Şimdi Ara

Peugeot 407 otomatik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardes 2009 da makyajlandi 2009 da ikiside var. Aralarindaki farklar ; bariz stoplara beyaz eklendi, dikiz aynalari 308in dikizlere benzer tarzda , sileceklerin oto modunda ufak bi degisiklik, direksiyon pompasinin yeri degisti ve kumandadan bagaj acma ozelliginde kucuk bi degisiklik oldu. Bunlara ek en etkili makyaz esp de oldu. Yanilmiyorsam suan 308 de de ayni sistem var espnin duzeltme hamleleri daha sessiz ve gurultusuz oldu. Esp tum versiyonlarda oldukca basarili ancak makyajda hamleleri daha sessiz yaiyor.

Otomatik vites hk.da bir gorusum yok belirtmistim ancak zaruri delse otomatik manueli alinip sorunsuz binilebilir. Bn suan 3.407 mi arastiriyorum excelusive model temiz bir tane bulursam alicam ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Hocam herkes memnun olmus ama biz gecen sene aldık.2006 model 1.6hdi manuel 170.000 deydi.Aldigimiz adam temiz kullanmamisti debriyaj seti,turbo bakımı,elektronik birkaç sorun falan derken baya para harcadik.24000 e aldik 27.000 e geldi bize.Yol tutuşu,süspansiyonları falan gayet guzeldi.Yalniz motor biraz sesliydi.Ve biz en son 190 yapmıştık ama yokuş aşağı.Satarken de piyasası yavas oldugu için galericiler 23.000 verdi.Bizde baska birisine 26.000 e verdik.Bakın ben bizim araba icin söylüyorum gercekten bakımsız bir arabaydı.Baya masraflıydı.Temizi nasıl olur bilemem.Bide sehir ici 35 kuruşdan aşağı hic dusmedik.

Sizin aldiginiz rakam saibeli zaten. 2006 model 1.6 hdi dizel temiz aracini kimse 24 e vermez. Siz bile 26 ya vermissiniz. Masraf ettim diyceksin ama sen alirken masrafi vardi bilmiyordun , biliyorsan kabahati araca bulma. Temiz kullanilmis 407 uzmez, hatta satinca kendini aratir.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Hocam herkes memnun olmus ama biz gecen sene aldık.2006 model 1.6hdi manuel 170.000 deydi.Aldigimiz adam temiz kullanmamisti debriyaj seti,turbo bakımı,elektronik birkaç sorun falan derken baya para harcadik.24000 e aldik 27.000 e geldi bize.Yol tutuşu,süspansiyonları falan gayet guzeldi.Yalniz motor biraz sesliydi.Ve biz en son 190 yapmıştık ama yokuş aşağı.Satarken de piyasası yavas oldugu için galericiler 23.000 verdi.Bizde baska birisine 26.000 e verdik.Bakın ben bizim araba icin söylüyorum gercekten bakımsız bir arabaydı.Baya masraflıydı.Temizi nasıl olur bilemem.Bide sehir ici 35 kuruşdan aşağı hic dusmedik.

Sizin aldiginiz rakam saibeli zaten. 2006 model 1.6 hdi dizel temiz aracini kimse 24 e vermez. Siz bile 26 ya vermissiniz. Masraf ettim diyceksin ama sen alirken masrafi vardi bilmiyordun , biliyorsan kabahati araca bulma. Temiz kullanilmis 407 uzmez, hatta satinca kendini aratir.

Biz ilk kez pejo aldık.O yüzden fiyatları bilmiyorduk.Hatta arabayi alma niyetimiz yoktu ama megane 2 vardı bizde onla takas edelim dedi adam.Megane sagindan solundan gelen sesler yüzünden bezmiştik.Bu daha iyi olur belki diye aldık.Gerçekten fiyatını da masraf açacağını da biliyorduk.Ama cidden bu arabanin temiz olmayanina binilmezmiş.Onu anladik.Bu arada adam turboya yeni bakim yaptırdim dedi bizde bisey olmaz o zaman diye aldık.Ben temizinin iyi olacağını düşünüyorum.Tekrardan söylüyorum bizim aldığımız arac cok aşırı bakımsızdı

• Fiyat çok yüksek en fazla 24 eder.O fiyat olsa bile asla alınacak araç değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.