iyide daha dün bir bugün iki 407 çıkalı ne kadar olduki o kadar araç bozuluyor
yoksa 407 sahipleri hep otobanlarda yol kenarlarında çalışıyorda benmi bilmiyorum
garanti sistemi vardır ama marifet garanti sistemini yaratmak deyil garanti sistemine en az ihtiyaç duyacak aracı üretmektir
ne hikmetse peugeotu savunan adamlar hep peugeot sahipleri bizim memlekette kimse yoğurdum ekşidir demez ama peugeot sahipleri bunu bir kaç kademe ileri götürdüler maşallah lafta söyletmiyorlar artık
nerde görülmüş 2006-7 model arabaların yolda kaldığı kaldıysa sorunludur kardeşim ben 50 milyar veripte yol kenarında çekici bekleyemem
ben beklerim diyorsanız şahsi fikrinizdir saygı duyarım zevk meselesidir sonuçta
Genelleme yapmayalım lütfen.Biz de pejo kullanıyoruz ama herzaman her konuda objektif olurum
Volvo xc70 nasıl?
pejo katranı kaynat seker olunca parmanı yalarsın
Ebu Zer Gıfari hocam çok teşekkür ederim. Sanırım debriyaj balatası dışında bir sorun çıkarmıyor bu meretler. Parça fiyatları uygun aslında, abartılıyor. Doğuş Oto herhangi bir arızada sorumluluğu üzerine almayıp ilk başta kullanıcıda aradığı için ismi biraz kötüye kaçıyor o kadar.
rb.atasoy, sen o arabayı napcan oğlum ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme