bazıları demiş garip garip elektrik arızaları verdi diye. Tam da öyle oldu bizde de. Bilen usta da doğru düzgün yok. Onun dışında araba yılına göre çok rahat, çok geniş ve konforlu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan bu durumda peugeot 308 daha mantıklı görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 407'i çok seviyorum. Çok yakışıklı bir araç. Genç ve bekar olmasam binmek isterdim.
    Bunun SW olanlarında cam tavan oluyor hocam bilesin. 2.0 Benzinli modellerinde Galiba en dolu paketi Executive Premium idi. 1.6 dizel olanlarda Executive Black galiba. Emin değilim bundan. Onlardan bulmaya çalışın.
    Siyah olanlara krom parçalar inanılmaz yakışıyor
    Canım çekti yine :((

Edit: Bu aracın burnuna çok uzun diyorlar. Hep vuruluyor sağa sola diyorlar dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 11 Eylül 2020; 0:3:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.